Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Πάει κι η Ιταλία...

Αχ, μία μία οι χώρες που υποστηρίζω την κάνουν από τη διοργάνωση! Θα περίμενα να το σηκώσει η Γερμανία αλλά την συμπαθεί η exMrsAbramovich και αυτό είναι αρκετό! Πάει κι η Ιταλία. Στα πέναλτι και αυτή! Βέβαια δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με αυτά του Κροατία-Τουρκία... Εδώ είχαμε ένα two men show και τίποτα άλλο δεν είχε σημασία!


Εξ αρχής ήταν Casillas εναντίον Buffon και τίποτα άλλο! Και ο πιο γοητευτικός gaolkeeper όλων των εποχών(εεε μάστορα, κόψε κάτι) δεν τα κατάφερε. Τελικά ο Casillas είναι γατόνι! Όχι ότι δεν το ήξερα αλλά χθες με εντυπωσίασε ακόμη περισσότερο! Πάντως και οι δύο είναι στην πεντάδα με αυτούς που θεωρώ καλύτερους τερματοφύλακες(εννοείται όχι στην πρώτη θέση)...


Τι να έκανε όμως η καημένη η Ιταλία; Ήταν φανερό πως μόνο η Ισπανία είχε μπει για να παίξει μπάλα και το γνωστό catenazzio χωρίς τον Cannavaro είναι απλά βαρετό... Και με τους τρεις προηγούμενους αγώνες πρόσφατους στη μνήμη μας αυτός απλά δεν παλευόταν!


Να τους δούμε τώρα απέναντι στους Ρώσους. Ή μήπως πρέπει να πω απέναντι στον Arshavin; Τι πίνει αυτό το παιδί και τρέχει έτσι; Στάνταρ από εκείνα τα Ουκρανικά ορυκτέλαια βάζει στο φαΐ του... Δεν εξηγείται αλλιώς! Σαν εκείνα τα αρκουδάκια στις διαφημίσεις της Duracell είναι!


Ησυχία τώρα δυο μερούλες... Άντε να ξεκουραστούμε γιατί νομίζω ότι από τις πολλές ΝΕΤ μεταδόσεις κάτι έχω αρχίσει να παθαίνω... Ένα βήμα πριν την παράνοια νιώθω! Να κάπως έτσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: