Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

If bad people hurt someone you love, how far would you go to hurt them back?


Τελικά ο πατριώτης τα κατάφερε πολύ καλά… Περίμενα το ριμέικ του Last House On The Left να είναι αποτυχία όμως διαψεύστηκα πανηγυρικά. Και δεν λέω ότι είναι καμιά ταινιάρα αλλά κινείται πολύ κοντά στο αυθεντικό.


Εστιάζει στην ψυχολογία των πρωταγωνιστών και όχι στη βία καθεαυτή. Την οποία σε πολλές περιπτώσεις αφήνει εκτός κάδρου δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο θεατή. Το πρώτο μισό είναι αρκετά πιστό στο πρωτότυπο ενώ οι μικρές διαφοροποιήσεις έρχονται στο δεύτερο μέρος χωρίς να αλλάζουν όμως πολλά.


Οι ερμηνείες είναι πολύ καλές και για μένα ευχάριστη έκπληξη ήταν η Monica Potter την οποία συμπαθώ απίστευτα(καθώς είναι πρωταγωνίστρια σε ρομαντική κομεντί που αποτελεί για χρόνια guilty pleasure!). Όπως και να έχει όμως την ερμηνεία του Hess δεν θα τη φτάσει ποτέ κανείς. Στα θετικά και η πολύ καλή μουσική.


Στο τέλος του ψιλοξεφεύγει λίγο το θέμα του Ηλιάδη αλλά μικρό το κακό. Πάντως δεν πρόκειται για ένα ακόμη θριλεράκι της σειράς και σίγουρα είναι από τα επιτυχημένα ριμέικ των τελευταίων χρόνων.


Πρωτοτυπία: 2/10 ριμέικ και πρωτοτυπία;
Γέλιο: 0/10 Ο Ηλιάδης είπε αντίο στο ελάχιστο αλλά πανέξυπνο χιούμορ του πρωτότυπου
Αίμα: 8/10 Λίγο πιο gore από το αρχικό χωρίς να στοχεύει εκεί όμως.
Καλτίλα: 5/10 Το μέλλον θα δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: