Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Μακάρι να απεργούν πιο συχνά οι δημοσιογράφοι

Εκτός απο αυτούς του STAR.Δεν άντεξα το βράδυ που δεν είδα τις σημερινές δηλώσεις των επωνύμων.Τι να κάνει ο εθνικός μας σταρ?Τι να κάνει η Ρούλα Βροχοπούλου?Τουλάχιστον είχε Champions League στο NET με φυσικό ήχο...και τι ωραία που ακούγεται και τι ωραία που το φχαριστιέσαι το ματς.Δε μπορούν να τους δείχνουν όλους τους αγώνες έτσι , και να έχει την περιγραφή με υπότιτλους απο κάτω?
Όσον αφορά την ομάδα μια χαρά κερδίσαμε τη Λοκομοτίβ.Γιατί έχουμε κι εμείς ωραίους άντρες,γκολτζήδες.

Πως βλέπω τον Σάλπι πριν αρχίσει το ματς:
Πως βλέπω τον Σάλπι αφού βάλει 2 γκολάκια:
Jonathan Rhys Meyers και βάλε!

και με τον Ηρακλή δε τα πήγαμε πολύ άσκημα.Να κερδάει η ομάδα τουλάχιστον.Βέβαια μερικά προβληματάκια μπροστά και προς το κέντρο τα έχουμε.
Γι'αυτό, το Σάββατο προτείνω στην ομάδα να πάρει μαζί της το σούπερ εργαλείο για να κάνει κομματάκια την αντίπαλη άμυνα!
Nicer Dicer

Και μετά τον κοπιαστικό αγώνα μπορούν να αράξουν στο

Air-o-space sofa bed

Έχω προβλέψεις για τα ματς της επόμενης αγωνιστικής.Νίκη ΑΕΚ και ΠΑΟ.Οι προβλέψεις βασίζονται σε επιστημονικές μεθόδους τις οποίες αρνούμαι να αποκαλύψω.
Θυμηθείτε την Ex τι σας λέει.
Όσο κι αν θέλω μια ισοπαλία για το ντέρμπι.

Ίσως βοηθάει το ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν αρτίστα, μάγισσα και μάντισσα απο τη Νέα Ζηλανδία.


Υ.Γ.
Ρε Σβέτα του Channel 9, αφού βλέπεις ότι ο Βιτάλικ την κουρδίζει τη μπαλαλάικα, για δεν τον αφήνεις στην ησυχία του τον άνθρωπο
??

3 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Ενώ οι δικοί μας είναι τεκνά και πριν και μετά το γκολ!Καλά όχι ο Στολτίδης αλλά έχει τουλάχιστον ισχυρό...μπούτι.
Κανόνικα πρέπει να αποκαλύψω τις "έγκυρες" μεθόδους σου αλλά θα είμαι καλή...Θα περιμένω να αποτύχεις πρώτα,να ρίξουμε κανά δυο μπαλάκια στην ΑΕΚ και σε δουλεύω μετά!!
Το nicer dicer και το air-o-space sofa bed είναι πανίσχυρα αλλά το μαγικό πριόνι(έχει και δώρο ακονιστήρι) τα υπερνικά όλα!!
Όσο για τη Σβέτα...η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!Κάποια στιγμή σου λέει, ο Βιτάλικ θα δει ότι η ξεκούρδιστη μπαλαλάικα ακούγεται καλύτερα...

exMrsAbramovich είπε...

Εμείς έχουμε τεκνά και τους έχουμε στον πάγκο(κατάλαβες για ποιόν μιλάω),άπονη ζωή.
Το "τεκνά" πήγαινε για τον Κοβάσεβιτς?Σιγα μην είναι και ζεν πρεμιέ 55 ετών.
Ερρρμ, την επιστημονική μου μέθοδο την δουλεύω ακόμα, δεν έχει τελειοποιηθεί οπότε μπορεί να μην είναι πολύ έγκυρες οι προβλέψεις.

Ανώνυμος είπε...

Μετά λένε ότι εγώ έχω αχαλίνωτη φαντασία...