Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Επιτέλους άρχισε το Πρωτάθλημα...


Και άρχισε με τον ιδανικότερο τρόπο! Αν και νομίζω είναι νωρίς ν' αρχίσουμε τα "Έλα μωρή ομαδάρα", τουλάχιστον μπορούμε να ησυχάσουμε για λίγο καιρό... Πάντως όταν είδα τον υπερπαίκτη Πατσατζόγλου να κάνει το πέναλτι μερικά χρονάκια τα έχασα από τη ζωή μου! Το 1-0 και το 1-1 από πέρυσι άρχισαν να ξαναπαίζουν στο μυαλό μου και τολμώ να πω πως δεν ήμουν πολύ αισιόδοξη...



Και τον Diogo δεν τον λες κακό ε; Αντιθέτως!

Έβλεπα και το Μήτρογλου να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη κι απελπιζόμουν! Το τι έχασε το παλικάρι δεν περιγράφεται... Ελπίζω να είναι απλά άγχος κι όχι ηλιθιότητα και να διορθωθεί στα επόμενα παιχνίδια. Ευτυχώς όμως ο Galletti είναι μεγάλος! Αν δεν ήταν αυτός θα το είχαμε φάει το τριποντάκι και ούτε η ήττα του ΠΑΟ δεν θα μας έκανε να νιώσουμε καλύτερα!


Αυτό κι αν ήταν ανέλπιστο... Την έπαθαν τα βαζελάκια στο ξέμπαρκο! Ψιλοβαρετός όμως αγώνας και στο μόνο που θα σταθώ είναι το πλατινέ μαλλί του (κατά τα άλλα εξαιρετικού) Πλιάτσικα! Α και στο Mourinho που ήταν στο γήπεδο... Ήρθε ο Special One στην Ελλαδίτσα μας και δεν το ήξερα! Μου αξίζει να παρακολουθήσω αγώνα β' εθνικής Φινλανδίας σε σχολιασμό Θεοφιλόπουλου και στο καπάκι ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από Βαρούχα!


Και τα καλά αποτελέσματα δεν σταμάτησαν εκεί! Ο Εργοτέλης (ή μήπως να πω ο Ογκουνσότο;), τα Πάνσερς(η Πανσερραϊκάρα ντε!), η Ξάνθη αλλά και η Λάρισα πήραν τους τρεις βαθμούς κάνοντάς με χαρούμενη! Μάλιστα το πουλέν μου ο Πιπίνης έκανε και καλό παιχνίδι, έβγαλε και καλή σέντρα...


Τέλος διαπιστώνουμε ότι φέτος το ριγέ θα φορεθεί πολύ! Η νέα τάση στα γήπεδα είναι γεγονός! Από το φόρο τιμής στο Αιγαίο(μετά το Mama mia έγινε must) μέχρι τους Daltons αν μη τι άλλο η ομάδες του βορρά δημιουργούν trends!















3 σχόλια:

Et in Arcadia ego είπε...

Σορυ για το οφ-τοπικ αλλα μολις ειδα το ποστ του Ιανουαριου για τις Ιαπωνικες σειρες !
Υπαρχει καποια ομαδα Facebook η κατι αλλο για κουβεντα η ανταλλαγες ? γιατι μονος μου τα κατεβαζω απο το D-Addicts μονος μου τα βλεπω .

A Nakama Yukie fan !

a2a είπε...

Δυστυχώς ένα μέρος που να ασχολείται αποκλειστικά με ιαπωνικές σειρές στα ελληνικά δεν υπάρχει. Στα φόρουμ του anime.gr έχουμε ένα τόπικ με σειρές και μόνο εκεί μιλάμε. Είμαστε από τους λίγους φίλε που βλέπουμε! Btw I love Nakama Yukie! Esp in Trick & Gokusen. Έχω δει αρκετές από τις σειρές της!
Τώρα έχω σταματήσει αλλά όταν βρω περισσότερο χρόνο θα συνεχίσω τα αφιερώματα σε ιαπωνικές σειρές. Μάλιστα σκέφτομαι να δημιουργήσω και ένα fansub group αυτόν τον Οκτώβρη και να φτιάξω ελληνικούς υπότιτλους για σειρές! ^_^

Et in Arcadia ego είπε...

θα τσεκαρω το anime.gr Αν τα γιαπωνεζικα μου ηταν καλυτερα θα εβαζα ενα χερι για μεταφρασεις αλλα ειμαι ακομα στο Pimsleur 1 Lesson 20.

Gambatte !!!