Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Του χρόνου πάλι...

No country for old men... Δεν αναφέρομαι στο χτεσινό αποτέλεσμα του ΟΣΦΠ αλλά στην ταινιάρα που βγαίνει σήμερα(και που θα σχολιάσω αύριο)! Κι αυτό για να μην ξεχνιόμαστε... Επανέρχομαι στο Θρύλο.

Εγώ το χάρηκα!Όχι το χτεσινό ματς αλλά το όλο θέμα.Η Ευρώπη για τους γαύρους είναι πρωτόγνωρη(μάλλον ξεχασμένη) εμπειρία και την ζήσαμε με την ψυχή μας...Σαν γιορτή. Είχε την πλάκα του.Αν και μεταξύ μας αφού δεν έπαιζε να το σηκώσουμε, καλύτερα που την κάναμε νωρίς να ασχοληθούμε με τα εντός συνόρων! Γιατί δεν θα το αντέξω να κόψουμε τις κούπες και να το ρίξουμε στις...πορείες!


Πήραμε και τον αγώνα με την Καλαμαριά στα χαρτιά και είμαστε ένα βαθμό πίσω από τους Βάζελους!Αυτό με τα χαρτιά είναι μεγάλο ξεφτυλίκι κι αν πάρουμε το Πρωτάθλημα με λιγότερους από τρεις βαθμούς διαφορά...Ποιος τον ακούει τον βάζελο!Και γκρινιάζουν και άθλια!Κι εγώ περιτριγυρίζομαι απ' αυτούς!Τρομάζω μόνο που το σκέφτομαι.



Εχτές (φτου,φτου, δάγκωσα τη γλώσσα μου κι έκανα τρεις στροφές γύρω από τον εαυτό μου)έπαιξε καλά ο Belluschi ή μου φάνηκε;Άντε αγόρι μου να μπαίνουμε σε μια σειρά σιγά σιγά... Κι επίσης ο Kovacevic είναι κουρασμένος...Φαίνεται από χιλιόμετρα.Αν δεν τον ξεκουράσουμε δεν τον κόβω να την βγάζει!

2 σχόλια:

Jimbo είπε...

Να δούμε που θα ξεκουραστεί ο darko...

Πάντως με τον καλό Μπελούτσι θα γίνει χαμός.

Όσο για το ματς με την Καλαμαριά ξεφτίλα είναι αλλά έτσι είναι οι κανόνες. Άσε που αν δεν είχαμε κάνει την γκέλα με τον Αστέρα θα ήμασταν πρώτοι!

Αντε πάμε για το νταμπλ τωρα.

Annie_Hall είπε...

Από το να ξεκουράζεται δυο μέτρα από την εστία και να βγαίνει μονίμως off-side καλύτερα να μην τον βάλει σε ένα παιχνίδι(αν και μετά θα τον κράξουμε σε περίπτωση στραβής).