Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Πάντα τέτοια...


Ωραίο παιχνίδι. Και κυρίως ωραία γκολ!!! Αυτός ο Τζόλε δεν θα γεράσει ποτέ. Έκανε τρελό παιχνίδι κι έβαλε και γκολ από αυτά που μόνο εκείνος ξέρει! Αλλά έβαλε και κάποιος άλλος γκολ...


Το αγόρι έκανε πολύ καλό παιχνίδι και μακάρι να μην τον ματιάσω πάλι.Αλλά για ποιον να πρωτοπείς. Όλοι πολύ καλοί. Ειδικά ο Ντουντού... Τι γκολάρα ασύλληπτη έβαλε.


Επίσης πρέπει να έκανε τρελό κρύο. Όλοι με σκούφους, γάντια και τέτοια. Εκτός από το Μιχαλάκη και τον Πάντο! Και καλά Κωνσταντίνου και Τασούλης είναι κάπως γομάρια. Δεν καταλαβαίνουν από κρύο... Αλλά μου μπαίνει αλλαγή ο Μενδρινός με το κοντομάνικο; Δέκα εγκεφαλικά θα έπαθε η μάνα του. Θα κρυώσει κι είναι και μικρό παιδί!


Και τώρα Μπενφίκα; Δεν κάνω προγνωστικά, δεν λέω τίποτα. Το ότι έβαλε γκολ ο Φερνάντο δεν σημαίνει ότι έσπασε η γκαντεμιά μου... Τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν ήταν πολύ ευχάριστα. Ξάνθη(ανακοίνωση σήμερα δεν έχει;), Λάρισα πήραν το Χ και Εργοτέλης, Πανσεραϊκός έχασαν... Κρίμα.

Κέρδισε όμως ο Τάκαρος!!! Άντε πάντα τέτοια(εκτός από την επόμενη αγωνιστική!). Τον Ντούσαν δεν τον είδα αλλά πρώτο ματς δεν θα είχε πολλές διαφορές, όπως κατάλαβα κι απ'το σκορ.

2 σχόλια:

exMrsAbramovich είπε...

Ευκαιρία να ποστάρεις φώτο του Μπελούτσι έψαχνες ε?

Annie_Hall είπε...

Ναι :)