Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Πάλι πρώτοι...


Καλή εβδομάδα και καλό χειμώνα!Τώρα που είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ μπορώ να ευχηθώ!Χε!Χε!Πολύ καλά μας πήγε αυτή η αγωνιστική.Πολύ την χάρηκα!Κέρδισε ο θρύλος!Αυτό ήταν αρκετό για να χαρώ αλλά η μοίρα μου επιφύλασσε ακόμα μεγαλύτερη χαρά.Έβαλε γκολ ο Κοβάσεβιτς(!!), έγιναν διαιτητικά* σκηνικά που πολύ μ' αρέσουν,πολύ καλά πέρασα...Από την αγωνιστική του ΣΚ λοιπόν μου έμειναν έξι πράγματα:
  1. Ας αρχίσω με τα διαιτητικά*.Εννοείται ότι μόνο με τον αγώνα του θρύλου θα ασχοληθώ!Γενικά ο διαιτητής με το αστείο όνομα ήταν καραγκιόζης!Και όχι για το offside του Ηρακλή.Αυτό παραδέχομαι ότι ήταν κανονικό γκολ αλλά ήταν οριακό!Τρεις επαναλήψεις είδα πριν αποφασίσω.Επίσης αυτό ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ! Τους λένε ΕΠΟΠΤΕΣ και για κάποιο λόγο τα λάθη τους τα πληρώνει ο διαιτητής.Αλλά και το κόρνερ του γκολ του Ηρακλή ίσως έπρεπε να επαναληφθεί και ένα χέρι στην μικρή περιοχή ίσως υπήρχε(για τον ΟΣΦΠ)... Αλλά τι συζητάμε τώρα και να το μέτραγαν το γκολ θα έκανε χατ τρικ ο Κovacevic!Μια ζωή αυτή τη μουρμούρα με τη διαιτησία,βαρέθηκα!Αλλά στο τέλος ο κοράκης ήταν απλά γελοίος.Φεύγω, δεν φεύγω...Αποφάσισε ρε φίλε!Άκουσες λίγο κράξιμο και θέλεις να διακόψεις τον αγώνα!Διαιτητής είσαι, θα σε βρίζουν!Τι θέλεις;Να σου κάνουν καντάδες;
  2. Επίσης σκεφτόμουν(;)...Αν δεν ήταν ο Κovacevic σε ποια θέση θα ήταν ο Θρύλος;Απορώ και προβληματίζομαι η οπαδός και πονάει το μυαλό μου (;).Δηλαδή πόσες φορές θα μας ξελασπώσει ακόμη το μωρό;
  3. Πόσο τον χάρηκα τον Αστέρα!Μπράβο!Πανάξια είναι στη θέση που είναι!Πολύ γέλιο με τις δηλώσεις του Δέλλα!Μετά το Ζήκο ήταν η σειρά του Δέλλα!Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι οι διαιτητές είναι χεσμένοι καλικάντζαροι!
  4. Δεν θυμάμαι τι ήθελα να γράψω οπότε βάζω μια φοβερή φωτογραφία του Kovacevic που παλιμπαιδίζει και βγάζει τη γλώσσα σε όσους τον λένε γέροντα!Ή απλά ρωτάει τον Τζόλε τι χρώμα είναι η γλώσσα του!
  5. Ακόμη οι θυσίες, τα τάματα, τα ευχέλαια και οι εξορκισμοί (!) των απανταχού βάζελων έπιασαν!Ο Παναθηναϊκός που ξέραμε και (δεν) αγαπήσαμε επέστρεψε! Γκολ στο 90φεύγα, ο Καραγκούνης κέρδισε πέναλτι!Πάντως η καινούρια εμφάνιση μου άρεσε!
  6. Τέλος έχω να πω ότι πολύ μ' αρέσει που είμαστε έτσι βαθμολογικά και το ντέρμπι θα έχει νόημα!Όχι σαν τη βλακεία του πρώτου γύρου!Να το ευχαριστηθούμε βρε παιδί μου!
Υ.Γ.1:Ήρθε ο Belluschi!
Υ.Γ.2:* διαιτητικά εκ του διαιτητή και όχι εκ της δίαιτας
Υ.Γ.3:Το ζωάκι μασκότ του Αστέρα δεν είναι φοβερό;

9 σχόλια:

Erisadesu είπε...

mporei eseis na eiste ola afta
alla emeis 8a exoume Iapwna paixtei.
Mpaok Rulez

a2a είπε...

Καλά ρε Annie Hall! Με τόσες φώτο του Kovacevic θα σε πάρουν να κάνεις το επίσημο φωτογραφικό του άλμπουμ! Φαντάζομαι χαρά εσυ!
Και erisabetsu-chan που τον πετύχατε ρε τον nihonjin παίχτη;;; Αυτό κι αν είναι περίεργο!

Annie_Hall είπε...

Και αν δεν του βγει η φάση κάνει χαρακίρι;Και τα χελωνονιτζάκια να πάρει ο ΜΠΑΟΚ πάνω από την πέμπτη θέση δεν πάει που να χτυπιέται όσο θέλει ο Ζαγοράκης...Με τα ρέστα από τον Ιάπωνα μπορεί να πάρει και έναν Εσκιμώο να γουστάρουμε!!

Μου τελειώνουν ρε συ οι φώτο...Ευτυχώς έρχεται ο Belluschi που είναι κι αυτός γκομενάκι και θα βάζω και δικές του...

Erisadesu είπε...

ante re vlamenes
Mpaok rulez :)
egw vrika pantos iapona gia na psaxnw se olh th thessaloniki pou 8a mou paei 8a tohn petixw

exMrsAbramovich είπε...

Άρχισαν πάλι τα ωραία της παράγκας...
Τέλος πάντων, να δούμε τι θα γίνει το Σάββατο...Αν θα έχω κανένα προαίσθημα πάλι...
Για την ΑΕΚ είχα προαίσθημα οτι θα κερδίσει σίγουρα.
Ναι, η μασκότ του Αστέρα είναι φοβερή.Και ο ύμνος τους είναι ωραίος.
Επίσης σήμερα στο ράδιο άκουσα ότι οι αθεόφοβοι Τριπολιτσιώτες αποκαλούσαν παλιά το γήπεδό τους Wembley:D
Τι να πω για το φοβερό σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ που έφτασε μέχρι την Ιαπωνία, να δω τι άλλο εξωτικό θα φέρουν.
Τελικά θα τον φέρετε τον Hasebe στον ΠΑΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

eimaste apla sth swsth thesh. to periergo htan afto pou synevaine ws twra oxi afto!!! 2 nikes twra me tous lagous k telos! Darko alhth g... tous to spiti opws leei k o laos mas...

Y.g tha eimai mesa!!!!

Annie_Hall είπε...

Ex για άλλη μια φορά έγραψες!Τι άλλο εξωτικό;Κανέναν ανανά λες;

gerasime... Από το στόμα σου και στου Darko το πόδι αγόρι μου...Να τα σκίσουμε τα βαζέλια!Επίσης πόσο καιρό είχα να ακούσω τη λέξη αλήτη...Πολύ μου άρεσε.
Μέσα;Που μέσα;Στο Ναό;Ζηελεύωωωω!

exMrsAbramovich είπε...

Σιγά το ναό, ένα ξωκλήσι είναι κι ούτε:D
Με τις λεγόμενες "μεγάλες ομάδες" δεν τον φοβάμαι τον ΠΑΟ, με τις μικρές είναι που έχει φοβηθεί το μάτι μου φέτος.

exMrsAbramovich είπε...

Καλά, πότε πήγε 4 η ώρα???