Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Στον Τάκη να βάλετε λιγότερα παρακαλώ...


Πόσα; Σας θύμισε κάτι; Κάτι από Λεβερκούζεν ίσως; Βέβαια με μερικές βασικές διαφορές... Τότε ήταν Τσου Λου, μπήκαν δυο γκολ παραπάνω και υπήρχε και η ανεκτίμητη φάτσα και χαρά του Λεμονή να τρέχει πάνω κάτω σε παράκρουση!!!


Αρχίζουμε να την κλοτσάμε τη μπαλίτσα σιγά σιγά... Ο ένας καλός αγώνας μετά τον άλλο! Ωραία παιχνίδια, γκολ αριστουργήματα. Τα αγόρια, το ένα καλύτερο από το άλλο. Μια μαγευτική βραδιά, με πολύ καλό θέαμα! Με λίγα λόγια το ποδόσφαιρο που γουστάρουμε!


Καλή κυκλοφορία, γρήγορες εναλλαγές μόνο αυτόν τον Λέτο δεν μπορώ να χωνέψω. Και πόσο χαίρομαι που ο Πάτσα βάζει γκολάκια τελευταία! Και ο Τζόλε που βγάζει ενενηντάλεπτο λες και είναι πιτσιρίκι. Αυτή την ομάδα θέλουμε να βλέπουμε!


Το γκολ του Ντιόγο ήταν σκέτο ποίημα. Αλλά έχω μία ενστασούλα... Μήπως είναι λίγο χοντρούλης; Όχι ότι έχει καμιά σημασία αλλά το παρατήρησα σήμερα και είπα να το σχολιάσω! Κρίμα που δεν έβαλε γκολ ο Πάντος! Μόνο αυτό έλειπε... Αλλά δεν θα αργήσει εκείνη η μέρα!


Αλλά έβαλε γκολ και ο καλός μου! Τίποτα άλλο, απλά μια δικαιολογία για φωτό:


Ευτυχώς η νίκη ήταν εύκολη και με πολλά γκολ μπας και σταματήσουν την πάρλα οι βάζελοι... Όχι ότι δεν έπαιξαν φοβερή μπάλα αλλά δεν σήκωσαν και την κούπα! Της υπερβολής πάντα!


Κέρδισε η Μέταλιστ τη Γαλατά μπέσα στην Τουρκία; Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Ρε λες να είναι τίποτα σοβαρό αυτοί; Πλάκα θα έχει! Εγώ πάντως αυτούς τους συμπαθώ πολύ για κάποιο λόγο... Όλες τις ομάδες του ομίλου μας τις συμπαθώ(όχι ότι θα λυπηθώ αν τις κερδίζουμε βέβαια)!

2 σχόλια:

horny sloth είπε...

λες να μπει μεσα στο γηπεδο ο Τακαρος όταν βαλει κανα γκολ ο Θρυλος..ετσι απο συνηθεια!

Annie_Hall είπε...

Πόσο γαμάτο θα ήταν...