Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Μια απεργία θα μας έσωζε(;)...


Γενικά όταν έχω χρόνο βλέπω άπειρη τηλεόραση. Ώρες ώρες η ελληνική TV γίνεται πολύ cult και γουστάρω τρελά! Ειδικά τώρα που οι σεναριογράφοι στο Αμέρικα κάνουν απεργία δεν μένει και τίποτα άλλο να δει κανείς (εν αναμονή των καινούριων επεισοδίων πραγματικά γαμάτων σειρών). Αλλά μου την έδωσε λίγο!Τόσο που σκέφτομαι τι καλά που θα ήταν να απεργούσαν κι οι δικοί μας, να το έριχναν τα κανάλια στις ταινίες να βλέπαμε τίποτα της προκοπής. Και δεν λέω ότι δεν υπάρχουν καλές σειρές. Δυο τρεις κάτι λένε αλλά από ένα σημείο και μετά βαριέσαι.
Κι επειδή έχω όρεξη για κράξιμο σήμερα ας ξεκινήσω από τα λατρεμένα πρωινάδικα(τα πολύ πρωινά θα τα κράξω άλλη φορά) που θες δεν θες το θάψιμο βγαίνει από μόνο του! Όποιος λοιπόν δεν δουλεύει και για κάποιον απροσδιόριστο λόγο ξυπνήσει πριν τη μία έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα σε όλα τα κανάλια(για την κρατική δεν ξέρω,δεν βλέπω ποτέ τέτοιες ώρες!).
Στο Mega λοιπόν αναλαμβάνει να μας ψυχαγωγήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!Πραγματικά όποιος πρωί πρωί βλέπει Αρναούτογλου είναι άξιος της μοίρας του!Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος.Γιατί αν δεν πρόκειται για χαμηλό IQ δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσε να είναι!Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο!!!Γενικά με τους ηλίθιους ανθρώπους δεν τα πάω καλά,έχω τεράστιο πρόβλημα επικοινωνίας(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγώ είμαι έξυπνη) οπότε το να τους βλέπω στην τηλεόραση μου είναι ακόμη δυσκολότερο.Όταν μάλιστα αρχίζει το παρεάκι να συζητά και υπάρχει ασυνεννοησία αλλά δεν το καταλαβαίνουν θέλω να τους χτυπήσω!
Από την άλλη στον Ant1 υπάρχει ο Πρωινός Καφές με αυτήν τη Μελέτη αλλά μου δίνει την αίσθηση ότι ζω στα 90's οπότε δεν το βλέπω γιατί σκιάζομαι!Σαν να μη πέρασε μια μέρα.Από τότε που ήμουν πιτσιρίκι θυμάμαι μόνο τις παρουσιάστριες να αλλάζουν.Όλα τα άλλα ίδια...Άσε που τα ζώδια κρατάνε τρεις ώρες και τα έχουν αναγάγει στην πλέον επιστημονική ενότητα της εκπομπής!
Στο Star και το Alter παίζουν τα εναλλακτικά πρωινάδικα! Καλά για το Star δεν το συζητάμε καν. Ο ανεκδιήγητος Χίος που το παίζει βαρύμαγκας και καλεί κάθε σούργελο της ελληνικής τηλεόρασης να πει τον πόνο του είναι ότι χειρότερο για το πρωί (το παραδέχομαι αν η εκπομπή έπαιζε τη νύχτα απέναντι από αποτυχημένα telemarketing-π.χ. όργανα γυμναστικής- ίσως την έβλεπα).Η Μαριέτα Χρουσαλά από την άλλη κάνει μια καλή προσπάθεια αλλά κάπου δεν της βγαίνει. Άσε που έχει και τις γερόντισσες που βγάζουν όλα τα σύνδρομα- κόμπλεξ σ' εμάς τους άμοιρους τηλεθεατές και ουρλιάζουν από το χάραμα!
Το μόνο που μπορώ να δω και όχι γιατί απλά το ανέχομαι αλλά γιατί μου αρέσει, είναι η Μενεγάκη στον Alpha. Χαρά Θεού!Την βλέπεις και σου φτιάχνει η διάθεση!Και το καλό είναι ότι όλη η ομάδα είναι καλή(με δυο εξαιρέσεις).Ειδικά η κοπέλα που μαγειρεύει είναι πολύ συμπαθητική!
Πάντως(χι!χι!), καλή, χρυσή, γατόνι και κούκλα η Μενεγάκη αλλά πάλι δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να ξυπνάει κάποιος πριν τη μία(καθένας με τον πόνο του)!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω καιρό να δω σχετικές εκπομπές αλλά αν έπρεπε να διαλέξω θα ψήφιζα Χιο δαγκωτό. Άσε που δεν ήξερα καν ότι κάνει τέτοια εκπομπή, λες να αρχίσω να το βλέπω;

Annie_Hall είπε...

Α, πρέπει να το δεις(αν αντέξεις)!Ότι πιο cult και trash μπορείς να δεις εκείνη την ώρα!Πραγματικά

exMrsAbramovich είπε...

Το πρωί βλέπω εκπομπές μαγειρικής στο ΣΚΑΙ, αυτά είναι τα καλύτερα.
Βέβαια, συνήθως κοιμάμαι το πρωί.