Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Δάκρυσε ο Δώνης...


Μετά τον αποκλεισμό από το UEFA, τα κακά αποτελέσματα σε εύκολους αγώνες, την παραίτηση του προέδρου ήρθε ένα θαύμα να ενώσει τους διχασμένους και ταλαιπωρημένους οπαδούς της ΑΕΚ... δάκρυσε ο Γιώργος Δώνης!


Τα υπόλοιπα γνωστά... Ο Ολυμπιακός κέρδισε στην έδρα του τον Εργοτέλη. Όχι ότι έπαιξε καλή μπάλα. Αυτό θα ήταν είδηση! Έπαιξε όμως τα συνηθισμένα του δεκαλεπτάκια. Βέβαια έκανε την έκπληξη και τα έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο! Αποθεώθηκε και ο Κουτσιανικούλης... Να μας σφύραγε δυο γκολάκια να δω τι θα κάναμε μετά. Είναι να μην του δώσεις θάρρος!


Ο ΠΑΟ από την άλλη πήρε τη νίκη χάρη στο Γιάννη Γκούμα (οε οε οε). Και έχει παράπονα από τη διαιτησία. Και τα εξέφρασε με το γνωστό παραπονεμένο-κατατρεγμένο του στυλάκι η πιο cult μορφή του ελληνικού πρωταθλήματος: ο Καραγκούνης! Τον λατρεύω πραγματικά. Δεν θα είμαι κακοπροαίρετη και θα θεωρήσω τα παράπονα για τη διαιτησία μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι απλά τυχαία!

Παράπονα είχε και ο ΠΑΟΚ. Αυτός απόλυτα δικαιολογημένα(τον αγώνα του ΠΑΟ δεν τον είδα για να μπορώ να κρίνω). Τέτοιο καημό ο Μίνος! Γκρίνιαξε κι αυτός και γενικά είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Κρίμα που με πήρε ο ύπνος και δεν είδα όλη την Αθλητική Κυριακή...


Πάντως (ε ρε σέντρα που έβγαλε ο Τασούλης-άσχετο-) στην αρχή είχα τρομάξει... Έλεγα παρακολουθώ άλλο Πρωτάθλημα! Επιτέλους το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε και αγαπάμε! Η ΑΕΚ να γκρινιάζει, ο ΠΑΟ να παραπονιέται για τη διαιτησία, ο Ολυμπιακός από τους τραυματισμούς να θυμίζει τα επείγοντα και όχι ομάδα, οι Παοκτζήδες να κάνουν επεισόδια... Αυτά είναι!

1 σχόλιο:

exMrsAbramovich είπε...

Μου φαίνεται ο Κουτσιανικούλης καλοβλέπει μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό.Σύμφωνα με την Εσπρέσο,έχει στο κινητό του τον ύμνο του Ολυμπιακού!
(Καλά δεν έγραφε όνομα η Εσπρέσο αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ποιόν εννοεί όταν λέει 'ταλέντο που το Γενάρη θα θέλουν όλες οι μεγάλες ομάδες')