Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Μήπως να ξεκολλάμε από το 1-0;

Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν καλές οι μεταγραφές του χειμώνα!Το κακό είναι ότι βγαίνουν και στους άλλους!Ο Μανούτσο το έβαλε το γκολάκι και σε συνδυασμό με το κλασσικό του Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟ κέρδισε με 2-0!!! Αν είναι δυνατόν! Κι ο Θρύλος κουτσά στραβά το πήρε το ματς!Με άσχημη μπάλα απ' ότι άκουσα(δεν είδα τον αγώνα...ζούσα μεγάλες στιγμές στις οποίες θα αναφερθώ άλλη φορά!).

Βλέποντας τις φάσεις και τον απαραίτητο σχολιασμό από τον επιστήμονα, φωτεινό παντογνώστη, μαέστρο της διαιτητικής κύριο Βαρούχα κατέληξα κι εγώ στο ίδιο συμπέρασμα... Επίσης θα αναφερθώ στο άδικα ακυρωθέν γκολ για ένα και μόνο λόγο...το έβαλε ο Belluschi! Κύριε διαιτητά τι το ακυρώνεις...Δεν βάζουμε που δεν βάζουμε τελευταία να μας τα ακυρώνουν κιόλας;


Ο Belluschi παίρνει μπροστά και αυτό είναι καλό. Ειδικά τώρα που η μισή ομάδα τα έχει φτύσει. Κάτι η ηλικία, κάτι τα πολλά και δύσκολα παιχνίδια, κάτι τα εύκολα που τα κάνουμε εμείς δύσκολα...Πολύ θέλει; Κι ο Leonardo φυσάει!!!Απ' τις καλύτερες μεταγραφές!

Κι ο επόμενος αγώνας είναι επικίνδυνος...Και τον ΠΑΟ δεν τον κόβω να κάνει γκέλα...Αφού πέρασε τη Λάρισα...Απομακρύνεται το πρωτάθλημα! Αλλά μόνοι μας το κάναμε δώρο στα Βαζελάκια...Καλά να πάθουμε!

Είχαμε γκρίνιες και για τη διαιτησία γενικά σήμερα. Ο Λεβαδειακός έβγαλε ανακοίνωση και ελπίζω να βγάλει κι Ξάνθη(η λατρεία που έγινε συνήθεια) καθώς τα έκανε τα παραπονάκια του ο Κεχαγιάς...Εντωμεταξύ όταν μιλάει το ένα μάτι κοιτάει στη δύση και το άλλο στην Ανατολή. Αν αφεθείς σε υπνωτίζει για πλάκα! Οι Κόρες του Τσα συμπαθούν Κεχαγιά(αν και η μεγάλη λατρεία είναι ο Δώνης!)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ»
Διαμαρτύρομαι για την «ακατάλληλη», ώρα προβολης [Κυριακή στις 1 το πρωί]
της εκπομπής «Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ»,
και ζητώ την άμεση αλλαγή της σε μια πιο «ανθρώπινη» ώρα.
Υπ οψιν. Κα ΤΣΙΛΙΚΟΥΝΑ και κάθε άλλο αρμόδιο της ΕΡΤ."
Κάντε το τώρα και διαδωστε το.
keep@ert.gr

Jimbo είπε...

Κεχαγιάς-Δώνης... Μήπως ξέρετε κάτι για τον διάδοχο του Λεμονή κ δεν το λέτε;;

Annie_Hall είπε...

Τίποτα δεν ξέρουμε δυστυχώς!Αν και θα μου άρεσε να περάσει μια βόλτα ο Δώνης!Χε!Χε!
Πέρα από την πλάκα μεγάλη βλακεία αυτό που έγινε και άσχημη συμπεριφορά προς τον Λεμονή... Δηλαδή γιατί δεν τον κρατάς για έξι αγώνες?Το πρωτάθλημα χαμένο είναι!Δεν φέρνουν τον Αλέφαντο να γελάσουμε τουλάχιστον? Κι από Ιούνιο βλέπουμε...Ο Mourinho άνεργος δεν είναι αυτόν τον καιρό(μάλλον πρέπει να κοιμάμαι νωρίτερα)?

Εδώ δεν μας βρίσκετε καμία Κα Τσιλικουνα(ούτε καμία με τόσο κακόηχο επώνυμο) αλλά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και με την περίπτωσή σου!

"ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ TAKIS"
Διαμαρτύρομαι για την «άκυρη» αποπομπή του Takis[6 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος] και ζητώ την άμεση επιστροφή του ή την άμεση έλευση προπονηταρά!

Ανώνυμος είπε...

Κατεβαινω και σε διαδηλωση αμα λαχει για τον Τακη :P Ρε Μπελουτσι θες να αγιασεις και δεν σ αφηνουν παλικαρι μου!