Πέμπτη, 14 Μαΐου 2009

Eurovision 2009


Ο δεύτερος ημιτελικός σήμερα και μου είπαν πως έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το βαρετό προχθεσινό...


Αρχίζω πάλι με τις μπαλάντες:Κροατία: Άκρως καλλιτεχνική μπαλάντα. Δεν έστελναν τον Slaven καλύτερα;
Πολωνία: Ξυπνήστε με όταν τελειώσει!Κύπρος: Άλλη μια φορά μια βλακεία μπαλάντα και ένα πιτσιρίκι να τραγουδάει. Αφού δεν πιάνει ρε παιδιά...Σλοβακία: Προσοχή! Αυτοί παθιάζονται πολύ και μπορεί να πάθουν τίποτα στην κορύφωση του τραγουδιού. Ελπίζω να έχουν καρδιολόγο stand by.Λιθουανία: Κούραση...Εσθονία: Πολλές ορχήστρες δεν μαζεύτηκαν; Ρωσία σου λέει ας δείξουμε ποιότητα!

Και συνεχίζω με τα Euro-ποπάκια:Ιρλανδία: Απάλευτες και άφωνες οι τύπισσες! Ηχορύπανση.Δανία: Ξεκινάει σοβαρός στην αρχή ο τύπος και σιγά σιγά ξυπνάει το τσαχπινογαργαλιάρικο μέσα του. Και να σου ματιές παιχνιδιάρικες και σκέρτσο! Α ρε Μιχαλάκη Ρακιντζή, σχολή άνοιξες...Σλοβενία: Δεν το λες πολύ κακό πάντως. Εντυπωσιακό είναι.Ουγγαρία: Να τον κόψω λόγω ασχήμιας; Θα τον κόψω!Αζερμπαϊτζάν: Νταλκάς βαρύς στην αρχή, έρχεται και γίνεται ποπ τσιφτετέλι και κάπου εκεί αρχίζω να νοσταλγώ το φοβερό περσινό!Ελλάδα: Ok θα το παραδεχθώ. Δεν είναι καθόλου κακός ο Sakis, ο οποίος όσο μεγαλώνει ομορφαίνει. Αν βγάλει τη μπλούζα θα πάμε καλά...Μολδαβία: Βουκολικός ποπ αμανές της τάβλας και τα μυαλά στο μπλέντερ... Jesu Christo!Αλβανία: Πάντως δεν θα είναι το χειρότερο της βραδιάς.Ουκρανία: Συν ένα επειδή το κορίτσι τραγουδάει ανάποδα και από τη μύτη! Κάτι μου λέει ότι θα πάει καλά αν και άθλιο.Ολλανδία: Αχ αυτά τα ασημένια πολύ ωραία! Η χρονομηχανή σας εμποδίζει την είσοδο του σταδίου. Παρακαλείστε να την πάρετε και να γυρίσετε πίσω στη δεκαετία σας.

Αυτά που στηρίζω και που θα πάνε άπατα(αν κρίνω από προχθές):Λετονία: Είναι τόσο κακομοίρικο που κάποιος πρέπει να το στηρίξει!Σερβία: WTF??? Αν δεν αξίζει πρωτιά αυτό το μαλλί, τότε ποιο;Νορβηγία: Είναι λέει φαβορί; Είναι τόσο χαρωπό και το παιδάκι που τραγουδάει πολύ συμπαθητικό. Η εισαγωγή τέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: