Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Γίναμε όλοι κριτικοί...


Χριστουγεννιάτικα ο Will Smith (I am Legend-Francis Lawrence-)ως τελευταίος άνθρωπος στη γη, κομματάκι άκυρο μου κάνει...Πάντως δεν είναι κακή. Όσο αναφορά στη σκηνοθεσία, τη φωτογραφία και τα τεχνικά γενικά μέρη είναι πολύ καλή...Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι από τις κλασσικές αμερικανιές.
Από εκεί και πέρα πολλές ταινίες για πιτσιρίκια, κοινωνικές και κομεντί...Όρεξη να υπάρχει:
L'avion(Cédric Kahn), August Rush(Kirsten Sheridan), Children Peking Opera Singers, U(Serge Elissalde,Grégoire Solotareff) και Dan in Real Life(Peter Hedges).
Τέλος υπάρχει και το αρκετά καλό,δραματικό όμως και όχι τόσο ανάλαφρο Miehen Tyo(Aleksi Salmenperä).
Πάντως (ή Πάντος; Πάλιωσε το αστείο ε;Εγώ γιατί γελάω ακόμη δεν θα το καταλάβω!) στην τηλεόραση έχει πολύ ωραίες ταινίες,στο Θησείο και στα Εξάρχεια πολύ ωραία ρακόμελα και γενικά (αυτό που θα ακολουθήσει δεν περίμενα να το πω ποτέ!) αυτή την εβδομάδα ο κινηματογράφος μπορεί να περιμένει(το είπα...Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί,καλό πάντως δεν θα είναι...)

2 σχόλια:

dalaiklama είπε...

Kατ εμέ ο Will δίνει ρέστα στο I am Legend. Κρίμα που μόλις παύει να ειναι μονος του στην οθόνη το φιλμ πάει κατα διαόλου και το φινάλε ειναι απαίσιο. Αν ειχαν κρατήσει το τέλος που ειχε το μυθιστόρημα θα ήταν πολυ καλύτερα.

Annie_Hall είπε...

Το κακό συνήθειο των Αμερικάνων να τα κάνουν όλα "εύπεπτα" ή έστω όπως θα θέλανε να είναι(ή τους βολεύει να είναι)...Συνηθίσαμε πια!Όποτε ή το αποφεύγεις ή το απολαμβάνεις.Ανάλογα τη διάθεση, την παρέα, το timing(η ελληνική λέξη δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή!)