Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Μας κάνανε το 3-2...

Στο χορό τα πήγε καλά ο ΠΑΟ προχτες...
Αντρεας Ίβανσιτς με τον παρτ'νερ του Αντώνη Ρίκκα σε μια αισθησιακή φιγούρα

Στη μπάλα ΟΧΙ.
Τόσο καιρό που ήμασταν (ξύδι)τοπ στη βαθμολογία δεν είχα χρόνο για ένα ποστάκι.Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να παινέψω την ομαδάρα αλλα δε μ'αφήνουν οπότε δικαίως θα τ'ακούσουν κι αυτή τη φορά...

Αρχικά ας σταθούμε στα θετικά...Επιθετικά λειτουργήσαμε καλά!Βάλαμε πάνω απο ένα γκολ,και μάλιστα αφότου δεχτήκαμε κάποιο(=3).

Αμυντικά λειτουργήσαμε χάλια. Αυτός ο Μάριος όσα γκολ δεν είχε φάει εδώ και τόσο καιρό τα 'φαγε μαζεμένα.Λαμβάνοντας υπόψην αυτό και την παλαιά τεσσάρα με ΟΣΦΠ,το μπλογκ απαιτεί ροτέισιον του τερματοφύλακα και επαναφορά του Αρκάδιου.

Χάρη στις γνωριμίες του οποίου θα κόψουμε βαθμούς απο τον ΟΣΦΠ και θα πάρουμε το πρώτο απο τα δέκα σερί πρωταθλήματά μας.Το πουλέν του μπλογκ βοηθάει την ομάδα ακόμα κι όταν δε παίζει αντίθετα με άλλους παίκτες τους οποίους βαριέμαι να κράξω ατομικά... -Κι όπως είπαμε πρώην-κόουτς,μη σταμάτε να κερδάτε τώρα,τριάρα και στο γαύρο,ε?
-Ναι αγόρι μου,όοοοπως είπαμε
-...πρώην-κόουτς,αυτά τα μαύρα μάτια σου ακόμα με ζαλίζουνε... -Ωπ,να κι ο Μίχαελ,πάω να τον πιάσω κι αυτόν.Μιχάααααλ'!...keine Tore von OSFP!eee,phantastischer Torhüter?? (...γεια σου Αρκάδιε,γλωσσομαθή)

Στη Λάρισα χόρτασε γκολ ολάκερος ο θεσσαλικός κάμπος.Πέντε απο την ΑΕΛ.Εγώ στενοχωρήθηκα λιγάκι για τον Τζόρβα,έφαγε την πεντάρα ο καημένος τη μέρα που ήρθε να τον δει ο Τοπαλίδης...Μου φαίνεται τώρα στην εθνική θα τον καλέσουν μόνο για τσάι...

Την Κυριακή έιχαμε και ντέρμπι κορυφής,Παναιτωλικός-Διαγόρας.Το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.Δεν είδα τον αγώνα αλλά είμαι σίγουρη ότι ο Παναιτωλικός μπορούσε και άξιζε να κερδίσει.


Ακόμα,σε αυτό το ποστ θέλω να τιμήσω την μοναδική εορτή με σήμα το τριφύλλι,την εορτή του Αγίου Πάτρικ! Ζητώ συγνώμη απ'τους απανταχού Πάτρικ που άργησα μια μέρα αλλά.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΚ και ειδικότερα στους αγαπημένους μας Πάτρικ Αστερία και Πάτρικ Ογκουνσότο Πάτρικ,σου έχω δώρο χαριτωμένο κινούμενο gif-άκι για ακόμα περισσότερες δηλώσεις!(κλικάρετε πάνω στον Πάτρικ για να το κατεβάσετε)
(...Μόνο με τάμα στον τριφυλλοφόρο Άη παίρνουμε πρωτάθλημα φέτος...)

2 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Ρε άστα δεν είχα χρόνο για ποστάκι... Αφού ρε κακόμοιρο όταν είστε πρώτοι είσαι έξω από τα νερά σου! Δεν έχεις πλάκα και το ξέρεις!Επίσης έχω βάσιμες υποψίες ότι δεν έκανες post για να μην γκαντεμιάσεις την ομάδα αλλά δεν σε έχει ανάγκη! Τα κάνει σκατά κι από μόνη της.
Τον Τζιόλη δεν θα τον σχολιάσεις? Τέτοια παιχνιδάρα τζάμπα την έκανε?
Επίσης μακάρι ο Κεχαγιάς να υπνώτισε τον Αρκάδιο και στο επόμενο που θα παίξει(αν παίξει ξανά φέτος) να φάει 5!

Jimbo είπε...

Το ανοίγω στο 52' και βλέπω 1-0 και λέω καλά είναι αλλά έχει χρόνο ρε γμτ...

Και μέσα σε ένα δεκάλεπτο ο Θωμάς κάνει το 3-0. Και πάνω που λέω όσο κωλοφαρδη κι αν είναι αυτή η ομάδα ε εντάξει έχασε, γίνεται το 3-2! Περισσότερη αγωνία κι από το δικό μας ματς είχα.

Τέλος καλό όλα καλά! :)