Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Ελπίζω να κρατήσατε κανένα γκολ και για την ΑΕΚ...

Τι πράγματα είναι αυτά; Μια εκδρομή πήγα η γυναίκα να ξεκουραστώ (είχα κουραστεί να κάνω τίποτα στην Αθήνα, είπα να πάω κι αλλού να κάνω!) και έγιναν τα απίθανα!!! Ξεκινάμε την Πέμπτη να πάμε στο Μετρό...Απεργία μας λένε μόλις φτάνουμε(γνήσιοι Έλληνες δεν ενημερωνόμαστε για τίποτα). Τι ώρα θα ανοίξει; Σε μισή... Πολύ ωραία ας περιμένουμε.
Ανοίγει το Μετρό, και πάμε στον Προαστιακό...Απεργία 24ωρη!!! Τελικά πήραμε ΚΤΕΛ!

Μετά απ΄όλη αυτή την ταλαιπωρία που όπως είναι φυσικό είχε και πολύ γέλιο άρχισαν τα ποδοσφαιρικά απίθανα(ή αναμενόμενα, ή απλά καλοδεχούμενα)... Ισοπαλία ο Βάζελος με τον Ηρακλή και ένα συγκρατημένο χαμόγελο(μπράβο βλάκες αλλά μη μιλάω πολύ γιατί έχουμε αγώνα αύριο) εγκαθίσταται στο πρόσωπό μου! Πάντως αυτούς το άγχος τους θα τους φάει! Αφού δεν την αντέχουν την πρωτιά τι χαίρονταν; Λες και δεν το ξέραμε από πριν(εμ δεν το ήξερα και τα είχα παίξει)... Ο Πεσέιρο το παράκανε με το rotation ή μου φαίνεται; Αυτό δεν είναι ομάδα, οι Εύζωνες στον Άγνωστο Στρατιώτη είναι...Κάθε μια ώρα αλλαγή φρουράς!

Κι ας έρθω και στα δικά μου τώρα! 1-3!!! Μπράβο ρε παλικάρια(κλισέ)! Δεν παίζουμε μπάλα και βάζουμε τρία!Βέβαια αν το κάνατε από την πρώτη αγωνιστική τώρα θα αράζατε στις παραλίες αλλά να μην τα θέλω κι όλα δικά μου... Γύρισε ο Galletti και πήγε η καρδιά μου στη θέση της! Και ξανάβαλε γκολ ο Kovacevic! Αυτά είναι... Άντε να μπαίνουμε σε μια σειρά επιτέλους. By the way το καινούριο κουρεματάκι φέρνει λίγο σε μαφιόζο αλλά μου αρέσει.

Φωτό με το καινούριο κούρεμα δεν έχω


Κι αφού ενέκρινα το νέο κεφάλι του Kovacevic(σου λεεί δεν κοιμόταν από το άγχος) ας περάσω στο έτερο ωραίο κούρεμα της ομάδας! Έβαλε γκολ το νεοφερμένο! Και ήταν και ωραίο! Πάρε μπρος αγοράκι μου να έχουμε show με την ΑΕΚ!



Και να που ο πρόεδρας δικαιώνεται! Είχε λόγο που έδιωξε τον Takis κι εμείς πέσαμε να τον φάμε πριν δούμε τον πραγματικό λόγο πίσω από την απόλυση του... Ρεεεε ξυπνάτεεεε! Νομίζετε είναι τυχαίο ότι μόλις έφυγε άρχισε τις γκέλες ο Βάζελος (και μία δώρο από την ΑΕΚ); Και βέβαια όχι!Χάρη στον Socrates και τη σοφή κίνησή του! Νομίζετε είναι τυχαίο ότι βάζουμε πάνω από ένα γκολ ξανά; Και βέβαια όχι!Χάρη στον Socrates και τη σοφή κίνησή του! Νομίζετε ότι είναι τυχαίο το ότι συνεχίζουμε να μην παίζουμε μπάλα; Και βεβ...Ουπς παρασύρθηκα. Αλλά σκεφτόμουν το απίθανο: Φαντάσου να πάρουμε πρωτάθλημα, να το χρεωθεί ο Σεγκούρα(και όχι αυτός που το αξίζει) και να τον κρατήσουν και για του χρόνου.... Γέλια που θα κάνουμε όλο το καλοκαίρι!

Άσχετο: Ο Πανιώνιος τι έπαθε κι έβαλε τόσα γκολ στον καημένο τον Αστέρα;
Άσχετο2: Έλιωσα με τη συνέντευξη τύπου- κλάψα του Ντέμη(και είδα μόνο αποσπάσματα)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: