Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Tarantino-ενημέρωση...


Inglorious Basterds


Επιτέλους υπάρχει κίνηση. Ο άντρας της ζωής μου προχωράει στην επόμενη ταινία του, το σενάριο της οποίας γράφει εδώ και μια δεκαετία... Πρόκειται για την ιστορία οκτώ Εβραίων(Αμερικάνων) στρατιωτών στους οποίους δίνεται η αποστολή (ουσιαστικά αυτοκτονίας) να βασανίσουν και να σκοτώσουν όσο περισσότερους Ναζί μπορούν!!! Η ιδέα βασίζεται στην σχεδόν ομώνυμη ταινία (αλλάζει ένα γράμμα και δεν είναι καθόλου τυχαίο) του 1978.



Βρωμάει Tarantino από χιλιόμετρα! Και είναι. Δυο, τρεις ματιές που έχω ρίξει στο σενάριο(με το ζόρι κρατιέμαι να μην το διαβάσω όλο) μπορώ να πω πως οι διάλογοι είναι απίστευτοι όπως πάντα, η βία άφθονη και γενικά έχει όλα τα στοιχεία του Quentin που λατρεύουμε!


Το cast έχει σχεδόν συμπληρωθεί. Μέχρι τώρα έχουμε:
Melanie Laurent - Shosanna Dreyfus

Για την συγκεκριμένη δεν ξέρω κάτι καθώς δεν έχει παίξει σε κάτι γνωστό αλλά λένε πως πρόκειται για καλή ηθοποιό. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν σε ταινία του Gérard Depardieu και κάτι μου λέει πως θα μας εκπλήξει.


Brad Pitt - Lt. Aldo Raine

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του. Με καθοδηγητή τον Quentin αποκλείεται να μην λάμψει!


Mike Myers - General. Ed Fenech

Η έκπληξη του cast. Άντε βοήθεια μας!


Eli Roth - Sgt. Donnie Donowitz

Ο Tarantino φημίζεται για το ότι μπορεί να κάνει έναν ατάλαντο να παίξει αξιοπρεπώς... Ελπίζω να λειτουργήσει άλλη μια φορά!


Diane Kruger - Bridget von Hammersmark

Σίγουρα έχει το λουκ... Ελπίζω ν' αποκτήσει και τις ικανότητες!


Daniel Bruhl - Fredrick Zoller

Ο αγαπημένος μου από το cast.


Επίσης σίγουροι είναι και οι παρακάτω:

Christoph Waltz - Col. Hans Landa

Til Schweiger - Sgt. Hugo Stiglitz

Michael Fassbender - Lt. Archie Hicox

B. J. Novak - PFC. Utivich

Samm Levine - PFC. Hirschberg

Οι ρόλοι ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι αλλά παίρνουμε μια σαφή εικόνα!


Από εκεί και πέρα το καλύτερο νέο είναι ότι τη διεύθυνση φωτογραφίας θα αναλάβει ο Robert Richardson. Είναι ο ίδιος με το Kill Bill και αυτό μόνο καλό νέο θα μπορούσε να είναι!



Τέλος όσοι πιστοί τρέξτε για casting. Ψάχνουν ξανθούς, γαλανομάτηδες που να θυμίζουν Ναζί για να τους σφάξει ο Brad και η παρέα του...

Τα γυρίσματα ξεκινάνε 13 Οκτωβρίου και κατά πάσα πιθανότητα ένα μέρος θα γίνει στα Babelsberg Film studios στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: