Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Πάλι Μπάγεβιτς;


Θα φύγει ο Δώνης από την ΑΕΚ. Θα έρθει ο Κωστένογλου(θα φέρει και τη βοήθεια του Θεού). Ο Δώνης θα πάει στον Αστέρα... Τελικά στην ΑΕΚ θα επιστρέψει ο Μπάγεβιτς. Και ο Κωστένογλου θα πάει στον Αστέρα. Κι ο Δώνης; Άνεργος! Ήταν μια συνηθισμένη μέρα στη Superleague!!!


Τελικά η ΑΕΚ θα γίνει η χειρότερη μου ομάδα. Χειρότερα κι από τον βάζελο. Ατέλειωτη γκρίνια σε συνδυασμό με τον σπαστικότερο προπονητή!!! Ένα πράγμα μόνο μπορεί να γίνει για να ανέβει στα μάτια μου... Makis for President! Όχι ο Μάκης σκέτο αυτός είναι στον Ηρακλή. Ο άλλος Μάκης. Ο -αγαπούλα πέρασα να δω αν κοιμάσαι- Μάκης!


Όχι δεν θα ήταν τέλειο; Μεγαλειώδες... Στην τελική ένας Κούγιας! Τσακώθηκε η χώρα με το cult και δεν το έμαθα;Μπα ακόμη Καρβέλα παίζει στις ειδήσεις. Μακάρι να μην κάτσει πολύ πάντως ο Μπάγεβιτς. Να φύγει ο Τεν Κάτε από τον ΠΑΟ, να τον πάρουν εκεί γιατί αλλιώς δεν την σταματάει την προπονητική! Και θα τον τρώμε καιρό στη μάπα!

Εχθές έπαιζε κι η Εθνική. Ήρθε και το αγόρι στην Ελλάδα! Ε για ποιον άλλο λόγο να έβλεπα φιλικό αγώνα της εθνικής; Να καταγγείλω τον σκηνοθέτη που δεν του έκανε κοντινά στην αλλαγή! Κάτι Γκατούζους και κάτι Τόνιδες ξέρει να τους δείχνει όλη την ώρα! Μια γυναίκα σας χρειάζεται εκεί στο Mega μου φαίνεται!


Έκανε καλό παιχνίδι ο Τζόρβας ή μου φάνηκε; Και μια και είπα Τζόρβα μην ξεχνάτε να ψηφίζετε (όχι δεν μου έδωσαν reality) για τον Man of Superleague! Δεξιά οι ψηφοφορίες, εδώ το σχετικό post. Στο Fernando τις ψήφους, μην ξεχνιόμαστε...

5 σχόλια:

gilles είπε...

αυστηρή προειδοποίηση: αφήστε τον πρίγκηπα στην υσηχία του να κάνει έργο για τι θα γίνει χαμός!
όσο για σας, αν δεν είχατε πάρει τον μπάγεβιτς το 96' θα προσπαθούσατε όχι 10 αλλά 15 χρόνια να πάρετε πρωτάθλημα!
αχάριστα γαυράκια!

horny sloth είπε...

ναι, ο πρίγκηπας Κάσπιαν...
οk, καλός ο Ντούσαν (αν και ο Αλέφας διαφωνεί) αλλά η Original είναι που δεν τον θέλει..
τα "γαυράκια" πολύ θα χαρούν να τον συναντήσουν.όσο να ναι άλλο να νικάς τον ταπεινό Δώνη κ άλλο έναν γαλαζοαίματο

PS. annie, ειδικά εσύ θα επρεπε να χαρείς διπλά για την επιστροφή Ντουσαν..μιλαει λιγοτερα ελληνικα κ από τον Ογκουνσότο

Annie_Hall είπε...

Σαν προπονητής είναι εξαιρετικός αλλά σαν τύπος μου τη σπάει πολύ. Ειδικά στον Ολυμπιακό έχει καταφέρει πάρα πολλά. Αλλά αχώνευτος! Προβλέπω ήδη τσαμπουκάδες με Blanco!

Μην ξαναδώ τον χαρακτηρισμό ταπεινό για τον Δώνη! Είναι προστατευόμενος του blog!

PS. Καμία σχέση Ντούσαν Ογκουνσότο! Ο Ντούσαν μιλάει σαν έχει κάτι πολύ σιχαμερό στο στόμα του και να σιχαίνεται να το ανοιγοκλείσει ενώ ο Πάτρικ... Απόλαυση!!!

horny sloth είπε...

..καλος ο Ντουσαν, αλλά σαν τον Μπιγκόν κανείς!

σοβαρά τώρα : τι παίζει με Δώνη? συγγένεια, φετίχ..
μη μου πεις ότι τον θες κ στο Λιμάνι

Annie_Hall είπε...

Το όνειρο μας για τον Δώνη είναι να πάρει μια μικρή ομάδα Β' Εθνικής να την ανεβάσει και να κάνει ένα φοβερο Πρωαθλημα. Μη σου πω να βγει κι Ευρώπη και να γυρίσει με κούπα. Δεν παίζει συγγένεια. Φετίχ μπορείς να το πεις. Πάντως τον συμπαθούμε πολύ.