Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ο Ιούλιος δεν είναι εποχή για μπάλα...


Από που να αρχίσω η καημένη καλοκαιριάτικα; Να γελάσω με τους βάζελους; Να χαρώ για μας; Δεν θα γελάσω. Έτσι για να κάνω τη διαφορά. Μου ήρθε ξαφνικό, δεν είμαι και σε ποδοσφαιρικό mood(εποχή είναι αυτή ρε παλικάρια;) και δεν μου έρχεται κανένα τσιτάτο. Ούτε για τα δικά μας θα χαρώ.Τι να χαρώ; Που κερδίσαμε την πωστηλένε την άκυρη; Αυτό έλειπε δηλαδή.

Τον αγώνα δεν τον είδα όλο. Όμως κάποια πράγματα μου άρεσαν πολύ. Κυρίως σάστισα με τον Λεντέσμα. Που είναι ο Λεντέσμα που αγαπήσαμε; Αν παίζει καλά με ποιον θα γκρινιάζουμε; Καλά ρητορικό ήταν, απαντήσεις υπάρχουν πολλές! Επίσης να πω ότι ναι μεν κωλοχάρηκα, καθώς μετά τα προχθεσινά τα βαζελίσια είχα σκιαχτεί ελαφρά, όμως βαθιά μέσα μου, ένα μικρό μικρό κομματάκι έμεινε ανικανοποίητο. Κι αυτό γιατί σε περίπτωση ήττας ίσως άρχιζε να τρέμει η καρέκλα του Κετσπάγια.Δεν τον συμπαθώ και τέλος. Βέβαια και πέρυσι τέτοια εποχή τα ίδια έλεγα για τον Βαλβέρδε αλλά δεν βαριέσαι. Να πω ότι πολύ μου αρέσει ο Μέλμπεργκ. Ο Leonardo δεν έχει βρει τη φόρμα του. Σε γενικές γραμμές χλιαρές καταστάσεις, βαρετές!

Ρε τι γίδι είναι αυτός ο Μήτρογλου; Μη σε βρει είναι. Μπορεί να μην είναι πολύ εύστροφος αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τίποτα δεν τον σταματάει. Είναι και γομάρι, έχει και αυτή την τρομαχτική φάτσα. Κάνει ντου και δεν μένει τίποτα όρθιο.

Τι άλλο, τι άλλο; Να αναφέρω τον Σισέ ή πάει πολύ; Γραμώτο, κρίμα να μη τους βγει αυτός ο παίκτης. Θα στεναχωρηθεί η exMrsAmbramovic που έχει ετοιμαστεί να σηκώσει όλο το μαγαζί με τη φίρμα του (Ψιτ κοπελιά, αν, λέω αν, διαβάσεις το ποστ, μπες με τον κοινό κωδικό και χώσε το λινκ που μου είχες στείλει γιατί το έχασα).

Υ.Γ.: Γιατί κάνουμε μεταγραφές αν τα γκολ τα βάζουν Σαλπιγγίδηδες και Αβραάμηδες;

4 σχόλια:

lt.aldo raine είπε...

χάρηκαν και τα γαυράκια:}...
πάντως ο βάζελος θα περάσει...η sparta είναι ΤΟ καφενείο...
όσο για τον λωρίδα{πολύ τον πάω αυτόν τον τύπο}...εντάξει
δεν μπορείς να πεις τίποτα
μια χαρά έπαιξε...μπορείς βεβαια να πεις πολλά
για το αόρατο τείχος.

Annie_Hall είπε...

Ναι κι εγώ πιστεύω ότι θα περάσει. Κι αν δεν περάσει μπορεί πάντα να διώξει τον Χενκ και να πάρει τον προπονητή της Σπάρτα, όπως κάναμε κι εμείς :)

zisis είπε...

Ο Μήτρογλου μοιάζει λες και τον βρήκαν στο δρόμο. Μετά την προπόνηση παίρνει το παπάκι του και πάει μοιράζει πίτσες! Χαχαχα!
Εντάξει, όμως, παίζει μπάλα!
:-)

Annie_Hall είπε...

Είναι λίγο ξέμπαρκος αλλά δεν είναι κακός. Μόνο λίγο χαζούλης.