Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Η νύχτα έπεσε στην παραλιακή (21)

Οι Β6 αναχαιτίστηκαν... Και τώρα τι;

-------------------------------------------------------

Η κίνηση στην SM Νεράιδα και στο ΙΒ ήταν εξαιρετική. Οι καλλιτέχνες ανταποκρίνονταν και με το παραπάνω στις ανάγκες του μπουζουκόφιλου κοινού. Ξέκωλλες γκόμενες, πορνόγεροι, καγκουράκια και απλοί λαϊκοί άνθρωποι έβρισκαν κάθε βράδυ τον παράδεισο τους εκεί. Η Στελίνα και ο Χελώνας δεν μπορούσαν παρά να τρίβουν τα χέρια τους. Οι Β6 είχαν χαθεί από το προσκήνιο και ήταν προφανές ότι δε θα έκαναν κίνηση για πολύ καιρό.
Ο Νίνο από την άλλη είχε την ευκαιρία να κάνει κάτι μεγάλο και αυτό το κατάλαβε όταν γνώρισε τα παιδιά της Μπάντας του Σουμπαρού. Ο Σώτης Γιασούντας ήταν ο κιθαρίστας, ο Ριουχέι Μαρουγιάμας (ναι το γνωστό κατοικίδιο της Στελίνας) ο μπασίστας και ο Τανταγιόσης Οκούρας ο ντράμερ. Ο Σουμπαρού ήταν ο τραγουδιστής. Ήταν και γαμώ τα παιδιά και ο Νίνο αισθάνθηκε ήδη πιο καλλιεργημένος που μιλούσε μαζί τους.
«Ξέρεις έχουμε σχέδια για ντεμπούτο σύντομα.» είπε ο Σουμπαρού.
«Αλήθεια; Έχετε υπογράψει με δισκογραφική;» ρώτησε ο Νίνο.
«Ναι ο φίλος μου είναι πρόεδρος δισκογραφικής και θα μας προωθήσει! Θα ρίξω έναν καλό λόγο και για σένα!»
«Ευχαριστώ πολύ φίλε!»
Η Άννα και ο Θωμάς είχαν πλέον πάει σε άλλο επίπεδο. Σχεδόν αρραβωνιάστηκαν! Δηλαδή περίπου γιατί το καπάκι του αναψυκτικού δαχτυλίδι αρραβώνων δε το λες με τίποτα. Παρόλ’ αυτά ήταν ο νέος θησαυρός της Άννας μαζί με το σφηνάκι.
«Μην ανησυχείς Άννα! Μια μέρα θα βρω μια καθωσπρέπει δουλειά και θα σε κάνω βασίλισσα!» της είχε υποσχεθεί.
Και φυσικά η Άννα τον πίστεψε και έγραψε γράμμα στον αδερφό της για το τι σκόπευε να κάνει. Η απάντηση της ήρθε σε μορφή καρτ ποστάλ.
ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΥΡΕΜΠΟΡΑ ΘΡΥΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ!
Η Άννα πέταξε την κάρτα αμέσως. Σε αυτό δε θα άκουγε τον αδερφό της. Αν και δε θα έβλαπτε να ρωτήσει τι ομάδα είναι ο Θωμάς.
Η Στελίνα στο μεταξύ είχε μια και μόνη ανησυχία. Την Αρσινόη. Η αλλαγή στη συμπεριφορά της ζημίωνε τη συμμορία. Είχε να πάρει όπλο σε αποστολή από τότε που χάθηκε. Όταν τη ρώτησε γιατί εκείνη είχε απλά απαντήσει ότι : «Τα όπλα είναι κακά. Σκοτώνουν τους ανθρώπους!» Μετά από αυτό το σοκ η Στελίνα σκέφτονταν να τη στείλει σε ψυχολόγο.
Και την ίδια ακριβώς σκέψη είχε ο Χελώνας για τον Κόκι όταν τον έπιασε να διαβάζει shoujo manga και άρλεκιν. Δεν ήξερε τι είχε πάθει. Ο Τζιν ήταν αυτός που τον διαφώτισε. Είχε ανακαλύψει τι έπαιζε και είχε λυσσάξει. Ήθελε πάση θυσία η Αρσινόη να ξαναβρεί τον παλιό κακό της εαυτό και να ξαναείναι όπως παλιά.
«Πρέπει να συνεννοηθείς με τη Στελίνα πάνω στο θέμα. Νομίζω ότι δεν ξέρει! Πρέπει να κάνουμε κάτι αλλιώς δεν θα έχουμε εκτελεστή!» είπε στο Χελώνα.
«Έχεις δίκιο. Αν είναι έτσι όπως τα λες έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Δεν αντέχω να τον βλέπω να κάνει σαν κοριτσόπουλο!» απάντησε ο Χελώνας
«Και εγώ το ίδιο την Αρσινόη…» μουρμούρισε ο Τζιν.
Έπεσε ένα γρήγορο τηλεφώνημα στη Στελίνα που τη σόκαρε. Ο έρωτας έχει σίγουρα τρομερές καταστροφικές συνέπειες. Έπρεπε να δράσουν γρήγορα. Αποφάσισαν να συναντηθούν όλοι σύσσωμοι και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Βρέθηκαν στην Τρύπια Βάρκα. Από τη μια πλευρά ο Χελώνας με τον Κόκι και από την άλλη η Στελίνα με την Αρσινόη. Ο Τζιν ήταν στην κεφαλή του τραπεζιού και έπαιζε το διαιτητή. Η Στελίνα με το Χελώνα άρχισαν να λογομαχούν από μόνοι τους. Ο Κόκι με την Αρσινόη απλά δε μιλούσαν και βλεφάριζαν όλη την ώρα.
«Εσύ και η ξετσίπωτη υπαρχηγός σου φταίτε! Ο εκτελεστής μου ήταν πάντα ψυχρός επαγγελματίας! Λέγε τι του κάνατε και έγινε τυρόπιτας!» φώναζε ο Χελώνας.
«Αλλού αυτά! Η Αρσινόη ήταν πάντα μια χαρά μέχρι που γνώρισε τον εκτελεστή σου! Της έκανε ένεση με τίποτα περίεργες ουσίες και χάζεψε!» ωρύονταν η Στελίνα.
«Ήρεμα ήρεμα! Δε βγάζουμε άκρη έτσι!» πετάγονταν ο Τζιν. «Και κάποιος να μαζέψει αυτούς τους δύο! Σε λίγο θα ορμήσει ο ένας στον άλλο!»
«Όπως και να χει εσύ φταις Στελίνα!»
«Ναι πες μου κιόλας ότι τους προξένεψα!»
«ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!» έκανε ο Τζιν, ο οποίος είχε βγει από τα ρούχα του.
Τελικά αφού έγιναν ρεζίλι σε όλο το κέντρο άφησαν τον Κόκι και την Αρσινόη να εξηγηθούν. Πήραν και οι δύο ένα πολύ σοβαρό ύφος αρχικά που παραξένεψε τους άλλους και στη συνέχεια έσκασαν στα γέλια.
«Πολύ ωραία. Καιρός να μας ακούσετε.» είπε η Αρσινόη.
«Όπως καταλάβατε ήδη μάλλον όλα αυτά ήταν μια φάρσα εκ μέρους μας.» έκανε ο Κόκι.
«Επειδή ήμασταν σίγουροι ότι δε θα μας αφήνατε να είμαστε μαζί υπό κανονικές συνθήκες, προσποιηθήκαμε τους τρελούς. Για να δείτε πως θα είναι η κατάσταση αν ΔΕΝ μας αφήσετε να είμαστε μαζί.»
«Είμαι διατεθειμένος να κάνω την Πολυάννα το αγαπημένο μου βιβλίο. Σκεφτείτε το…» είπε απειλητικά ο Κόκι.
Στο άκουσμα του Πολυάννα οι υπόλοιποι ξεροκατάπιαν. Αυτή η προοπτική ήταν πολύ τρομακτική.
«Σας ζητάμε επίσης να πάψετε τις εχθρότητες τουλάχιστον μέχρι να πιάσουμε τους Β6. Είναι καλύτερα να συνεργαζόμαστε παρά να μαλλιοτραβιόμαστε δε βρίσκετε;» είπε η Αρσινόη σταυρώνοντας τα χέρια.
Όπως το έθετε είχε δίκιο. Μετά από μια σύντομη συζήτηση εκ μέρους όλων, αποφασίστηκε ανακωχή μέχρι νεωτέρας. Οι μόνοι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα ήταν φυσικά η Αρσινόη και ο Κόκι. Η Στελίνα και ο Χελώνας δεν ενθουσιάζονταν με την ιδέα αλλά δεν είχαν και πολλές ευκαιρίες. Αυτός που έσκασε ήταν ο Τζιν που πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: