Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Αντίο Slaven...

Ε αν με τόση κωλοφαρδία δεν το σηκώσει στο τέλος η Τουρκία θα είναι ηλίθιο και άδικο γα όσους απέκλεισε! Εφτάψυχη... Συνεχίζει να ανατρέπει αγώνες και να καταπλήσσει! Μεγάλη αδικία πάντως έχω να πω! Υπό άλλες συνθήκες θα είχα απολαύσει το ματς και θα είχα χαρεί για την Τουρκία αλλά ήταν τεράστια αδικία για τους Κροάτες!


Πραγματικά είναι από τις ομάδες που άξιζαν να συνεχίσουν...Πόσο στεναχωρήθηκαν στο τέλος... Κι εμείς μαζί τους! Τέρμα κι ο Bilic δεν θα τον ξαναδούμε! Και ήταν τόσο καλός με τους παίκτες του στο τέλος!


Πάντως ήταν αναμενόμενο να χάσουν... Τόσες ευκαιρίες που έχασαν στην κανονική διάρκεια λογικό ήταν να τους τιμωρήσει η μπάλα! Πάντα έτσι γίνεται... Έχω να καταγγείλω επίσης την εμπάθεια του διαιτητή! Που ακούστηκε στην παράταση δύο(2!) λεπτά καθυστερήσεις; Να είχε γίνει και τίποτα, να είχε τραυματιστεί κανείς να το καταλάβω... Καλά έκανε ο Slaven και φώναζε! Από εκεί και πέρα τι να κάνουν οι καημένοι; Με τι ψυχολογία να πάνε στα πέναλτι; Κρίμα...


Και να έχεις τον πόνο σου, να έχεις και τους εξυπνάκηδες στη ΝΕΤ μετά να λένε τις βλακείες τους! Και η μετάδοση ήταν για μια ακόμη φορά άθλια! Δεν το έκλεινε το στόμα του ο άνθρωπος... Τι ότι θα μπορούσε ο Rustu να έχει γιο συμπαίκτη ή αντίπαλο(!) είπε, τι ότι στην παράταση γκολ μπορεί να μπει από λάθος, από ατομική ενέργεια ή από στημένη μπάλα(γιατί στον υπόλοιπο αγώνα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μπει γκολ;), το videoclip του συγκροτήματος του Bilic για το τραγούδι που έγραψαν για την εθνική το παρουσίασε σαν...συναυλία σε στέγη(!)... Επίσης πρέπει να αποφασίσουν που τονίζεται ο Corluca! Είναι Τσόρλουκα ή Τσορλούκα; Σε εκείνο το φάουλ της Κροατίας(που απέκρουσε ο Rustu) μας ενημέρωσε ότι ο Rustu έχει πολύ δουλειά: να φωνάξει στο τείχος! Ήταν που ήταν Μπεν Χουρ ο αγώνας είχαμε και τον βλάκα να μη βάζει γλώσσα μέσα του!


Άντιο Slaven... Ελπίζουμε να σε δούμε στο Mundial! Πάντως σίγουρα θέλουμε να αποκλείσεις πάλι την Αγγλία στα προκριματικά...


Η τελευαία ατάκα είναι όλα τα λεφτά... Κάπου στο 3:00: Wake up...

Δεν υπάρχουν σχόλια: