Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Πάλι πρώτοι (να δούμε για πόσο)...

Καλή εβδομάδα!
Καλή εβδομάδα στην exMrsAbramovich! Χε!Χε! Να 'ναι καλά αυτό το παιδί!Για τον Ραντζίνσκι μιλάω! Τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή; Πάντα τέτοια!!!


Μα όλα τα αποτελέσματα να είναι καλά;Σπάνια συμβαίνει! Βέβαια εμείς παίξαμε άθλια μπάλα για μια ακόμη φορά! Και το ότι έβαλε γκολ ο Σίσιτς λέει πολλά!
Δείχνει πόσο διάλυση έχουμε βαρέσει σαν ομάδα!Μα γκολ ο Σίσιτς; Ο οποίος δεν έπαιξε και καλά...Αυτά απλά δεν γίνονται και σαν αποτέλεσμα είχαμε να έρθουν τα πάνω κάτω στην αγωνιστική! Δεν θα ξαναπώ για τον Leonardo γιατί είμαι και λίγο γκαντεμόσκυλο και θα του τελειώσουν οι μπαταρίες σαν τον Kovacevic.


Δεν βλέπουν ότι είναι κουρασμένος ο άνθρωπος; Γιατί δεν τον αφήνουν έναν αγώνα στον πάγκο να ξεκουραστεί; Αν τα παίξει αυτός δεν μας βλέπω καλά και ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα παίξουμε play off...


Κέρδισε κι ο Εργοτέλης, διπλό στην Τούμπα ο Αστέρας, πεντάρα η Λάρισα... Για την Ξάνθη τι να πεις! Ευχαριστούμε! Πάντως την καλύτερη μπάλα η αελάρα την έπαιξε! Και μια και είπα ΑΕΛ: αν ο Δώνης πάει ΑΕΚ θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ!

Κι έρχομαι στο θέμα του post...Την ήττα των βάζελων!!! Ωραίος αγώνας πάντως ήταν!Αυτούς τους έφαγε η αλαζονεία τους! Μου θέλανε και τσάρτερ! Όταν το καβαλάς(το καλάμι όχι το τσάρτερ) έτσι γίνεται(κι αυτό να το μάθουν και τα δικά μας τα χαζά!)... Πάρε την ταρίφα από του Ξανθιώτες να την έχεις να την χαίρεσαι! Άντε πια!Είχαν γίνει εκνευριστικοί! Ο πρώτος στη βαθμολογία βάζελος δεν ξέρει πως να φερθεί,δεν έχει συνηθίσει, είναι βαρετός...Ενώ ο δεύτερος, έχει χιούμορ, μια ατάκα για όλα...Περνάς καλά να μιλάς μαζί τους!

Επίσης σήμερα είναι η μέρα του Αη Πάτρικ!Χρόνια πολλά στον ένα και μοναδικό Πάτρικ της Ελλάδας(τον Ογκουνσότο φυσικά) και στον κολλήτο του Μπομπ Σφουγγαράκη! Εορταστικό-επετειακό post ετοιμάζει η ex! Γιατί για την ομάδα της δεν την κόβω να ξαναγράφει...


Δεν υπάρχουν σχόλια: