Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Η νύχτα έπεσε στην παραλιακή (8)

Και έχουμε ένα πάρτι κυρίες και κύριοι!
-------------------------------------------

Η Κυριακή έφτασε γρήγορα και το πάρτι της δισκογραφικής ξεκίνησε πολύ επιτυχημένα Χελώνας με τη Μαριλένα περπάταγαν ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους. Υπήρχαν μεγάλοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες συνοδευόμενοι από εντυπωσιακές παρουσίες. Ένας από αυτούς σταμάτησε τη Μαριλένα.
«Ωωωω κύριε Σωκράτη Μεδούλη! Τι καλά που ήρθατε!» του είπε η Μαριλένα και του έδωσε το χέρι της να το φιλήσει.
«Φίλτατη Μαριλένα, το ξέρετε ότι δεν χάνω με τίποτα τα πάρτι σας!»
«Να σας συστήσω τον Κάζουγια. Είναι ο ιδιοκτήτης του Ιωάννης Βορειοποταμίτης, του διασημότερου κέντρου της παραλιακής. Από εδώ ο κύριος Σωκράτης Μεδούλης, επιχειρηματίας και αθλητικός μεγαλοπαράγοντας!»
Ο Χελώνας και ο Μεδούλης έσφιξαν θερμά τα χέρια τους.
«Είμαι μεγάλος θαυμαστής της φίρμας σας, της Μέισα. Θα ήθελα μια μέρα να έρθω στο κέντρο.» είπε ο Μεδούλης.
«Θα είναι τιμή μας κύριε Μεδούλη!» απάντησε ο Κάμε.
Τη χειραψία έκοψε η Άννα η οποία πέρασε με ένα μπολ Ferrero-Roche και τους προσέφερε. Ο Μεδούλης πήρε ένα και κοίταξε την οικοδέσποινα.
«Φίλτατη Μαριλένα με αυτά τα Ferrero-Roche μας κακομαθαίνετε!» είπε.
Η Άννα προσπέρασε τους 3 και άρχισε να γυρίζει στην έπαυλη μοιράζοντας σοκολατάκια. Όταν το μπολ της άδειασε γύρισε στο τραπέζι του μπουφέ όπου ο Μασάκης πάλευε να ανοίξει μια σαμπάνια. Ήταν πολύ χαριτωμένος με τη στολή του σερβιτόρου.
«Ακόμα σενπάι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν εμάς να κάνουμε τους σερβιτόρους. Ούτε τα μπουκάλια δεν ξέρουμε να ανοίγουμε καλά καλά!» είπε τσαντισμένη.
«Πάντως είναι αρκετά ενδιαφέρον δε μπορείς να πεις! Τόσο διάσημο κόσμο βλέπουμε!» είπε ο Μασάκης ο οποίος σφίχτηκε και άνοιξε τελικά τη σαμπάνια. Φυσικά από την προσπάθεια και μόνο είχε γίνει λούτσα στον ιδρώτα, κάτι που πρόσεξε από μακριά η Μαριλένα και χαμογέλασε.
Η νύχτα κύλισε αργά και βασανιστικά για την Άννα που έγινε Βέγγος να τρέχει από δω και από κει να εξυπηρετεί όλους τους καλεσμένους. Σιγά σιγά αυτοί άρχισαν να αραιώνουν. Στο τέλος έμειναν πολύ λίγοι που φαίνονταν να ήξεραν πολύ καλά τη Μαριλένα. Η Άννα έκπληκτη παρατήρησε ότι δημιουργούσαν ζευγάρια και χάνονταν στα έγκατα της έπαυλης. Το αθώο της μυαλό όμως αδυνατούσε να συλλάβει τι ακριβώς συνέβαινε! Αποφάσισε να μαζέψει τα πιάτα.
Εκεί λοιπόν που μάζευε καλά και ωραία μαζί με το Μασάκη, είδε τη Μαριλένα να τον πλησιάζει. Αισθησιακά τον άγγιξε στον ώμο και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Ο Μασάκης έμεινε έκπληκτος και κοίταξε τον Χελώνα, ο οποίος του ένευσε καταφατικά. Στη συνέχεια, σαν υπνωτισμένος, ακολούθησε τη Μαριλένα στα ενδότερα της έπαυλης. Η Άννα συνέχισε να αναρωτιέται μέχρι που ένιωσε ένα πολύ γνώριμο αγκάλιασμα…
«Δε θες να μάθεις που πάνε όλοι αυτοί Αννούλα;» ρώτησε ο Τζιν.
«Θέλω!» απάντησε αυθόρμητα η Άννα αλλά το μετάνιωσε αμέσως γιατί τα vibes που της έδινε ο Τζιν την τρόμαζαν.
«Ωραία! Παράτα τα πιάτα και ακολούθα με!»
«Μα όχι! Πρέπει να τα μαζέψω!»
«Το αφήνουμε στις άλλες λουλουδούδες αυτό!» είπε ο Τζιν και τη βούτηξε βίαια από το χέρι και ακολούθησε το δρόμο που είχαν πάρει όλα τα ζευγάρια.
Αφού πέρασαν μερικούς δαιδαλώδεις διαδρόμους, ο Τζιν και η Άννα, έφτασαν μπροστά από μια μεγάλη πόρτα. Η Άννα κοίταξε το Τζιν με απορία. Εκείνος της έκανε νόημα να την ανοίξει.
«Δε θες να δεις που πήγε ο κόσμος;» ρώτησε. «Εμπρός άνοιξε την πόρτα και μπες!»
Η Άννα χωρίς να μιλάει, και με περισσή περιέργεια, έκανε ότι της είπε. Βρέθηκε μέσα σε ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο, με μοντέρνα έπιπλα και ένα τεράστιο στρογγυλό κρεβάτι. Αλλά κανείς δεν ήταν εκεί.
«Καλέ εδώ δεν είναι κανείς!» είπε αλλά πριν καλά καλά προλάβει να τελειώσει τη φράση της, άκουσε την πόρτα πίσω της να κλείνει. ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ!
Την κατέλαβε ο τρόμος! Γιατί μα γιατί έπεσε σε αυτή την προφανή παγίδα; Ήθελε να μυρίσει το σφηνάκι για να συνέλθει αλλά, πανάθεμα, το είχε ξεχάσει στο σπίτι! Και ο Θωμάς ήταν χιλιόμετρα μακριά. Ίσως να έπινε τσίπουρο μόνος του σε κανά κουτούκι. Και εκείνη ήταν εδώ με τον Τζιν, κλειδωμένη μαζί του σε ένα δωμάτιο!
«Επιτέλους οι 2 μας!» έκανε ο Τζιν τρίβοντας τα χέρια του.
Η Άννα άρχισε να οπισθοχωρεί προς το κρεβάτι. Ο Τζιν πλησίασε επικίνδυνα και την έριξε ανάσκελα.
«Τι… τι εννοείς; Τι έχεις σκοπό να κάνεις;» ρώτησε η Άννα τρομοκρατημένη.
«Τι ΔΕΝ έχω σκοπό να κάνω να ρωτάς!» είπε ο Τζιν και έκανε να σκύψει από πάνω της.
Η Άννα ενστικτωδώς κύλισε στο πλάι και έτρεξε στη μια άκρη του δωματίου. Ο Τζιν δεν πτοήθηκε.
«Ωστέ το παίζεις δύσκολη ε; Έτσι έχει ενδιαφέρον!» είπε και άρχισε να την κυνηγά.
Από κει και πέρα άρχισε ένα τρελό κυνηγητό μέσα στο δωμάτιο. Αυτή η σκηνή μπορεί να ερμηνευτεί με 2 τρόπους. Ο πρώτος είναι παρόμοιος με το κυνηγητό πριν από το βιασμό της Μαρίας της Σιωπής. Φανταστείτε Τζιν-Καλογήρου, Άννα-Βουγιουκλάκη. Ο δεύτερος είναι σε fast forward με τη μουσική του Benny Hill στο background. Διαλέχτε και πάρτε.
Σε κάποια φάση η Άννα άρχισε να κουράζεται.
«Πάει αυτό ήταν…» σκέφτηκε. «Απόψε θα χάσω την αγνότητα μου στα χέρια αυτού του τρελού!»
Κουρασμένη έπεσε στο κρεβάτι. Ο Τζιν ξεφύσησε χαρούμενα και στάθηκε από πάνω της. Έτοιμος ήταν να ορμήξει όταν το κινητό του χτύπησε με ένα γνώριμο ήχο. Το μουσικό θέμα του Darth Vader από τον Πόλεμο των Άστρων. Τρομοκρατημένος το σήκωσε.
«Ν…ναι;;; Τι θες τέτοια ώρα;… Ναι έχω μια δουλειά…Τι; Τώρα; Τώρα τώρα;…………………… Καλά εντάξει. Έρχομαι αμέσως!»
Και έκλεισε το κινητό. Κοίταξε την Άννα λυπημένος.
«Τελικά Αννούλα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι απόψε… Κάποια άλλη φορά εντάξει;»
Και την παράτησε έτσι και έφυγε φουριόζος. Η Άννα αναρωτήθηκε ποιος ήταν αυτός που τον πήρε και την έσωσε. Πολύ θα ήθελε να μάθει. Ο Τζιν φυσικά το κρατούσε κρυφό γιατί αυτή που τον πήρε ήταν η Αρσινόη. Πήγε σφαίρα στο αμάξι του και έφυγε. Πίσω, κάπου στην έπαυλη η Άννα χοροπηδούσε από τη χαρά της στο κρεβάτι και η Μαριλένα είχε δέσει το Μασάκη και τον άλειφε με σαντιγί!

2 σχόλια:

Μαριλένα Ρίζου είπε...

Ο Τζιν με απογοήτευσε πλήρως - έπρεπε να γίνει κακός μια φορά, ε? Αλλά νομίζω ότι στα μαγαζιά με erotica πρέπει να έχουν ψυγεία με σαντυγί μόνο για χάρη μου! Θα την χρειστώ κάποια στιγμή, δεν θα την χρειαστώ?

a2a είπε...

Hahaha δεν μπορώ πλεον να τη σκεφτώ χωρίς και σένα πακέτο! ΧDDDD