Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Eurovision 2008

Σήμερα δύο τραγουδάκια που σηκώνουν σχόλια! Βουλγαρία και Γεωργία! Της Βουλγαρίας μου φαίνεται πως έχει ελπίδες αν και δεν μου αρέσει καθόλου.




Ο Dj επί σκηνής, χορευτές να τα δίνουν όλα και η ηλεκτρονική μουσική τέρμα. Και λίγο πριν κάνει ντου η αλησμόνητη μάνα ρέιβερ για να καταγγείλει τη διαφθορά της νεολαίας, σκάει ξανθιά αιθέρια ύπαρξη με άθλια φωνή και μας στέλνει...Χαβάη! Οι αθεόφοβοι το γυρίζουν σε κάτι σαν ρέγγε στο ξέμπαρκο! Το ημίψηλο της ύπαρξης απλά ανεπανάληπτο! Και λίγο πριν συνηθίσεις τη φωνή η σκηνή ξαναμετατρέπεται σε club, η κοπελιά ανεμίζεται, η τιράντα πέφτει στον ώμο! Θα μπορούσε να γίνει χιτ, ελπίζω να μη γίνει!




Κι άλλη μπαλάντα! Ηθικοπλαστική, κλείνει το μάτι στο Give peace a chance και φυσικά ούτε που ακουμπάει! Η τραγουδίστρια έχει καλή φωνή. Επίσης είναι τυφλή. Αυτό δικαιολογεί το μαύρο γυαλί όχι όμως και το ρούχο εκτός αν έχει και τυφλό στυλίστα! Θα μπορούσε να είναι ζευγάρι με τον Ρακιντζή στο S.A.G.A.P.O.! Εντωμεταξύ κάτι μου θυμίζει το ρεφρέν και σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν το βρίσκω!

2 σχόλια:

a2a είπε...

Lmao! Θυμάμαι στο Σταρ έλεγαν ότι η Βουλγάρα έιναι ίδια η Μπεζεντάκου! Χαχα! Από κοντά όντως της μοιάζει!
Και τι τρέχει με τους χορευτές της Γεωργίας και το γαλάζιο πανί-φούστα;
Τι κάνουν οι άνθρωποι αυτές τις μέρες στη Eurovision για να μας αποσπάσουν την προσοχή από τη μουσική!

Annie_Hall είπε...

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι! Και δεν φτάνει που είναι χάλια παίρνουν και τον εαυτό τους στα σοβαρά τα ζώα! Σαν τα περσινά της Ουκρανίας δύσκολα θα δούμε... Αυτό ήταν τραγούδι για Eurovision, χαρούμενο, κιτς και γελοίο! Όταν πιάσουν το νόημα θα περνάμε κι εμείς καλύτερα βλέποντάς την!