Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Euro 2008

Το φετινό Euro αρχίζει με τους χειρότερους οιωνούς...

Κατ' αρχάς τραυματίστηκε ο Cannavaro και γύρισε στην Ιταλία! Ελπίζω το ότι φέτος σκοπεύω να υποστηρίξω Ιταλία να μην έπαιξε ρόλο! Επίσης η Εθνική δεν τα πήγε και πολύ καλά στα φιλικά... Από τη μία φιλικά είναι, από την άλλη όμως η εικόνα νομίζω ήταν σαφής... Μακάρι να κάνω λάθος και να περάσουμε στα προημιτελικά...


Τελικό προβλέπω (όπως και πολύς άλλος κόσμος) ανάμεσα σε Γερμανία και Ιταλία! Βλέπω επίσης και τη Ρωσία να πηγαίνει καλά... Έχω επίσης να καταγγείλω ότι το κακό του Euro είναι η μικρή διαφορά ώρας (σε σχέση με το Μουντιάλ όταν αυτό γίνεται στην άλλη άκρη της γης) με αποτέλεσμα οι αγώνες να γίνονται τις ώρες που κανονικά πας για καφέ, πας σινεμά, πας μια βόλτα βρε αδερφέ και άτομα που δεν έχουν ποδοσφαιρόφιλη παρέα (όπως εγώ που το 2004 έχασα το δεύτερο ημίχρονο του τελικού επειδή...βαρέθηκαν!!!) θα πρέπει να χάσουν τη ή μπάλα ή την προσωπική τους ζωή! Εγώ μάλλον θα τα συνδυάσω επιλέγοντας αγώνες!


Σήμερα έχω να διαλέξω ανάμεσα σε Ελβετία-Τσεχία και Πορτογαλία-Τουρκία... Για το Ελβετία-Τσεχία δεν προβλέπω τρελό θέαμα αλλά προσφέρεται σίγουρα για γέλιο! Μια ματιά στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των δύο χωρών αρκεί για να καταλάβει κανείς τι μαργαριτάρια έχουμε να ακούσουμε πάλι από τα ξεφτέρια της κρατικής! Επίσης έχει Chech που είναι από τους αγαπημένους μου γκολκίπερ κι έχει και Milan Baros που είναι ένας καλός λόγος για να μην βαρεθώ αν ο αγώνας καταλήξει σούπα!


Από την άλλη, στο Πορτογαλία-Τουρκία περιμένω πάθος, δύναμη και θέαμα... Βέβαια στο ποδόσφαιρο αυτά είναι σχετικά αλλά σκέφτομαι να το ρισκάρω!

Βιντεάκι με τον απίστευτο Fabio Cannavaro και τις απίστευτες ικανότητες του...



Κάνει κάτι απίστευτα σε κάτι φάσεις... Ότι θα έβαζα βίντεο του Fabio και θα ήταν ντυμένος ειλικρινά δεν το περίμενα!

3 σχόλια:

exMrsAbramovich είπε...

Τι ανθέλληνες είχες στην παρέα σου και δεν ήθελαν να δουν τον αγώνα?!Εγώ θυμάμαι την ώρα του τελικού δε κυκλοφορούσε ψυχή έξω στο δρόμο.
Ο Τσεχ ελπίζω να βγει σώος απο το Euro.Έτσι όπως πάει με τους τραυματισμούς,σαν τον Ριμπερί θα καταντήσει.

Annie_Hall είπε...

Άσε με μωρέ... Στην πλατεία είχαν γιγαντοοθόνη και είχαμε πάει αλλά στο ημίχρονο γκρίνιαζαν και πήγαμε σε ένα σπίτι αλλά καθόμασταν στο μπαλκόνι και άκουγα τις αντιδράσεις! Τουλάχιστον δεν έχασα το γκολ!

a2a είπε...

Ωραία αρχίζει επιτέλους! Ελπίζω η εθνική να πάει καλά αλλά κι αν δε πάει θέαμα θα δούμε!