Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Τέλειωσε και αυτό...

Ω ναι! Αυτά είναι... Τελικά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που αγωνίζονται 11 εναντίον 11 και στο τέλος ΔΕΝ κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί! Ειλικρινά την Γερμανία δεν την γουστάρω καθόλου σαν ομάδα(αν και συμπαθώ πολλούς παίκτες) αλλά ο κυριότερος λόγος που ήθελα σήμερα να χάσουν ήταν για να μην ξανακούσω οποιονδήποτε της κρατικής να λέει αυτή την ατάκα! Έλεος πια... Αυτή και ο Άγιος Ίκερ...Πάλι καλά που δεν πήγαμε στα πέναλτι!Γιατί τόσες φορές που θα το έλεγαν, σήμερα θα ψάχναμε που είναι πολιούχος να του ανάψουμε λαμπάδα!


Καλύτερη μπάλα η Ισπανία αν και στην αρχή με τρόμαξε... Σε κάτι φάσεις ήταν ψιλοβαρετός αγώνας αλλά τι να κάνεις όταν οι ομάδες που χάρισαν θέαμα(Ολλανδία) και ανατροπές(Τουρκία) την έκαναν νωρίς... Οι Torres και Lehmann μπορούσαν να διαγωνιστούν και στο So you think you can dance με τον Torres να κερδίζει στα σημεία λόγω τσαχπινιάς(μπλιαχ όμως!)



Αν τη μετάδοση την έκανε ο Κωστάλας καλύτερη θα ήταν!

Βέβαια εγώ ακόμη πιστεύω πω η Γερμανία δεν άξιζε καθόλου να φτάσει τελικό καθώς δεν έπαιξε και καμιά μπαλάρα... Ήταν τυχερή όμως που οι Τούρκοι πέταξαν έξω του Κροάτες αλλιώς θα μιλούσαμε για την έκπληξη (ή τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω-και να βάλω και μια φωτό του Slaven!-).


Από την άλλη η Ισπανία στάθηκε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς σε όλα τα παιχνίδια... Δεν ήταν πάντα εντυπωσιακή αλλά ήταν αποτελεσματική και σε αρκετές φάσεις μας προσέφερε αρκετά καλό θέαμα... Τουλάχιστον χάρηκε ο Iker, ο οποίος όπως μας ενημέρωσε ο κύριος(που πάλι δεν έβγαλε τον σκασμό!) πριν το Euro χώρισε και πολλοί περίμεναν να μην παίξει καλά... Ντροπή μου βέβαια που ενημερώθηκα από τη ΝΕΤ για τα γκομενικά του Casillas αλλά πρέπει να ήταν το πιο ενδιαφέρον πράγμα που είπε. Βραβείο πάντως παίρνει το "όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια,δηλαδή φέτος"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: