Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Kanjani8!!! Τα άξιζαν τα λεφτά μου!

Ok! Καλή εβδομάδα κατ' αρχάς! Πάνε οι γιορτές και τα κεφάλια μέσα! (Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες παρεπιπτώντως) Και τι πιο ωραίος τρόπος να τελειώνεις τις γιορτές από το να κάνεις αυτά που σου αρέσουν. Στη δικιά μου περίπτωση να βλέπω τα DVD από τις συναυλίες των αγαπημένων μου Ιαπώνων καλλιτεχνών. Τα DVD που δίνω πάνω από 40 Ευρώ να αγοράσω μέσω Internet... Ναι είμαι θύμα και φαν μεγίστου βαθμού αλλά για εμένα όλα αυτά έχουν συλλεκτική αξία.

Είχε έρθει λοιπόν χθες από το σπίτι μου η φίλτατη fuyumi_kotani, με την οποία φανγκερλίζουμε (χαχα! ωραίο ρήμα!) τα ίδια JE συγκροτήματα, και μιας και δεν είχε ξαναδεί, έβαλα να δούμε παρέα μια συναυλία των Kanjani8, το 47. Η κασετίνα μου κόστισε 70 και βάλε ευρώπουλα αλλά αξίζει γιατί είναι 4 DVD, 2 με τη συναυλία και δύο με ντοκιμαντέρ πάνω στο τουρ των Kanjani8 στους 47 νομούς της Ιαπωνίας που διέρκεσε από την άνοιξη ως το φθινόπωρο του 2007. Στη διάρκεια αυτού του τουρ, τα παιδιά έδωσαν 113 συνολικά συναυλίες σε μεγάλα και μικρά στάδια! Παράλληλα συνέχιζαν τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις και ραδιωφωνικές εκπομπές. Είναι πράγματι υπεράνθρωποι!

Και ποιοι είναι οι Kanjani8; Είναι ένα idol group του JE (κάποτε πρέπει να κάνω ένα σχετικό ποστ) που αποτελείτε από 8 (προς το παρόν 7, ο ένας μας την έκανε) αγόρια τραγουδιστές-μουσικούς-ηθοποιούς-κωμικούς-παρουσιαστές-ραδιοφωνικούς παραγωγους κα. Πολυταλέντα δηλαδή! Η μουσική τους αγγίζει σχεδόν όλα τα είδη, από παραδοσιακή ιαπωνική μουσική μέχρι σκληρό ροκ και από φάνκυ τζαζ σε λάτιν ρυθμούς.

Κάτω παραθέτω το αγαπημένο μου κομμάτι στη συναυλία. Ξεκινάει με σόλο του αγαπημένου μου μέλους, Tadayoshi Ohkura στα ντραμς και συνεχίζει μετην εμφάνιση του μπασίστα Ryuhei Maruyama και του κιθαρίστα Shota Yasuda. Να σημειώσω ότι οι Kanjani8 είναι από τα λίγα γκρουπ στο JE που παίζουν τα δικά τους όργανα συχνά στις συναυλίες. Και ο Ohkura, ή Tacchon, μπορεί να μην είναι ο καλύτερος ντράμμερ του κόσμου αλλά έμαθε ντραμς μέσα σε ένα μήνα και από τότε βελτιώνεται συνέχεια (είναι επίσης η καλύτερη φωνή του γκρουπ). Και τίποτα δεν συγκρίνεται με την οργασμική του φάτσα όταν παίζει ντραμς!


Τα λόγια είναι περιττά. Η συναυλία είναι στο Tokyo Dome μπροστά σε 50.000 άτομα. Βασικά δώσαν συναυλία εκεί 2 φορές άρα αυτό μας κάνει 100.000 άτομα. Ε ρε μάνι που πέφτουν!!!

Μετά την συναυλία έχω να πω πως έλιωσα στο καραόκε. Θέλω να λάβω μέρος σε κάνα διαγωνισμό κάποια μέρα!

12 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Δεν το ανέχομαι!
1)Βάζεις τα γιαπωνεζάκια πάνω από τις φωτογραφίες του Kovacevic και αυτό θα το βρεις μπροστά σου.
2)Αυτοί γιατί είναι ντυμένοι σαν παιδιά του Φλωρινιώτη και πρώτα ξαδέρφια του Μάγκα;
3)Το στάδιο χαραμίζεται!!Πόσο γαμάτοι θα έδειχναν οι Maiden,οι Rammstein ακόμη και ο Ozzy σε αυτή την τεράστια σκηνή!
4)Ο ντραμίστας(ο ντράμερ στα ελληνικά) είναι πολύ μικρός για ντραμίστας(εννοώ κοντός, αδύνατο,Ιάπωνας γενικά!)
Κατά τα άλλα δεν τους λες κακούς αλλά περί ορέξεως...Jim Morrison

a2a είπε...

1)Καλά να πάθεις που πόσταρες πρώτη! Και οι φώτο του Kovacevic σου τελειώνουν ενώ αυτοί έχουν κάνει 10.000 φωτογραφήσεις! Χαρχαρ!
2)Σε αυτό συμφωνώ. Αλλά δεν θα ταν Johnny's αν δεν είχαν φριχτά κουστούμια. Σου αποτυπώνονται στο μυαλό. Αλλα γιες, αϊ αγκρι, σαν το Φλωρινιώτη είναι! Και που να δεις τα αίσχη των Arashi και τα δέρματα και τις γούνες που φοράνε οι KAT-TUN! Οι Kanjani8 είναι τουλάχιστον οι πιο περίεργοι που έχει βγάλει το JE και δικαιολογούνται.
3)Αν θέλουν οι Iron Maiden με γεια τους με χαρά τους να πάνε εκεί. Αλλά το στάδιο δεν το γεμίζουν στην Ιαπωνία! Και για πληροφόρηση σου: Το εισητήριο για JE συναυλίες είναι κοντά στα 200 ευρώ αλλά πάλι γεμίζει!
4)Κοντός; Ε όχι! 1,76 δεν το λες κοντό! Ούτε ψηλό, αλλά πολύ νορμάλ ύψος. Και ο Jim Morrison περισσότερο κοκκαλιάρης ήταν! Και ξέρεις ότι τα γούστα μου στους άντρες είναι πολύ... εξωτικά!

Annie_Hall είπε...

Ο Jim Morrison ήταν πολύ αδύνατος...γι' αυτό ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ DRUMS!
Οι Maiden σίγουρα μπορούσαν να γεμίζουν τέτοια στάδια(τώρα είναι λίγο γέροντες αλλά και πάλι δεν ξέρεις).Επίσης εγώ δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς έτσι το εξωτικό(το ξωτικό πάλι έτσι το αντιλαμβάνομαι!lol!)και το ξέρεις...Πρέπει να είναι λίγο πιο σοκολατένιο για να το θεωρήσω εξωτικό!

a2a είπε...

Ένα έχω να πω: Αν τα γούστα στο εξωτικό περιόριζονται στη σοκολάτα και όχι και στα μανταρίνια (lol), τότε είναι ολύ περιορισμένα. Και έχω δει πολύ πιο κοκκαλιάρηδες ντράμμερ Αμερικάνους! Ο Tacchon σε πείραξε; Απλά ήθελες να μου την πεις! Τέλος!

Erisadesu είπε...

re kamena kai ta dio sas stin anime.gr eiste meloi?
pws akoute teties @@ piga sto jparty sti thesssaloniki apogoiteftika trela

a2a είπε...

Α! Λες για τη somnium που έβαλε JE στο πάρτυ; Καλά έκανε! Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα στη μουσική ούτε στην ιαπωνική κουλτούρα. Σε πληροφορώ πάντως ότι αυτά πουλάνε στην Ιαπωνία και αμάν κάνουν οι visual kei να πάρουν μια θέση στα charts. Τι να κάνω που λατρέυω την mainstream pop? Να πεθάνω; Το ξέρω πως JE δεν θα πιάσει ποτέ στους Έλληνες φαν αλλά σκασίλα μου! Προσκυνάω τον κυρ Τζόνυ γιατί έφτιαξε την ισχυτότερη Ιαπωνική Αυτοκρατορία. Οι Johnnys βγάζουν περισσότερα και από την anime βιομηχανία. Και τα dramas αν δεν έχουν JE δύσκολα πετυχαίνουν. Πόσο θα θέλα να του μοιάσω του κυρίου στην επιτυχία!

Annie_Hall είπε...

Α εγώ με τέτοια δεν μπλέκομαι!Τα σχιστομάτικα τα αφήνω για την a2a.Ούτε τα anime μου αρέσουν.Βασικά δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν απλά επειδή δεν μπορώ να τα συνηθίσω δεν έχω ασχοληθεί.Φαντάζομαι ότι όταν λες μαλακίες(αποκωδικοποίησα σωστά τις πάπιες;)αυτά που ακούμε αναφέρεσαι μόνο στους Ιάπωνες popάδες της a2a και όχι σε Maiden,Rammestein,Ozzy και στο Θεό Morrison.Γιατί τότε θα ανέβει φωτιά να σε κάψει(με τον κάτω τα έχουμε τις έχουμε τις άκρες μας χε!χε!)...

a2a είπε...

Lol δεν θα κάνουμε τώρα ολόκληρη φάση! Βαρέθηκα! Άντε να περιμένουμε κάποιον άλλον να κάνει ποστ (γκουχ!ExMrsAbramovich...γκουχ!) να κράξουμε που έχει καιρό να γράψει. Τη nelly δεν την κράζουμε γιατί δεν γράφει ούτως ή άλλως. Χεχε!

Ανώνυμος είπε...

ine alithia pos pesfti poli xrima sta pitsirikia..alla ta pernoun piso me tetia epitixia...thelo na do pote tha vroume xrono na doume kana live tous mazi....

a2a είπε...

Μαϊρούλα μου, το εύχομαι! Όταν κατέβω Πάτρα μπορεί να κουβαλήσω κανα ΝτιΒιΝτιο να δούμε μαζίκανά βράδυ! Και μην ξεχνάς θα πάμε μια μέρα Ιαπωνία μαζί για τις συναυλίες ε; ;Ρ

exMrsAbramovich είπε...

Εμένα μ΄αρέσουν τα ρούχα τους και ιδιαίτερα το καπελάκι με τη φούντα.Ωραίο και το σόλο με τα ντράμς στην αρχή.
Annie_Hall νομίζω το @@ αποκωδικοποιείται ως παπαριές, βάλε μπιπ στο αποκωδικοποιείται.
Επίσης εγώ τι τον ήθελα τον καφέ στις 01:00, τώρα δε μπορώ να κοιμηθώ.
Βασικά άμα σηκωθώ απο τον υπολογιστή θα μπορέσω να κοιμηθώ μάλλον.

Μαριλένα Ρίζου είπε...

Έμαθε ντραμς μέσα σε ένα μήνα; Αυτό δεν μου το είπες!...
Και σε όποιον δεν αρέσουν να ανοίξει το ΜΑD να ακούσει σκυλάδικα και RnB. Αμαν!!!