Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Η νύχτα έπεσε στην παραλιακή (22)

Συνεχίζουμε δυνατά!

----------------------------------

Η ανακωχή αποδείχθηκε σωτήρια και για τα δύο κέντρα. Ο υγιής ανταγωνισμός έφερε περισσότερους πελάτες και στα δύο. Η Αρσινόη έτριβε τα χέρια της αλλά η Στελίνα εξακολουθούσε να ενοχλείται με την ιδέα ότι ψιλοσυνεργάζονταν με τον Χελώνα.
Η Άννα πάλι είχε αρχίσει να εύχεται να είχε την ευκαιρία να παραιτηθεί. Εκτός του ότι η δουλειά της είχε αυξηθεί, οι επιθέσεις του Τζιν είχαν περάσει σε ένα πιο ανατριχιαστικό επίπεδο. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά ας πούμε ότι ήταν πιο… ζουμερές.
Έτρωγε τρελό χούφτωμα και μετά πήγαινε και κλαψούριζε στον Θωμά ο οποίος, καλός χέστης και αυτός, δεν τολμούσε να πάει κόντρα στα αφεντικά του.
«Θωμά ο Τζιν με χούφτωσε πάλι!»
«Βρε Άννα και συ πρόσεχε!»
«Να τον δείρεις!»
«Πας καλά; Τη θέλω τη δουλειά μου!»
«Ναι πες μου να του κάτσω κιόλας!»
«……………………..»
«ΔΕ ΜΙΛΑΣ?????????»
Η Ζωή ήταν η άλλη που κακοπερνούσε. Ξεσκίζονταν στον Πη και στο κέντρο. Τουλάχιστον ο Νίνο φαίνονταν να είναι χαρούμενος. Να ήταν οι νέοι του φίλοι; Η Ζωή δεν ήξερε πολλές λεπτομέρειες γιατί ο Νίνο δεν ήθελε να την ενθουσιάσει για το τίποτα και σε περίπτωση που όντως κάτι πετύχαινε ήθελε να της κάνει έκπληξη.
«Ας είναι… Ο πασάς μου να είναι καλά» σκεφτόταν καθώς έπλενε τα σώβρακα του Πη.
Σήκωσε ένα Calvin Klein και αναστέναξε. Κάτι τέτοια θα φόραγε και ο Νίνο αν αναγνωρίζονταν το ταλέντο του. Άκουσε ένα βήξιμο πίσω της και βρήκε τον Πη να την κοιτάζει με σταυρωμένα τα χέρια.
«Αυτό μπορώ να στο δώσω αν το θες…» της είπε.
«ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? Δεν τα θέλω τα παλιοσώβρακα σου!» του φώναξε.
«Είσαι σίγουρη; Δεν νομίζω να μπορείς να αγοράσεις ένα τόσο καλό εσώρουχο στον οργανοπαίχτη σου ούτε σε 10 χρόνια.»
«Δεν τα έχουμε ανάγκη τα εσώρουχα που φοράνε οι πλουτοκράτες ρε!»
«Καλά καλά… Σκάσε και πλένε! Αλλιώς πόδι!»
«Νταξ… Δε σε είπα και καμπούρη…»
Και επέστρεψε στη μπουγάδα. Ο Πη πήγε στο σαλόνι όπου είχε έρθει να του κάνει επίσκεψη ο Γιόκο αυτοπροσώπως. Κάθισε απέναντι του.
«Κοίτα με πολιορκεί και η πρόεδρος της Bishi Records πολύ στενά.» είπε.
«Ναι αλλά εγώ έχω πιο συμφέρουσα προσφορά!»
«Κοίτα να δεις είναι και το όνομα της δισκογραφικής…»
«Γιατί τι έχει το όνομα;»
«Όσο να είναι προτιμώ μια δισκογραφική που λέγεται Όμορφο Αγόρι απ’ ότι μια που λέγεται Βυζάκια…»
«Ε καλά! Και φοβάσαι την ταύτιση; Βέβαια εδώ που τα λέμε έχεις βυζάκια τώρα που σε κοιτάω…»
Ο Πης τα πήρε.
«ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΥΖΙΑ???»
Ο Γιόκο άρχισε να γελάει.
«Έλα καλέ πλάκα κάνω! Έχουμε κάτι καλά κομμάτια στην εταιρεία πάντως που δικαιολογούν το όνομα!»
«Χμ… Καλά θα το σκεφτώ περισσότερο. Αυτή η κίνηση θα καθορίσει την καριέρα μου!»
Και ενώ ο Γιόκο είχε επιτεθεί ανοικτά για να πάρει τον Πη, η Μαριλένα είχε βάλει έναν ντετέκτιβ να παρακολουθεί τον Τσίνεν. Όπως το υποπτεύονταν, κάθε Σάββατο ήταν στην SM Νεράιδα πετώντας γαρίφαλλα στον Ώονο.
«Δυστυχώς φοβάμαι πως θα λήξει άδοξα αυτό το ρομάντζο» είπε τσαλακώνοντας την φωτογραφία που ο Τσίνεν χόρευε τσιφτετέλι σε ένα τραπέζι. Στο βάθος αχνοφαίνονταν και η Ζωή με ένα δίσκο btw.
Η Στελίνα θέλοντας να βγάλει το άγχος της αποφάσισε να πάει στο Βαπόρι Τ’ Ουρανού να τα πιεί με τον Τομόγια και τους Ρεμπέτες του. Η Αρσινόη τη σταμάτησε καθώς έβγαινε από το γραφείο.
«Αφεντικό! Πού πας; Δεν φαίνεσαι καλά.»
«Άσε με! Εσύ φταις για το άγχος μου! Αυτή η συνεργασία με το Χελώνα με σκοτώνει! Ξέρεις πόσο ξύλο έφαγε ο Ριουχέι χτες;»
«Πρέπει να ξεπεράσεις αυτήν την εχθρότητα σου προς το Χελώνα επιτέλους! Για το καλό και των δύο σας! Και δε μου είπες που πας!»
«Στο Βαπόρι Τ’ Ουρανού να κάνω ναργιλέ με τους μάγκες! Εσύ πρόσεχε το μαγαζί.» είπε και έφυγε.
«Χμμ… Ωραίο όνομα για κουτούκι! Να πάω και γω κάποια μέρα!» σημείωσε νοητικά η Αρσινόη και μπήκε στο γραφείο.
Η Στελίνα στο Βαπόρι Τ’ Ουρανού κάθονταν και έκανε ναργιλέ βλέποντας τον Τομόγια και τους Ρεμπέτες του να εκτελούν ένα κομμάτι που λέγονταν «Ντου ντου ντου (από παντού)». Κλασική πενιά. Όταν τελείωσε ο Τομόγιας πήγε και βρήκε τη Στελίνα στο τραπέζι της.
«Τι έγινε Στελίνα; Ήρθες να τα πιούμε;»
«Ναι γιατί δεν είμαι καλά αυτές τις μέρες!»
«Εδώ είμαι γω! Πάμε και για σουβλάκια μετά;»
«Μέσα!»
Τη συζήτηση και το μαστούρωμα τους έκοψε μια νεαρά με φόρεμα από τη δεκαετία του 50 που πλησίασε τον Τομόγια με σταυρωμένα τα χέρια. Ήταν τσαντισμένη.
«Τομόγια!»
Του Τομόγια του έπεσε το τσιγάρο από το στόμα. Έκανε μια επική γκριμάτσα και γύρισε να αντιμετωπίσει την νεαρά, που ήταν η αρραβωνιάρα του.
«Σάκι! Τι κάνεις εσύ εδώ;» ρώτησε ξαφνιασμένος.
«Μου είπαν ότι τώρα τελευταία έχεις πολλά σούξου μούξου με μια γυναίκα. Και ήρθα να δω αν είναι αλήθεια! Και είναι όπως το φοβόμουν!» απάντησε η Σάκι (Άιμπου).
«Με παρεξήσατε δεσποινίς μου!» είπε η Στελίνα. «Ο Τομόγιας από δω είναι φιλαράκι και τα πίνουμε παρέα. Μου δίνει συμβουλές και συζητάμε απλά.»
«Καλά θα κάνεις να προσέχεις πως της μιλάς γιατί δεν είναι όποια κι όποια! Είναι η Στελίνα των Bondage Queens!»
Μόλις το άκουσε αυτό, η Σάκι λούφαξε και ζήτησε συγνώμη. Ο Τομόγιας της εξήγησε πως οι ανασφάλειες της προέρχονταν από το γεγονός ότι τον κόρταραν πολλές γκόμενες. Η Σάκι κιόλας κάποτε ήταν μια από αυτές και τον είχε χωρίσει από την προηγούμενη γκόμενα του,την Αγιούμι Χαμασάκη (Κρητικιά). Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός γιατί είχαν έρθει τα αδέρφια της από τα Σφακιά και απειλούσαν να τον σκοτώσουν που την παράτησε. Ευτυχώς ο Τομόγιας ήταν Μανιάτης και δεν τα σήκωνε αυτά. Τους έκανε μπλε μαρέν στο ξύλο και γύρισαν στο νησί τους.
«Γι αυτό σε πάω ρε Τομόγια! Γιατί είσαι και πολύ μάγκας!» αναφώνησε η Στελίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: