Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Η νύχτα έπεσε στην παραλιακή (12)

Η ιστορία είναι ό,τι να ναι και γι αυτό το διασκεδάζω τόσο πολύ όταν το γράφω! Guess who's who!
----------------------------

Ωραία και σημαντική μέρα η Κυριακή για τους ήρωες των 2 κέντρων αλλά ήταν και σημαντική μέρα και για τη Μαριλένα. Βρίσκονταν στο πάρτι των δισκογραφικών και έπρεπε να μιλήσει με πολλούς παράγοντες του χώρου. Γενικώς τα πήγαινε καλά με όλους εκτός από έναν. Και να τος εμφανίστηκε μπροστά της σαν αδέσποτο που μπαίνει στο δρόμο ενός οδηγού.
«Χαίρεται κύριε Γιοκογιάμα.» έκανε ξινισμένα και άπλωσε το χέρι της.
«Τι κάνετε κυρία Μαριλένα;» ανταπέδωσε εκείνος.
Ήταν ο Γιου Γιοκογιάμας, ο πρόεδρος της Oppai Records, του αντίπαλου δέους της Bishi Records. Αυτό σήμαινε φυσικά ότι ήταν ο πρόεδρος της δισκογραφικής που είχε τα συμβόλαια των καλλιτεχνών της SM Νεράιδας. Αυτό σήμαινε αυτομάτως πόλεμο.
«Πως πάει;» ρώτησε ο Γιόκο, όπως τον έλεγαν χαϊδευτικά. «Ακόμα βγάζεις δίσκους σε σταρλετίτσες του συρμού;»
«Τουλάχιστον εγώ είμαι παραγωγική. Εσένα πρέπει να έχει αραχνιάσει το στούντιο ηχογράφησης ε;» απάντησε ειρωνικά η Μαριλένα.
«Μπα! Το καθαρίζουμε συχνά! Σε λίγο θα προσθέσουμε και τον Πη στο ρόστερ!»
«Ονειρέψου! Ο Πης θα έρθει σε μένα!»
«Ας κερδίσει ο καλύτερος αγαπητή Μαριλένα!»
Έτσι χώρισαν και δεν ξαναμίλησε ο ένας στον άλλο. Μισιόντουσαν χρόνια τώρα, από τότε που σπούδαζαν μαζί. Αλλά κανείς δεν ήξερε τα αίτια της κόντρας τους. Ο Γιόκο θα μας απασχολήσει γενικά στη συνέχεια της ιστορίας. Προς το παρόν έφυγε νωρίς από το πάρτι και πήρε ένα τηλέφωνο.
«Ναι; Σίνγκο; Πάρε ξανά ένα τηλέφωνο τον Πη και ανέβασε την προσφορά. Αν τον πάρει η Μαριλένα πες του ότι θα του δώσουμε τα διπλά απ’ όσα του προσφέρει!»
Και έκλεισε το τηλέφωνο γελώντας σαρδόνια.
«Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε αγαπητή μου!» είπε σατανικά.
Από την πλευρά της εκείνη την Κυριακή η Αρσινόη γυάλιζε τα όπλα της με τη βοήθεια του Τζιν. Πάνω κάτω πάνω κάτω γυάλιζε ο Τζιν τη μακριά κάννη του Sniper. Και αναστέναζε. Τα πράγματα δεν του πήγαιναν καλά τελευταία και η Αρσινόη ήταν ψυχρή μαζί του. Υποψιάζονταν βέβαια ότι έφταιγε εν μέρει και το εκείνο το περιστατικό τις προάλλες.
Κάθονταν και τα έπιναν κλασικά μαζί στο διαμέρισμα του Τζιν όταν τελείωσε η βότκα. Ο Τζιν έτρεξε να φέρει άλλο μπουκάλι και τότε ήρθε μήνυμα στο κινητό του. Η Αρσινόη, γνωστή αδιάκριτη και περίεργη, το βούτηξε και το διάβασε.
«ΤΖΙΝΟΥΛΙΝΙ ΑΡΠΑΧΤΟΥΛΕΤΟ! ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ; ΟΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ! ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΠΙΑ;;;; Τ_____Τ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΦΙΛΙΑ ΖΟΥΛΗΧΤΑ! Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΟΥ!»
Μόλις είδε το άθλια ναζιάρικο μήνυμα η Αρσινόη αναγούλιασε. Είχε πιει και πολύ και έτρεξε σφαίρα στην τουαλέτα. Μετά ήταν άρρωστη όλο το βράδυ.
«Έλα ρε Αρσινόη! Αφού ήταν ένα χαζό μήνυμα μόνο! Τη γκόμενα την έχω παρατήσει πολύ καιρό τώρα!»
«Με δηλητηρίασε αυτό το χαζό μήνυμα! Πρέπει να πάρεις την ευθύνη!» απάντησε η Αρσινόη.
«Ας μην το κοίταζες! Από πότε σου έδωσα την άδεια να κοιτάς τα μηνύματα μου;»
«Σωστά! Τουλάχιστον ανακάλυψα την αιτία που είσαι τόσο σαβουρογάμης!»
«Και ποια είναι αυτή;»
«Αυτά τα μηνύματα. Αν σου τα στέλνουν με το κιλό τότε το μυαλό σου έχει γίνει πουρές και δεν σκέφτεσαι που αφήνεις την υπογραφή σου και το άλλο το μακρύτερο!»
Ο Τζιν τα πήρε άγρια. Ε καλά πολλά ανέχονταν από την Αρσινόη, ας όψεται η καψούρα του. Αλλά εντάξει το είχε παρακάνει! Πέταξε το όπλο κάτω και άρπαξε την Αρσινόη από τα μπράτσα. Η Αρσινόη σκιάχτηκε.
«Θες να σου δείξω που το βάζω αυτό;;;;» ρώτησε θυμωμένος.
Ακολούθησε μια μικρή παύση και η Αρσινόη έσκασε στα γέλια. Ο Τζιν χαλάρωσε το σφίξιμο παραξενεμένος.
«Άστο Τζινάκο! Δεν το χεις! Αυτό θα στο δείξω εγώ καλύτερα! Τώρα σκάσε και γυάλιζε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: