Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Πάρτυ στη shibuya aka Japanese Dance Songs

Καιρό είχα να το κάνω αυτό! Αγαπητοί μου αναγνώστες ας χορέψουμε παρέα με ιαπωνικά χορευτικά τραγούδια!

1. DJ OZMA - Age Age Every Knight



Κλασικό και υπεραγαπημένο από εμένα κλαμποτράγουδο. Ο DJ OZMA είναι ο Party Master της Ιαπωνίας και ξέρει πως να φτιάχνειχορευτικά κομμάτια. Επίσης... στις live performances του τραγουδιού όλοι οι χορευτές πέταγαν τα ρούχα τους και χόρευαν με τα εσώρουχα! Μιλάμε για ΤΟ οφθαλμόλουτρο!


2. NewS - Koi no ABO



Και πάμε για λίγο Disco dancing με τους αγαπητούς μας NewS! Το πιο ξεσηκωτικό τους κομμάτι. Μιλάει για τις ομάδες αίματος και τη συμβατότητα! Κάτι σαν να τραγουδάγαμε εμείς εδώ για τα ζώδια! Ο Pi είναι θεός όπως πάντα! YOU-tachi nani kata? (Εσείς τι ομάδα αίματος είστε;)


3.AAA - Blood on Fire



To πρώτο single του μεικτού γκρουπ AAA πίσω στο 2005 και μέχρι σήμερα ένα από τα καλύτερα τραγούδια τους. Με αυτό τους γνώρισα και τους λάτρεψα και τους ακολουθώ από τότε. Τέλειο για χορό σε κλαμπ!


4. KAT-TUN - 7 Days Battle



Να και ένα κομμάτι που θα λάτρευαν και οι απαντεχού bouzoukia-goers. Το ανατολίτικο beat το κάνει κατάλληλο να το χορέψεις και σαν τσιφτετέλι. Κατά τ' άλλα έχει πολύ ηλεκτρική κιθάρα. Από τα αγαπημένα μου χορευτικά των ΚT. Αν εξαιρέσεις τη ραπ σε κάποια σημεία, το υπόλοιπο τραγούδι είναι στ' αγγλικά αλλά μάλλον δεν το καταλάβατε...


5. Big Bang - GARA GARA GO!!!



Οι Big Bang ανοίγονται στην Ιαπωνία. Το δεύτερο τους single, GARA GARA GO είναι ένα τραγούδι αντάξιο του στυλ που τους έκανε γνωστούς στην Κορέα και εμένα να χορεύω όποτε τους ακούω. Τους εύχομαι τα καλύτερα και θα τους υποστηρίξω δεόντως (meaning yeah I'll buy their stuff)...


6. Koda Kumi - Hot Stuff feat KM-Markit



Και φυσικά ένα τραγούδι από την αγαπημένη μου Kuu-chan. Από τα πρώτα της που άκουσα όταν πρωτομπήκα στο fandom και ένα από τα πιο sexy επίσης. She's really got Hot Stuff baby! Θέλω τη χορογράφο της, τη Maiko, να μου μάθει να χορεύω σαν εκείνη!


7. ORANGE RANGE - Locolotion


To υπέρτατο χορευτικό τραγούδι του καλοκαιριού, έτσι όπως το καθιέρωσαν το 2004 οι ORANGE RANGE. Κάθε καλοκαίρι το βάζω και το χορεύω. Άρεσε πολύ και στον μακαρίτη τον πατέρα μου! C'mon babe do the locolotion!! Κλασικό όπως και το παρακάτω...


8. TRF - Survival Dance ~no no cry more~



Ένα από τα γνωστότερα και θρυλικότερα τραγούδια της ιαπωνικής ποπ από τη δεκαετία του 90. Ακόμα το χορεύουν στα club και φέρνει στο νου παλιά καλοκαίρια.


9. Perfume - Dream Fighter


Και πάμε για λίγη ηλεκτρονική μουσική. Οι Perfume είναι ένα σχετικά καινούργιο γκρουπ (πρόπερσι εμφανίστηκαν) που ήδη έχει κατακτήσει την ιαπωνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Είναι αυτή τη στιγμή και το διασημότερο γυναικείο γκρουπ. Οι Acchan, Nocchi και Kashiyuka μπορεί να φαίνονται χαζούλες αλλά είναι αξιολάτρευτες και έχουν πολύ ωραία μουσική! ^_^


10. Arashi - Lucky Man



Και κλείνω με τους αγαπημένους μου Arashi. Με ένα από τα καλύτερα χορευτικά τους τραγούδια. Αισιόδοξο, ξεσηκωτικό, υπέροχο. Αυτοί είναι οι Arashi. Το καλύτερο αντικαταθλιπτηκό στον πλανήτη. Σώζουν ζωές! When I say lucky you say man!

2 σχόλια:

Erisadesu είπε...

γράφε και πότε βγήκαν αυτα ρα...

Lucy είπε...

Perfuuuuuuuuumeeeeeeeeeeeeeeeeee
\o\ \o/ /o/