Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Η νύχτα έπεσε στην παραλιακή (13)

Έχουμε ύποπτες κινήσεις και αποκάλυψη των Β6 σε αυτό το κεφάλαιο!

------------------------------------

Η ώρα ήταν 12 τα μεσάνυχτα. Η Ζωή, μαζί με το Γιούγια, που είχαν πάρει με τα χίλια ζόρια άδεια από τη δουλειά, γλίστρησαν στις σκιές σαν το χέλι που γλιστρά από τον σεφ που θα το κάνει σούσι. Έφτασαν στην εγκαταλελειμμένη αποθήκη όπου θα συναντούσαν τους Β6.
Όμως ποιοι ήταν οι Β6 για τους οποίους της είχε μιλήσει ο Μορίτας; Βασικά οι Β6 ήταν μια νεοσύστατη τρομοκρατική οργάνωση, η οποία είχε ως κύριο στόχο να καταστρέψει όλους τους ανθρώπους της νύχτας. Ναι, αν δεν το καταλάβατε ακόμα, αυτοί ήταν η αόρατη (ασύμμετρη) απειλή που αντιμετώπιζαν οι μαφιόζοι ήρωες μας τελευταία.
Η Ζωή άκουσε από το Μορίτα ότι αυτή την εποχή στρατολογούσαν καινούργια μέλη. Ο ίδιος ήταν ένα από τα 6 ιδρυτικά. Ο λόγος για τον οποίο είχε πιάσει γκόμενα την Άγια ήταν για να εισχωρήσει στην SM Νεράιδα και να βρει ανθρώπους σα τη Ζωή (που μισούσε τα αφεντικά και την παλιοκενωνία) για να έχουν δικά τους άτομα μέσα στο κέντρο.
Ο Μορίτας της άνοιξε την πίσω πόρτα. Μόλις είδε και τον Γιούγια τρομοκρατήθηκε αλλά η Ζωή τον διαβεβαίωσε ότι ήταν μαζί της και πρόθυμος να συμβάλλει στο σκοπό τους. Ο Μορίτας τους έβαλε μέσα. Βρέθηκαν σε έναν μεγάλο άδειο χώρο όπου ήταν μαζεμένα και άλλα άτομα, προφανώς νεοσύλλεκτοι.
Η Ζωή και ο Γιούγιας πήγαν και στάθηκαν δίπλα σε ένα ψηλό όμορφο παλικάρι. Όλοι περίμεναν με κομμένη την ανάσα την εμφάνιση του αρχηγού. Και να τος! Δεν άργησε να έρθει! Κατέβηκε από ψηλά, κρεμασμένος σε μια τροχαλία.
«Καλά τη Βανδή παριστάνει;» μουρμούρισε η Ζωή και μαζί με το Γιούγια γέλασαν. Για να σκάσουν αμέσως μετά.
Ο αρχηγός κατέβηκε. Τα υπόλοιπα 5 μέλη μαζεύτηκαν γύρω του. Το όνομα του ήταν Μασαγιούκης Σακαμότος. Φαίνονταν πολύ respect και θα ήταν αν δεν είχε πώρωση να εμφανίζεται με δραματικό τρόπο.
«Αγαπητά καινούργια μέλη! Καλωσορίσατε στους Β6!» είπε υψώνοντας ακόμη πιο δραματικά τα χέρια. «Σας διαλέξαμε έπειτα από πολύ προσεκτική έρευνα και πλέον μπορείτε επίσημα να εισέλθετε στην οργάνωση! Σας περιμένει σκληρή δουλειά αλλά θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας και να είστε σίγουροι ότι θα εξαλείψουμε τη διαφθορά και το οργανωμένο έγκλημα που μαστίζει την κοινωνία μας! Και τώρα ένα χειροκρότημα!»
Όλοι άρχισαν να χειροκροτούν και ο Μασαγιούκης έκανε μια βαθιά υπόκλιση. Ακολούθησαν λόγοι από τα υπόλοιπα 5 μέλη: τον Χιρόση Ναγκάνο, τον Τζουνίτση Οκάντα, τον Γιοσιχίκο Ινοχάρα, τον Κεν Μιγιάκε και φυσικά τον Γκο Μορίτα. Όλοι καλωσόρισαν τα μέλη και είπαν μερικά πράγματα για την οργάνωση. Φαίνεται πως κάθε ένα από τα νέα μέλη είχε στρατολογηθεί προσωπικά από κάποιον από αυτούς. Οι περισσότεροι έπαιρναν οδηγίες μέσω τηλεφώνου από τους συνδέσμους τους.
Μόλις η συνάντηση τελείωσε οι περισσότεροι στην αποθήκη άρχισαν να φεύγουν. Τη Ζωή, το Γιούγια και το παλικάρι που ήταν δίπλα όμως τους πλησίασε ο Μορίτας.
«Εσύ δεν είσαι το παιδί από το ΙΒ που στρατολόγησε ο Κεν;» ρώτησε.
«Ναι. Με λένε Μασάκη Άιμπα.» είπε ο νεαρός.
«Εξαίρετα! Σε θέλω λίγο όπως και σένα Ζωή και τον φίλο σου από κει.» είπε.
Οι 3 τους τον ακολούθησαν σε ένα παράπλευρο μέρος όπου τους ανέθεσε ήδη την πρώτη τους αποστολή.
Πίσω στη βίλα της η Μαριλένα απολάμβανε φράουλες με σαντιγύ και σαμπάνια στη βεράντα όταν έσκασε δίπλα της η κόρη της, η Ευγενία. Η Ευγενία ήταν παιδί άγνωστου πατρός. Δεν είμαστε σίγουροι αν η Μαριλένα ήξερε καν ποιος ήταν γιατί γενικώς είχε σουξέ απ’ ότι καταλάβατε.
«Μαμα…»
«Μμμμ; Τι είναι; Γιατί δεν κοιμάσαι ακόμα;»
«Την επόμενη εβδομάδα έχουμε γυμναστικές επιδείξεις στο σχολείο… Μπορείς να έρθεις;»
«Ε; Γιατί δεν μου το έλεγες νωρίτερα; Έχω δουλειές όλη την επόμενη εβδομάδα!»
«Γιατί δεν προλαβαίνω να σε δω καθόλου ρε μαμά! Όλο δουλεύεις! Τώρα κατάφερα να σε συναντήσω!»
Η Μαριλένα κάθισε λίγο σκεπτική. Δεν θα έβλαπτε να ξεφύγει λίγο και να δείξει προς τα έξω το ίματζ της καλής μητέρας.
«Καλά… Θα κανονίσω να είμαι εκεί! Τράβα για ύπνο τώρα!»
Η μικρή χάρηκε πολύ και της έσκασε ένα φιλί πριν χαθεί στα έγκατα της έπαυλης. Η Μαριλένα ξάπλωσε στον καναπέ της βεράντας ικανοποιημένη. Πάντα ήθελε να είναι νικήτρια σε όλα. Πήρε το τηλέφωνο και κάλεσε τον γραμματέα της.
«Ναι. Να πάρεις τον Πη και να του πεις ότι ό,τι ζητήσει θα το έχει. Είμαι διατεθειμένη πες του να κάνω τα πάντα για να τον αποκτήσω!»
Και έκλεισε το τηλέφωνο συλλογιζόμενη πως θα έπαιζε την παρτίδα της ενάντια στο Γιόκο και θα τον συνέτριβε. Επίσης σκέφτηκε τον υπέροχο λουλουδά που της κράτησε παρέα στο πάρτι (ε βέβαια! Σαντιγύ έτρωγε η γυναίκα!)…

Δεν υπάρχουν σχόλια: