Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2008

Χωρίς Λογική...

Υπέγραψε ο Belluschi! Επιτέλους να ησυχάσουμε...Τώρα τι παίχτης θα βγει αυτός δεν ξέρω αλλά όπου ακούς πολλά κεράσια...(υπάρχει κερασιά, προφανώς).Τουλάχιστον είναι κουκλί και κάθε αγώνας θα είναι και οφθαλμόλουτρο!

Επίσης φιλοτιμήθηκαν να τον ρωτήσουν πως στον άντρα του Τσα προφέρεται το όνομα του.
Από αυτά που κατάλαβα τον λένε Μπελούτσι αλλά μπορούμε να τον φωνάζουμε όπως θέλουμε!Είναι και καλόβολο το αγόρι μας!Μπελούτσι λοιπόν...Σαν τη ΜόνικαΤώρα που είπα Μόνικα θυμήθηκα τον Vincent Cassel. Εκτός από κούκλος (σήμερα το post έχει μόνο ωραίες παρουσίες...προς το παρόν) έχει κάνει και πολύ καλές επαγγελματικές επιλογές με καλύτερη (κατά τη γνώμη μου) το εξαιρετικό La Haine(1995)!
Jusqu'ici, tout va bien...Jusqu'ici, tout va bien...Mais l’important ce n’est pas la chute, c’est l’atterrissage... Σε απλά ελληνικά: Μέχρι εδώ όλα καλά...Μέχρι εδώ όλα καλά...Αλλά σημασία δεν έχει η πτώση αλλά η πρόσκρουση...

Από τα ωραιότερα και σοφότερα λόγια που έχουν ειπωθεί στον κινηματογράφο. Επίσης πολύ μου άρεσε η ατάκα του Banderas σε μια ταινία με την Θεά Αngelina (δεν θυμάμαι σε ποια μόνο η ατάκα μου έμεινε):Αγάπη είναι να δίνεις και να δίνεις χωρίς να ζητάς ενώ πάθος είναι να παίρνεις και να παίρνεις χωρίς να δίνεις...


Και λέγοντας αγάπη και πάθος απλά ένα όνομα μου έρχεται στο μυαλό Quentin... Και βάζω μια φωτογραφία του γιατί τον γουστάρω τρελά και γιατί δικό μου είναι το post ότι θέλω βάζω!

Σήμερα πρέπει να έχω βάλει τα περισσότερα tags από κάθε άλλη φορά καθώς το post μου αποτελεί προϊόν σουρεαλιστικά συνειρμικής σκέψης που οφείλεται στην έλλειψη ύπνου,στην κατανάλωση τεράστιας ποσότητας καφέ, στην άπειρη βαρεμάρα και στη χαρά για την απόκτηση του Belluschi.

6 σχόλια:

a2a είπε...

Πω πω! Αυτό θα πει συνειρμικό ποστ! Από ποδοσφαιριστή ξεκίνησες σε Ταραντίνο κατέληξες! Α! Και αφού τον Μπελούτσι μπορούμε να τον φωνάζουμε όπως θέλουμε, μπορούμε να τον λέμε Μόνικα;;;

exMrsAbramovich είπε...

Μπουάχαχαχαχαχαχαχα Μόνικα :D.
Πως τα σκέφτεσαι αυτά...
Τι να τον πειράξει, κομπλιμέντο του κάνουμε~!

Annie_Hall είπε...

Για μαζευτείτε λέω εγώ!Άντε πια!Αν δεν ματιαστεί το παιδί αυτή την εβδομάδα που όλοι οι ζηλιάρηδες τον γλωσσοτρώνε δεν θα ματιαστεί ποτέ!

nelly είπε...

Μαζί σου κοπελάρα μου! είδαν τον θεό και σκάσανε!!!!

theachilles είπε...

Αν και είμαι ολυμπιακός, μπασκετικός βέβαια, ήρθα να σε ξενερώσω μιλώντας πάλι για σινεμά. Tο original sin είναι η ταινία Banderas και Jolie, και τη βρίσκω απαράδεκτη, χιχι! Ωστόσο ό,τι και να πω για τον φίλο QT είναι λίγο... Εύγε!

Annie_Hall είπε...

Σχόλιο που περιέχει τις λέξεις Quentin Tarantino (έστω και εν συντομία)δεν με ξενερώνουν ποτέ(έκτος αν τον βρίζουν)...Μπράβο ρε συ!Έχω φάει σκάλωμα από το πρωί και βαριόμουν να κοιτάξω στο IMDB. Να'σαι καλά! Όντως άθλια ταινία αλλά η ατάκα είχε γράψει.Ήμουν και σε φάση που περιέγραφε ακριβώς μικρές καθημερινές στιγμές μου και μου έμεινε...