Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Βάλε Darko κι άλλο ένα γκολ...κι άλλο γκολ... κι άλλο γκολ...


Μπορεί να έλειπε η μισή ομάδα.
Μπορεί να μην παίξαμε και την φοβερή μπάλα.
Αλλά...κερδίσαμε!
Χάρη σε ποιον; Χάρη στον έναν, τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο...Αντώνη!Ωχ! Μα τι λέω;;;; Άτιμες εφημερίδες που τον ανακύρηξαν άγιο(τρεις νομίζω...Τι πρωτοτυπία!) και με μπέρδεψαν!
Πάμε ξανά...Χάρη στον έναν, τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο...Darkooooooooooo!



Κι ας μην έκανε γκέλα η Α.Ε.Κ. (εκείνη η μέρα δεν θα αργήσει κυνηγημένο μου -δικέφαλο- πουλί...), κι ας μην είμαστε ακόμη πρώτοι...Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε!
Το ότι έβαλε γκολάκι το αγόρι με τις θανατηφόρες κεφαλιές έχει γίνει πλέον ρουτίνα...


Το ότι έπιασε πέναλτι ο Αντωνάκης (μπορείτε να με φωνάζετε και Έλληνα George...-μη φας αγόρι μου!-)...Αυτό κι αν είχε να γίνει από την εποχή του χαλκού!Κρίμα που δεν έχασε κι ο βάζελος να το χαιρόμουν λίγο παραπάνω...Anyway θα το γλεντήσουμε με τα απανωτά derby... Άντε και καλά να μας μπει!

3 σχόλια:

Erisadesu είπε...

ti soi kores eiste an asxoleiste me podosfero? kai poios einai autos o tsa...?

Annie_Hall είπε...

Είναι ΤΟ Τσα και είναι το εκλεκτό... Είναι το ισχυρότερο πλάσμα στη γη.
Και φυσικά ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο(οι μισές τουλάχιστον!) γιατί εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον, το πάθος και την ανελέητη καφρίλα που προσφέρει, είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να μπανίζεις γκομενάκια(αν πας εδώ θα καταλάβεις και με το παραπάνω τι εννοώ http://tsagirlz.blogspot.com/2007/12/10.html)
και για να καταναλώνεις ατέλειωτες ποσότητες πίτσας και κυρίως μπύρας...Άσε που τη μπάλα τη βλέπεις κυρίως με άντρες και οι άντρες εννοείται πως έχουν περισσότερο γέλιο!

Erisadesu είπε...

nai kai na katastrepsete thn thulikothta sas...
alla mikres eiste pou 8a paei 8a megalwsete :)