Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Ο Stelios ήταν εκεί...


Και ναι το Euro απέκτησε ενδιαφέρον... Γιατί τις δυο πρώτες μέρες ήταν βαρετό αλλά οι αγώνες Ολλανδία-Ιταλία και Ισπανία-Ρωσία με αποζημίωσαν! Βέβαια κανένα από τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτό που ήθελα αλλά τι να πεις για την μπαλάρα των Ολλανδών; Όσο για τους Ρώσους δεν άξιζαν τόσα γκολ... Και σίγουρα δεν τα άξιζε ο Igor που εννοείται δεν έφταιγε σε κανένα(σχεδόν) αλλά η άμυνα τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα!



Όσο για τα χτεσινά... Οι Έλληνες ήταν πανέτοιμοι για τους Σουηδούς...


Με τους Έλληνες της εξέδρας εμφανώς πιο έτοιμους από αυτούς του αγωνιστικού χώρου! Ούτε καν η αλλαγή-έκπληξη δεν βοήθησε την ομάδα μας! Ο αγαπημένος Stelios ήταν εκεί και πάλεψε για την ανατροπή.



Δυστυχώς το δεύτερο γκολ ήρθε αμέσως και από εκεί και πέρα η Εθνική μας παραδόθηκε...

Τέσσερις άνθρωποι να έχουν μπερδευτεί τόσο και κερδισμένος να βγαίνει ο...ξανθός, δεν είναι κάτι που περίμενα να δω!

Σήμερα έχει πάλι λίγο χαζούς αγώνες... Με το Τσεχία-Πορτογαλία να τραβάει την προσοχή! Οι Τούρκοι δεν φαντάζομαι να αντιμετωπίσουν δυσκολία απέναντι στους Ελβετούς. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, αλλά αν είναι η Ελβετία η έκπληξη του φετινού Euro εγώ δεν ξανακουμπάω ελβετική σοκολάτα...

Οι Τσέχοι είναι πανέτοιμοι(ρίζα, πιστολάκι, πίλινγκ με οξέα φρούτων) και περιμένουν τους Πορτογάλους.

Υ.Γ.1: Ψιτ, Otto...Κοίτα λίγο στον πάγκο...Έναν κοντό τον βλέπεις; Όχι τον καραφλό, τον άλλο... Σαλπιγγίδη το λένε το παλικάρι βάλ' τον να παίξει... Αλλά sorry ξέχασα δεν είναι αμυντικός!
Υ.Γ.2: Στον επόμενο αγώνα που η Ολλανδία θα κερδίζει με διαφορά μπορείτε κύριε van Basten να βάλεται μέσα τον Jan Vennegoor of Hesselink;

2 σχόλια:

exMrsAbramovich είπε...

Αυτό το καραφλό παλτό ο Γιαννακόπουλος έφταιγε που χάσαμε.Καλά έλεγα εγώ να μην τον βάλει.
Αυτοί στην τελευταία φωτό σίγουρα είναι Τσέχοι κι όχι Ιταλοί?

Annie_Hall είπε...

Μη σε μπερδεύει το μαλλί! Η χαζοφατσούλα του Baros είναι αυθεντικό τσέχικο προϊόν...