Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΟΣΠΦ-ΠΑΟΚ: 2-0

Πάει κι αυτό. Δύσκολο ματς αλλά το πήραμε. Χάρη στον Πάτσα και τον Τζόλε. Σταθερές αξίες και οι δύο και μην ξανακούσω κακιά κουβέντα για τον Πάτσα... Είναι πολύ αξιόπιστος παίκτης, απλά του λείπουν τα παιχνίδια και ίσως η αυτοπεποίθηση.


Και αυτή τη φορά παίξαμε και καλά! Έτσι δεν μπορούν να παίζουν σε όλα τα παιχνίδια; Μπορούν να προσπαθήσουν να μιμηθούν την εμφάνιση σε κάποιο εκτός έδρας αγώνα. Ε; Δεν είναι καλή ιδέα; Λέω εγώ τώρα.


Ο Ντιόγο τελικά είναι τρομερός παίκτης. Πως γίνεται να είναι σε όλες τις φάσεις και σε όλες τις μεριές του γηπέδου δεν το καταλαβαίνω... Λέτε να έχει καμιά σχέση με τον Hiro;


Και μια είμαι στις καλές μου ας αφιερώσω κι ένα βιντεάκι στον Garcia... Ίσως πρέπει να σκεφτεί το άθλημα για όταν εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Εξάλλου ποτέ δεν είναι αργά αν κρίνουμε από τον Stallone!



Από μία ακόμη ισοπαλία προστέθηκε σε ΠΑΟ και ΑΕΚ. Δεν χάρηκα τόσο για τους βαθμούς που έχασαν, (άλλωστε δεν με ενδιαφέρει πια η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, αλλά η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ) όσο για τον βαθμό που κέρδισαν Λάρισα και Σέρρες! Ελπίζω τα Πάνσερς(!) να μείνουν στη Superleague.



Πόσος καιρός είχε περάσει από την τελευταία ανακοίνωση της Ξάνθης; Στη σημερινή ανακοίνωση αναλύεται ο όρος: ευαισθησία διαιτητού!!! Συγκεκριμένα μας αναλύει φάση φάση τι έδωσε και τι δεν έδωσε ο...ευαίσθητος διαιτητής Σταυρίδης. "ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ" Εγώ θα αναρωτηθώ τι θέλει να πει ο ποιητής και θα σας στείλω εδώ για να απολαύσετε το πλήρες κείμενο περί ευαισθησίας!

2 σχόλια:

horny sloth είπε...

θα επρεπε να "μισθώσουν" και τον Ογκουνσότο για να διαβάσει την ανακοίνωση live στην Αθλητ.Κυριακη...

Annie_Hall είπε...

Δεν μπορούσες να έχεις καλύτερη ιδέα!