Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Forza Azzurri...


Το Ρουμανία-Γαλλία έχει αρχίσει ήδη... Καλή επιτυχία στα γαλλάκια αν και χωρίς Zidane μου φαίνεται σαν να παίζει άλλη χώρα... Η Ρουμανία παίζει πολύ να κάνει την έκπληξη αλλά δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα! Επίσης αν κάποιος ξέρει αν οι δύο Niculae έχουν κάποια συγγένεια μεταξύ τους ας με ενημερώσει!


Πάντως δεν μοιάζουν καθόλου...

Το ενδιαφέρον ματσάκι για σήμερα είναι το Ολλανδία-Ιταλία! Το ότι έχω στεναχωρηθεί με την απουσία Cannavaro το έχω αναφέρει ξανά ε; Υποστηρίζω Ιταλία και εύχομαι να βγει πρώτη στον όμιλο! Το πουλέν μου αποφάσισα να είναι ο Perrota εφόσον δεν υπάρχει τίποτα σε Inter! Πέραν αυτού(πόσο λόγια μπορώ να γίνω;) ο Buffon είναι σταθερή αξία και μεγάλη μου λατρεία... Ως γνωστόν το μπλογκ τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους τερματοφύλακες και ο Buffon είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους!




Κι αυτή ήταν η απόδειξη... Και από την Ολλανδία δόξα και τιμή στον Jan Vennegoor of Hesselink... Δεν τον ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ επίσημος... Εννοείται τόσο ο Perrota όσο και ο Jan Vennegoor of Hesselink ξεσκονίζουν τον πάγκο... Η ex όποιον συμπαθεί τραυματίζεται ή παλτουδιάζει... Οι δικές μου συμπάθειες απλά δεν σηκώνονται από τον πάγκο!

Όσο για τα χτεσινά, το τι χαρήκαμε για την rock Κροατία δεν λέγεται... Είμαστε κι επίσημα φαν του Bilic!

Η Γερμανία έκανε το αναμενόμενο αν και δεν έπαιξε ο Φρίντριχτ και πολύ στεναχωρήθηκα... Παρακαλώ εκείνον τον κύριο με το στενό, υπερστυλάτο, άσπρο πουκάμισο στον επόμενο αγώνα να τον βάλει. Α και να ντυθεί σαν προπονητής και όχι σαν τραγουδιστής, τρίτο όνομα σε Αθηναϊκή πίστα. Ευχαριστώ!

2 σχόλια:

a2a είπε...

Τα 3 πήραν οι Ιταλοί! Οι συμπάθειες σου χάνουν δεν κάθονται πάγκο μόνο! Κρίμα!

Annie_Hall είπε...

Εμ χωρίς τον Fabio τι να κάνει κι ο καημένος ο Gigi... Ανύπαρκτη ήταν η άμυνα και αλώνιζαν τα Ολλανδά!
Πολύ στεναχωρήθηκα αλλά οι Ολλανδοί έπαιξαν εξαιρετική μπάλα και στους υπόλοιπους αγώνες θα τους υποστηρίξω! Με την Ιταλία είμαι συναισθηματικά δεμένη και είμαι σίγουρη ότι στους υπόλοιπους αγώνες θα σκίσει... Μα 3? Και γιατί στο τέλος δεν έβαλε τον Jan Vennegoor of Hesselink ο βλάκας Ολλανδός να χαρούμε κι εμείς;