Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ:Το μεγάλο ντέρμπι με φωτορεπορταζ

Είμαστε στο ασφυκτικά γεμάτο Καραϊσκάκη!Οι φίλοι του ΟΣΦΠ,οι 100 ινκογκνιτο φίλοι του Παο και ένας κατάσκοπος της Chelsea περιμένουν με αγωνία την έναρξη.Η εξέδρα των επισήμων είναι άδεια.Έχουμε βάσιμες πληροφορίες ότι το φαΐ του εστιατορίου ήταν χαλασμένο (ή δηλητηριασμένο) έτσι όλοι μεταφέρθηκαν στα επείγοντα.

Αυτοί τη στιγμή οι δυο ομάδες κάνουν την είσοδο τους. Διατητής είναι ο Κάκος,επόπτες οι Πεταλουδίτσας και Κολίνα(!) που θέλει κάτι τελευταία ένσημα.Ο τέταρτος αρρώστησε τελευταία στιγμή (οι πληροφορίες μας λένε ότι χέστηκε έτσι συμπεραίνουμε ότι έφαγε από το εστιατόριο) οπότε τη θέση του παίρνει ο Βύντρα που ο προπονητής του ΠΑΟ τον προσέφερε με περισσή ευγένεια!

"Πιστεύω θα μας φανείς πιο χρήσιμος απο αυτό το πόστο..."

Ο Κάκος σφυρίζει την έναρξη...

3' Από πάσα του Νουνιεζ η μπάλα πάει, πάει, πολύ ψηλά!Το κεφάλι του Κοβάσεβιτς αποκολλάται και κατευθύνεται προς τη μπάλα.Με δυνατή κεφαλιά κατευθύνεται προς τα δίχτυα.Εκεί όμως βρίσκεται το κεφάλι του Μάλαρτζ (μαζι με τον Μάλαρτζ αυτό δεν αποκολλήθηκε) που αποκρούει σώζωντας τον Παναθηνάικό.Ο ΟΣΦΠ φαίνεται αποφασισμένος.

5' Ο Γκούμας κόβει τον Στολτίδη και του κλέβει τη μπάλα.Κάνει μια πάσα στον Τζιόλη ο οποίος σκέφτεται λίγο, κοιτάζει τριγύρω και βγάζει σέντρα στον Δημούτσο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του γηπέδου.Ο Δημούτσος προλαβαίνει τη μπάλα τελευταία στιγμή πριν βγει άουτ και αρχίζει να τρέχει συγκλίνοντας προς το κέντρο.Λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του ΟΣΦΠ, του κάνει ένα τάκλιν ο Ζεβλάκοφ και ο Δημούτσος βουτάει στο κενό.Ο Κάκκος δίνει φάουλ και ο Δημούτσος κοιτάζει τον μέντορα Καραγκούνη που του γνέφει επιδοκιμαστικά.Το φάουλ εκτελεί ο Μάτος.Η μπάλα διαγράφει ένα τόξο δίπλα από το τοίχος των παικτών του ΟΣΦΠ και μπαίνει γκολ.0-1!

13' Ο Καραγκούνης, ο Άντζας, ο Γκονζάλες, ο Γκούμας και ο Λούα Λούα είναι στο έδαφος και ζητάνε πέναλτι, φάουλ, κόρνερ,άουτ και off side αντίστοιχα.Από τα μεγάφωνα ακούγεται το pet cemetery και ο sarriegi αφιονίζεται...Παίρνει τη μπάλα και φτάνει με χορευτικές φιγούρες και κάνοντας head banging μπροστά στην εστία.Ο Νικοπολίδης τα χάνει.Η μουσική σταματάει και ο sarriegi πέφτει κάτω.

19 'Αλλαγή: Στον αγώνα μπαίνει ο Μπελλούτσι.

[arlekin] Τα πρασινογάλανα μάτια του λάμπουν από προσμονή.Τινάζει την πλούσια χαίτη του και με πεινασμένο βλέμμα καρφώνει την μπάλα.Ξεχύνεται στο γήπεδο σαν γάργαρο ποτάμι[/arlekin] και στέλνει με ένα δυνατό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα!Ο Μαλαρτζ χτυπάει το κεφάλι του.ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 1-1

Λεμονής: Οκ τα έβγαλε τα λεφτά του.

Πάντος: Βάλε μέσα κόουτς θα βάλω γκολ σήμερα...


Λεμονής:Σε λίγο θα σε βάλω...Να σκάσει και λίγο το χειλάκι μου.

29' Ο Ενακαρίρε βγάζει σέντρα στον Καραγκούνη ο οποίος κατευθύνεται στο τέρμα. Ο πεταλουδίτσας κάνει δυο πιρουέτες και σηκώνει με χάρη το σημαιάκι υποδεικνύωντας οφσαιντ

Ο καραγκούνης πάει στον επόπτη, διαμαρτυρόμενος έντονα

-Τι οφσαιντ και μπαρμπούτσαλα κλπ κλπ

Ο Κολίνα τον καρφώνει με το βλέμμα και λέει

"-Ναι, ήταν"

Ο καραγκούνης φεύγει κλαίγοντας απο το γήπεδο σαν μικρό κοριτσάκι.

Ο Πεσέιρο βάζει μέσα το Δάρλα.

31' Μία τεράστια μύγα κάθεται στη μύτη του Άντζα.Αυτός την ξύνει και ο Κάκος του δίνει κόκκινη για χειρονομία.

Σκέψη Κάκου «δεν την πατάω,δεν την πατάω...Ξυσίματα κι αηδίες»

44' Ο Πάντος είναι εδώ και 10 λεπτά στον αγώνα.Παίρνει τη μπάλα, περνάει πέντε αντιπάλους του, τρεις συμπαίκτες, τον διαιτητή, δύο περιστέρια και τον flash και φτάνει στην εστία.

Ο Μαλαρτζ δεν είναι στη θέση του (έχει πάει να φτιάξει το μαλλί γιατί στην προηγούμενη φάση που χτύπησε το κεφάλι του χάλασε).Ο Πάντος είναι έτοιμος να σκοράρει.Ο Κοβάσεβιτς κουνάει τα χέρια του και φωνάζει:

Κοβα: Τάσοοοοοοοοοοοοοοοο

Τάσος: Ε?

Κόβα: (δείχνει ένα πουλί πάνω και δεξιά από το τέρμα) Τη μπεκάτσααααααααααα

Ο Πάντος στοχεύει το πτήνο (πάνω και δεξιά από το τέρμα) και η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα!!!! 2-1 για τον ΟΣΦΠ

45'(+1) Ο Κάκος σφυράει τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

47' Το νέο, κρυφό, μεταγραφικό ταλέντο του ΠΑΟ από την Ιταλία Vangeli Maggio έχει τη μπάλα. Με επιδεξιότητα περνάει τον Τζόρτζεβιτς. Περνάει με ευκολία τον Άντζα που είχε το νου του στις ωραίες παρουσίες της εξέδρας. και κάνει το σουτ που για μερικά μέτρα -περίπου δέκα-είναι άουτ.

52' Από λάθος του Τζιόλη η μπάλα καταλήγει στον Τζόρτζεβιτς.Κάνει σέντρα,ο Κοβάσεβιτς κοντρολάρει με το στήθος και δίνει πάσα στον Στολτίδη...Αυτός πάνω στην κίνηση στέλνει με το φονικό του μπούτι τη μπάλα στην εστία...Εκεί όμως ο Μάλαρτζ θα σταματήσει τη μπάλα με τις γροθιές.Κάνει μια χειρονομία στον Στολτίδη που διαιτητής,επόπτες και τέταρτος δεν βλέπουν γιατί τα μαλλιά του Ίβανσιτς λάμπουν τόσο (καθώς αντανακλούν το φως από τους προβολείς) που τους στραβώνουν.

"Τ'αρ***ια μου θα πάρεις, που θες και γκολ"

"Μαζευ'τα τ'αυγά σου ρε!"


Οι υπεύθυνοι του γηπέδου κλείνουν τους προβολείς και ο αγώνας συνεχίζεται υπό το φως των μαλλιών του Ίβανσιτς.

59' Ο Φίλιππος Δάρλας πλασάρει υποδειγματικά τον Νικοπολίδη και ανεβάζει το σκορ για την ομάδα του κατά ένα.2-2!

62' Ο Κάκος διακόπτει τον αγώνα.Από τα μεγάφωνα ακούγεται έκτακτη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης με την οποία ευχαριστεί σε εφτά διαφορετικές γλώσσες τον Φερρέρ που τους έκανε ακόμη πιο εύκολη τη νίκη.


70' O Τζόρτζεβιτς κάνει μια σέντρα ξυράφι που παίρνει λίγο κάτι τούφες που είχαν ξεμείνει στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του Μάλαρτζ.Η μπάλα καταλήγει κόρνερ.Τζόρτζεβιτς ετοιμάζεται για την εκτέλεση. Ο Γκούμας οπισθοπατεί προσπαθώντας να πάρει καλή θέση για το κόρνερ.Ξαφνικα βλέπει πίσω του τον Μάλαρτζ

-Παναγιά μ'!Σ'είδα και λαχτάρσα!

Ο Μάλαρτζ ψάχνει ένα λεξικό ποδοσφαιρικών όρων για να βρεί τι σημαίνει αυτό(μάλλον νόμιζε ότι είναι οδηγίες για να αποκρούσει το κόρνερ).Mε κεφαλιά ο Λούα Λούα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Σε ένδειξη πανυγηρισμού κάνει ένα ροντάτ και τρία συνεχόμενα φλικ-φλακ!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στον πάγκο τον αποθεώνουν και τον βαθμολογούν με 8.2

67’ Ο Σέριτς που τόση ώρα δεν έχει ακουμπήσει μπάλα φαίνεται αποφασισμένος.Ο Μήτρογλου έχει τη μπάλα.Ο Σέριτς τρέχει καταπάνω του αλλά μέχρι να τον φτάσει ο Μήτρογλου έχει δώσει την μπάλα στον Κοβάσεβιτς.Ο Σέριτς πέφτει με το κεφάλι πάνω στον Μήτρογλου και ο Κάκος αποβάλλει τον παίκτη του Παναθηναϊκού απο τον αγώνα.


75' Κάποια στιγμή ο Μάλαρτζ συνειδητοποιεί ότι ο ΠΑΟ χρειάζεται ένα ψηλό στην αντίπαλη περιοχή.

-Σάλπι φύλα μου λίγο το τέρμα, πάω να βάλω ένα γκολ κι έρχομαι.

-Οκ!

Παίρνει τη μπάλα και αρχίζει να φωνάζει σαν τον Braveheart. Όλο το γήπεδο σείεται και τρομοκρατείται. Όλοι οι παίκτες την κάνουν και ο Αρκάντιους φτάνει μόνος του στο τέρμα.Πριν σουτάρει έρχεται μπροστά του ο Κοβάσεβιτς και γρυλίζει κι αυτός.

-Αργκ!

-Αργκ!

Για τρία λεπτά μουγκρίζουν.Ο κόσμος έχει φοβηθεί!Ο Πεταλουδίτσας κρύβεται πίσω από το Βύντρα!Ο Νικοπολίδης πίσω από το σημαιάκι του κόρνερ!Κάνεις από τους δυο τους δεν φαίνεται πρόθυμος να οπισθοχωρήσει.Δεν δίνουν σημασία στη μπάλα...Ένα ρεύμα αέρα τη σπρώχνει στα δίχτυα...Ο Κάκος χρεώνει το γκολ στον Μάλαρτζ. Ο.Σ.Φ.Π.-ΠΑΟ 3-3

83' Υπάρχει ένταση ανάμεσα στον Μπελούτσι και τον Γκονζάλες.Καθώς έτρεχε ο Μπελούτσι ένα ράστο μπήκε στο μάτι του άλλου Αργεντίνου και δημιουργήθηκε επεισόδιο.

Γκονζάλες: Ρε βλάχε Μπελουσκι τι κάνεις?Γύρνα πίσω στο Λος Κουϊρκουΐνσος που μου θες και ράστα

Μπελούτσι :Μπελούτσι με λένε!Καλά οι Έλληνες είναι αρκουδέηδες δεν ξέρουν να το προφέρουν εσύ ρε Αργεντίνε της πλάκας αγράμματος είσαι;

Πέφτουν μερικές ψιλές και ο Κάκος αποβάλλει μόνο τον Μπελούτσι για να έχουν να το βρίζουν την άλλη μέρα και για να δείξει ότι δεν είναι χεσμένος.

89' Στον πίνακα του σκορ γράφεται μόνο του το όνομα του Κοβάσεβιτς.4-3!

"Έτσι ρε Ντάρκο...εύκολα, αβάδιστα κι αβίαστα."

Πεσέιρο στον Κάκο: Ti kanei?Goal den mphke (Εκείνη τη στιγμή ακούγεται η φωνή του Μαρκαριαν να στοιχειώνει το γήπεδο «Ti malaka ine Ti malaka ine»)

Κάκος:Πάντα βάζει γκολ ο Κοβάσεβιτς.Πλέον τα βάζει με το μυαλό.

90’ Την ώρα που ο Πεσέιρο φωνάζει υστερικά στον Κάκο και παράλληλα δίνει οδηγίες στους παίχτες του στον πίνακα των σκόρερ αναγράφεται το όνομα του Σαλπιγγίδη δίπλα απο το κλασικό γκολ του 90φεύγα.Ο Πεσέιρο το βουλώνει και επιστρέφει ικανοποιημένος στον πάγκο.4-4!

Ο τέταρτος σηκώνει ανάποδα το πινακάκι και αντί να υποδείξει 06 λεπτά καθυστερήσεων, υποδεικνύει 90 λεπτα. .Για πρώτη φορά στα χρονικά, σύσσωμο ένα γήπεδο αποθεώνει τον Bύντρα,που τους προσέφερε 2 ντέρμπι στην τιμή του ενός!.

"Πάντα το ήξερα ότι μια μέρα θα με αποθεώνουν!"

Ο Λουκάς Βύντρα βρήκε τον νέο του επαγγελματικό προσανατολισμό!

Ο Κάκος είπε πως το ντέρμπι θα συνεχιστεί αύριο.


Τελικά έχουμε μεγάλο κάψιμο!Το derby έγινε αποκλειστικά μεταμεσονύχτιες ώρες και από msn.
Εχουμε και αποκλειστικό φωτορεπορτάζ τώρα!

8 σχόλια:

a2a είπε...

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι που στα tags έχετε βάλει και το ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ!

Annie_Hall είπε...

ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!Τα έλεγα;Τα έλεγα!Χε!Χε!
Και βέβαια αληθινά περιστατικά!Αν και μετά από κάποια ώρα(και κάποιο επίπεδο νύστας)τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης είναι δυσδιάκριτα!

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ μην παραπληροφορείτε τον κόσμο. Γνωρίζουμε όλοι ότι ΜΟΝΟ περιστέρια κυκλοφορούν στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Απόδειξη 1: http://freddos.yooblog.gr/2007/10/25/226/
Απόδειξη 2: http://freddos.yooblog.gr/2007/11/07/242/
Απόδειξη 3: http://freddos.yooblog.gr/2007/11/29/266/
Απόδειξη 4: http://freddos.yooblog.gr/2007/12/12/278/

Παρακαλώ όπως η μπεκάτσα θανατωθεί άμεσα.

Annie_Hall είπε...

Για το περιστέρι νομίζαμε ότι έχεις τα αποκλειστικά δικαιώματα...Την επόμενη θα το γνωρίζουμε!
Επίσης ο Darko μάλλον δεν έχει μάθει το περιστέρι στα ελληνικά(η μπεκάτσα μαθαίνεται πιο εύκολα).
Όσο για το θάνατο της μπεκάτσας έχει αναλάβει το ίδιο το Τσα αυτοπροσώπως!

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα, πλάκα, τελικά ο Ντάρκο την πέτυχε τη μπεκάτσα στο 80φεύγα!

Ανώνυμος είπε...

sto 47 exei idi vgei o atzas, proteinw na akyrwsoume to gkol tou di Maggio kai na kerdisei o olympiakos (:

exMrsAbramovich είπε...

"Περνάει με ευκολία τον Άντζα"
Γι'αυτό τον περνάει με τόση ευκολία, γιατί ο Άντζας ήταν στον πάγκο(άλλωστε μιλάμε για τον Maggio)!

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρετε ότι ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, μπορεί να είναι και Σβάρτσκοπφ