Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ψυχώσεις κτλ

Και εκεί που δεν έγραφα καθόλου στις Κόρες να μαι πάλι να κάνω συχνά ποστς! Έχω ένα κακό βλέπετε. Παθαίνω ψυχώσεις και τρώω κολλήματα που διαρκούν πολύ λίγο καιρό και μετά βαριέμαι και τα ξεχνάω. Η μοναδική μου ψύχωση που κρατάει γερά εδώ και 5 χρόνια είναι αυτή με την Ασιατική κουλτούρα και δεν εννοώ τα άνιμε. Αυτή η ψύχωση μου πέρασε χρόνια τώρα. Εννοώ τα είδωλα, τη μουσική και τις τηλεοπτικές σειρές. Maybe it's meant to be? Dunno...

Οκ για να δούμε τα τραγούδια και κυρίως με τα οποία έχω φαει τρελό (αλλά μιλάμε πολύ τρελό) κόλλημα τον τελευταίο καιρό. Τι περίεργο! Τα περισσότερα είναι κορεάτικα!

1. The major-eyebleed-but-oh-so-addicting video: Big Bang feat 2NE1 - Lollipop



Ααααα! Τα χρώματα! Τα ρούχα! Όλα τσιρίζουν 80’s και προκαλούν τρελή αιμοραγία στα μάτια αλλά πανάθεμα του αυτό το βίντεο και το τραγούδι είναι τόσο εθιστικά που θα βρείτε τον εαυτό σας να το ξαναβλέπει και να το ξαναβλέπει και να τραγουδάει Lolli-lolli-lollipop (1,000,000 views? Seriously?)! Γιατί οι Big Bang τα σπάνε και είναι σίγουρα από τα αγαπημένα μου κορεάτικα συγκροτήματα (proud owner of all their discography)και ο T.O.P. είναι θεός. Άντε να δούμε και τι ψάρια θα πιάσουν οι νεόφυτες 2NE1 από δω και πέρα!

2. The catchy-enough-song-to-sing-all-day-for-more-than-a-month video: Super Junior -Sorry Sorry



Οι SuJu με το 3ο τους άλμπουμ ξεπέρασαν τον εαυτό τους! Το Sorry Sorry είναι τόσο μα τόσο πιασάρικο που η μελωδία σου κολλάει χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Προσωπικά με τη μελωδία αυτή έχω αρχίσει να μιλάω ή να φωνάζω κόσμο! (Πχ. Φωνάζω έναν που λέγεται Μάκης: Μάκη Μάκη Μάκη Μάκη τραγουδιστά αλά Sorry Sorry) Ευτυχώς για σας τα μάτια σας θα γιάνουν τώρα γιατί από το πολύ χρώμα το πάμε στο ασπρόμαυρο.

3. The-quickest-conversion-into-a-fangirl video: 2PM - Again & Again



Και εκεί που ορκιζόμουν να μην μάθω άλλα boybands γιατί δεν θα άντεχα επιπλέον fangirling ήρθαν οι 2PM και μου τα γύρισαν όλα ανάποδα! Τέτοιο γρήγορο conversion πρέπει να είχα να πάθω από τους DBSK πίσω το Δεκέμβριο του 2006! Έμαθα και 7 μέλη μέσα σε 3 το πολύ ώρες και άκουσα τα τραγούδια τους τόσες φορές που έχασα το λογαριασμό! Again & Again & Again & Again! Όπως είπε μια φίλη μου της έκανε εντύπωση που δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα γιατί έχουν ακριβώς το στυλ που μου αρέσει! Ε λοιπόν αρχίσα και δε σταματάω!

4. The oh-my-god-he-is-a-god-and-I-died-from-his-sexiness video: Lee JunKi - J-style



Ό,τι και να πω για τον JunKi είναι περιττό! Είχα γράψει προηγουμένως για το ταλέντο του ως ηθοποιός (βλ. post Iljimae) αλλά το έχει και στο τραγούδι. Το βιντεοκλίπ στάζει sexiness και μόλις το είδα για πρώτη φορά είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Έχω γράψει και ευαγγέλιο που εξηγώ τους λόγους που ο JunKi είναι ένας θεός επί Γης αλλά μάλλον κανείς εδώ στο Ελλάντα δε θα καταλάβει γιατί. Απλά δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος!

5. The My-lesbo-crush video: Kuroki Meisa - Bad Girl



Είναι μια θεά! Και όποιος λεει το αντίθετο να τσακιστεί να φύγει! Θα έπρεπε να πάει σε καλλιστεία ειλικρινά!

6. The tear-jerking-and-meaningful-song video: Yuzu - Aitai



Και μετά από τα χορευτικά τραγούδια ας βάλουμε και κάτι όμορφο για αλλαγή! Αυτό το τραγούδι είναι η καλύτερη μπαλάντα που έχω ακούσει τελευταία και ικανή να μου φέρει δάκρυα στα μάτια!

--------------------------

Εν τω μεταξύ κοιτάζω τα βίντεο που μου προτείνει το YouTube και λολ τα μισά είναι ασιατικά και τα άλλα μισά καμμένα σκυλάδικα! Τι να κάνω και γω όμως; Πως θα βρω έμπνευση για την Παραλιακή αν δεν ακούω καμμένα καψουροτράγουδα;

2 σχόλια:

Lucy είπε...

ενα ποστ που εχει SuJu ειναι ενα επιτυχημενο ποστ kthnx! XDD
και μετα τα οπαδικα ας σχολιασουμε ως ανθρωποι και οχι ως ELFs... :P

1. 1,000,000 views? μηπως θελουν να πουν βαθμους μυωπιας?? γιατι εγω δεν ειχα αλλα απεκτησα μετα απ αυτο το vid! >_< o GD παντως ειναι η απολυτη μορφη ακομα και με το "trendy επιστατης" style!

2. SUJU παντου θανατος και ντου \m/\m/\m/\m/

3. ταιριαστος τιτλος ftw! το ακους again&again&again&again :p
"don't u ever stop" που λενε και κατι ψυχες ;33

4. "Έχω γράψει και ευαγγέλιο που εξηγώ τους λόγους που ο JunKi είναι ένας θεός επί Γης αλλά μάλλον κανείς εδώ στο Ελλάντα δε θα καταλάβει γιατί."

κι εμεις τι κανουμε εδω περα που χουμε κανει τις φλεβες μας σουρωτηρι απο fangirlισμο και δεος για τον JunKi??? ToT *butthurt*

5. τωρα υποτιμας τη Meisa με το καλλιστεια part... no contestant could ever compare!
m(_ _)m

6. T__________T

Erisadesu είπε...

άθλιες κόρες του Τσα
θα με καταστρέψετε με τα ποστ σας...
πω οι κορεάτες δεν παίζονται λέμε.
θα το γυρίσω στην κορέα μου φαίνετε.