Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Προγνωστικά...

Αυτό που κάνω τώρα είναι πολύ ριψοκίνδυνο, το ξέρω αλλά θα μιλήσω με ντοκουμέντα και όχι με προαισθήματα,ένστικτα και λεξάριθμους ...

Πριν αρχίσω όμως ρίξτε μια ματιά στο post της a2a ακριβώς από κάτω(το link για όσους βαριούνται να κουνήσουν λίγο παραπάνω το ποντίκι)για να δείτε(άλλωστε που θα το ξαναδείτε)ότι η ΑΕΚ είναι διεθνής ομάδα(χαχαχαχα!)


Λοιπόν,

Αν κερδίσει ο Θρύλος στο derby θα πάρουμε Πρωτάθλημα.


Αν χάσουμε, πάλι θα πάρουμε Πρωτάθλημα.Καθώς οι βάζελοι θα κάνουν γκέλα τουλάχιστον τρεις φορές(με τις τρεις τελευταίες ομάδες), ενώ το Αεκάκι ήταν να μην πέσει από την κορυφή(με μηδέν αυτοπεποίθηση, Blanco και Moretto δεν πας μπροστά).


Αν έρθουμε ισοπαλία...Θα πάρουμε Πρωτάθλημα!Θα το πάρουμε όταν παίξουμε με την ΑΕΚ τον επαναληπτικό! Το κύπελλο πρέπει να λήξει ισόπαλο ώστε να τους ξεφτιλίσουμε στο σπίτι τους. Γιορτάζουν κιόλας...Μετά την τούρτα θα είναι ότι πρέπει!

Επίσης εχτές σπάσαμε ρεκόρ καθώς μπήκε άπειρος κόσμος στο blog λόγω της διαφήμισης που μας έκανε το Kourkouti .
Ένας άνθρωπος δεν πρόσεξε ότι ενώ είχε προκριθεί ο Θρασύβουλος εγώ χαιρόμουν για τον Φωστήρα(μοιάζουν φανερά τα ονόματα)?Είχα δει κι αθλητικά τρομάρα μου ειδικά για να μάθω αν πέρασε ή όχι!

Επίσης στο derby θα βάλει γκολ ο Πάντος(μη γελάτε λέμεεεεεε)!

6 σχόλια:

a2a είπε...

Άντε βρε Annie Hall και το πήρατε και φέτος! Η ExMrsAbramovich θα στενοχωριέται πάλι! Ευχαριστώ για την αναφορά στο ποστ που έκανα πριν λίγο. Περιμένω εναγωνιώς τον σχολιασμό σας στο ντέρμπι που θα ποστάρετε το Σάββατο! Καλή τύχη και στις 2 ομάδες!

exMrsAbramovich είπε...

Εγώ έχω να δηλώσω πως αν η γιαγιά μου είχε ροδάκια θα ήταν πατίνι.
Όσο και να με προκαλείς να κάνω προβλέψεις δε το κάνω, που να χτυπιέσαι.
Απ'ότι φαίνεται στο μπλογκ μας μπαίνει ο κάθε ΑΜΠΑΛΟΣ γι'αυτό και δε μας ενημέρωσαν.
Ελάτε στο μπλογκ μας, καλοί μας επισκέπτες...

Ανώνυμος είπε...

Αν βάλει γκολ ο Πάντος στο ντέρμπυ, εγώ θα ποστάρω γυμνή φωτογραφία μου...

exMrsAbramovich είπε...

Πρόσεχε Κουρκούτι, δεσμεύτηκες τώρα...
Κανονική φωτό όμως, όχι καμιά τσατσιά με το photoshop.

Ανώνυμος είπε...

Έγραψες "Το αεκάκι θα χάσει τα αυγά και τα καλάθια σε λίγο καιρό(κάπου κοντά στο Πάσχα)Για τον Φωστήρα χάρηκα τρελά"
Στην προηγούμενη φάση του κυπέλου η ΑΕΚ είχε αποκλείσει το Φωστήρα και σκέφτηκα ότι γι' αυτο χάρηκες τρελά τώρα που τον ήπιαμε και λέω φίλε πρέπει να είναι πολύ άρρωστη με το Φωστήρα η τύπισσα!
Που να φανταστώ ότι εννοούσες τον Θρασύβουλα

Annie_Hall είπε...

Και τον Φωστήρα τον συμπαθώ αλλά τον Θρασύβουλο περισσότερο!Βασικά σκέφτομαι πόσο γαμάτος τύπος πρέπει να είναι αυτός που έδωσε αυτό το όνομα στην ομάδα!