Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Γιορτές για όλους;

Χρονια πολλά σε ολους. Ημέρες γιορτών=Ημερες χαράς για τους περισσότερους.
Όμως αυτες τις ημερες υπαρχουν και ανθρωποι οι οποίοι δεν είναι στα καλυτερα τους. Δεν μιλάω για τους φτωχους πλην τίμιους αυτού του κόσμου, άλλά για τα άτομα που τους έχει τελειώσει η άδεια του έτους και αυτές τις μέρες δουλεύουν.Ενώ όλοι σχεδόν από το τμήμα τους έχουν φύγει για παραδοσιακές ή όχι γιορτές,αυτοί αναλαμβάνουν υποχρεωτικά όλες τις εργασίες που εκρεμμούν.Δουλειές που πρέπει να κλείσουν, δουλειές που υπο φυσιολογικές συνθήκες θα τις αναλάμβανε κάποιος αλλος, πρέπει να τις υλοποιήσουν ακόμα και αν δεν βρίσκει στο τηλεφωνο τον άνθρωπο που το γνωρίζει, ακόμα και αν έχει πνιγεί από όλα αυτά που του έχουν πέσει απροσμενα. Κλεισμένοι μέσα σε 4 τοίχους, πιγμένοι από το χαρτομάνι.
Τώρα όμως δεν ξέρω, τα δεντράκια, τα φωτάκια και οι ευχές του βελτιώνουν τη ψυχολογία ή τον κάνουν να βλαστημάει την τυχη του. Μην ξεχνάμε ότι όλα περνάνε. Ακόμα και έτσι τα χριστούγεννα είναι μία μεγάλη γιορτή γι' αυτό ας τη χαρούμε.

7 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Αυτή κι αν ήταν τιμή...Από τη δουλειά να φανταστώ postάρεις κι εσύ;

nelly είπε...

Φυσικά.Και η εμπνευση μου προέρχεται από ένα προιστάμενο που σήμερα γύρισε από αδεια και έχει πήξει από την ώρα που ήρθε. Δράμα Χριστουγεννιάτικα

exMrsAbramovich είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
exMrsAbramovich είπε...

ΩΩωωχ, σε στρίμωξαν για δουλειά χρονιάρες μέρες?
Πάμε δυνατά για πολυήμερη άδεια την Πρωτοχρονιά!

Annie_Hall είπε...

Μπα?Θυμήθηκε και η ξενιτεμένη να σχολιάσει στο blog μας (γιατί στα ξένα δεν σταμάτησε!)...Τι έγινε σήμερα ρε κοπελιές;Ομαδική αναλαμπή;Πολύ χαίρομαι!!

a2a είπε...

Τσουπ και γω! Άντε να αρχίσει το μπλογκ να παίρνει τα πάνω του!

Annie_Hall είπε...

Πες τα!Καλά που είμαστε κι εμείς και κάνουμε κανένα post γιατί αν περιμέναμε από τις κοπελιές...Κάθε Χριστούγεννα(ή κάθε που θα κάνει νίκη ο ΠΑΟ-κάθε Χριστούγεννα δηλαδή-)