Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΙΝΤΕΡ-ΠΑΟ 0-1





Δεύτερο μεγαλειώδες διπλό του ΠΑΟ φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και αυτο που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο ήρεμος τρόπος παιχνιδιού.Που μετά το πρώτο ημίχρονο σκεφτόμουν πως δεν είχε σημασία αν κερδίζαμε ή χάναμε.Που ακόμα και όταν προηγούμασταν με 0-1 και τους έλεγα "Κάντε γιόμες να περάσει η ώρα να πάρουμε το ματς!" αυτοί προφανώς δε με άκουγαν και συνέχιζαν να παίζουν με τη μπάλα κάτω.

Επίσης μου άρεσε το ότι αυτή η ομάδα που παίζει τόσο όμορφα φέτος (μερικές φορές και όποτε το θυμηθεί) έχει παίκτες όπως τον απόλυτο έλληνα Λουκά και τον απόλυτο Βάσκο παίκτη ελληνικής ομάδας.

Ο Βάσκος ειδικά...μας έστειλε στην κόλαση στο ματς με την Ανόρθωση και στον παράδεισο με την Ίντερ.Όσα καντήλια του ρίξαμε, τόσα (και περισσότερα)μπράβο άκουσε.Αυτό το παιδί στο τέλος ή θα του στήσουμε αδριάντα η θα τον πάρουμε με τα καδρόνια...

Βάσκος πανηγυριστής



Ζητώ συγνώμη που δεν έψαξα αρκετά ώστε να βρω κάποια φώτο του προφίλ για να τονιστεί η βασκική μυτούλα του.

Λυπάμαι όμως τον καημένο τον Ζοζέ που μετά την ήττα του τον παράτησαν μόνο στο γήπεδο, με μια παλιά φόρμα απο τότε που προπονούσε την Τσέλσι να κρυώνει...Αλλά καλά να πάθει που μας έκλεψε τους βαθμούς στον πρώτο μας αγώνα.


Κάτι άλλο που πρόσεξα ήταν τα ροζ παπούτσια του Ματεράτσι.Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν μια καμπάνια της UEFA για να γίνει το Τσάμπιονς Λιγκ πιο gay friendly.Αλλά μετά απο λίγο ψάξιμο είδα οτι τα διαφημίζει ο Ριμπερί.Για να τα προτιμάει κι ο Ριμπερί, σκέφτηκα, δε θα είναι και τόσο άσχημα.


Και κατέληξα στο συμπέρασμα οτι είναι τα πιο ξεχωριστά παπούτσια φέτος,δόξα και τιμή σε όποιον επιλέξει να τα φορέσει.

Για το ματς με τον Αστέρα απαισιοδοξώ λίγο...και στην τελική σκέφτομαι.Πρέπει να αποθεώνουμε τόσο πολύ την ομαδάρα μας για το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει μερικές φορές ή να είμαστε απογοητευμένοι γιατί δε μπορεί να παίζει πάντα έτσι?

Edit:Τελικά δίκιο είχα κι απαισιοδοξούσα.Πάντως δεν ανησυχώ, ο ΠΑΟ μπορεί ακόμα να πάρει πρωτάθλημα.Όπα, σόρι, ο ΠΑΟΚ ήθελα να πω.

Το επόμενο ποστ θα έχει λεξάριθμους, ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις.

2 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Αν είναι τόσο ξεχωριστά τα αδερφίστικα ροζ παπουτσάκια να σου πάρω ένα ζευγάρι... Πολύ ροζ ρε παιδί μου!!!

Όσο για την ομάδα σου μέχρι κι εγώ τη χάρηκα τη μπαλίτσα που έπαιξε(σαν θέαμα αν δεν την έπαιζε δεν θα με χάλαγε καθόλου) αλλά σε παρακαλώ μη ξαναβάλεις τον άσχημο Σαριέγκι στο blog!

Στον ύπνο μου είδα τον Μάλαρτζ...δεν πάω καλά!!!

exMrsAbramovich είπε...

Καλά κοροιδέψτε με για τα ροζ παπούτσια μου, όταν όμως θα τα φοράω και θα παίζω μπάλα σαν τον Ριμπερί όλοι θα με ζηλεύετε!

Αμά μας ξαναπάρει διπλά ο Σαριέγκι,όλο και κάποια φώτο θα του βάλω.Δε φτάνει που έψαξα και για καλλιτεχνικές-ασπρόμαυρες φώτο του Βάσκου.

Τουλάχιστον είπες χαιρετίσματα στον Αρκάδιο απο μένα?