Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Κι άλλο Χ ! Να μας ζήσει!

Δεν ξαναπάω γήπεδο! Δεν ξαναπάω γήπεδο! Δεν ξαναπάω γήπεδο!

Δύο φορές στη ζωή μου έχω πάει.ΔΥΟ! Και τις δύο ισοπαλία. Δεν ξαναπάω, δεν ξαναπάω, δεν ξαναπάω!
Και μπαίνεις στο γήπεδο.Κι έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου την Chelsea.Και βάζεις γκολ πριν το τρίτο λεπτό...Βάλε κι άλλο ένα να κάθεσαι μετά!Όχι, θ' αφήσω το ματσάκι έτσι να έχει αγωνία...


Τουλάχιστον να μην κάνουμε λαθάκια στην άμυνα!Όχι θα παίξουμε λίγο με πασούλες μπροστά στον Καρντόσο να το διασκεδάσουμε... Πάρε το γκολάκι να το χαίρεσαι!
Και τι να λέει που ο Αστέρας παίζει σαράντα λεπτά με 10 παίκτες? Εμείς ένα ολόκληρο ημίχρονο παίζαμε με μηδέν. Στο δεύτερο κάποιος τους είπε: ρεεεε θα χάσετε το πρωτάθλημα!Α ναι? Να βάλουμε κανένα γκολ τότε...
Αλλά όταν η %#$% δεν θέλει να μπει, δεν μπαίνει!Είναι νόμος και δεν αλλάζει.Έξω κι ο Λούα... Να σε δω την Τετάρτη τώρα!Αν και πιστεύω πως δεν είναι τόσο μεγάλη απώλεια όσο του Galletti(όσο αναφορά στην Τετάρτη).
Πάντως πανάξια ο Αστέρας είναι εκεί που είναι!Κι αφού το είχαμε καφενείο το ματσάκι καλά να πάθουμε!

Πάλι καλά που το ντέρμπι ήρθε ισοπαλία αν και χάρη στο διαιτητή!Καλά ο τύπος τέρας ευφυίας!Πραγματικά το πιστεύω ότι σφύραγε ότι να' ναι από ηλιθιότητα!

Πολλά πολλά μπράβο σε Εργοτέλη και Λάρισα!

Γυρίζοντας στα δικά μου θέλω να ελπίζω η εμφάνιση του Σαββάτου να ήταν για να μπερδέψουμε την Chelsea ή έστω για να εξοικονομήσουμε δυνάμεις και να εμφανιστούμε εκεί όπως και στον προηγούμενο αγώνα στο Καραϊσκάκη.
Τέλος μια παράκληση στον Kovacevic: Βρε αγόρι μου αυτή η κατάσταση με τα off-side θα συνεχιστεί πολύ καιρό ακόμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: