Σάββατο 17 Μαΐου 2008

Eurovision 2008

Ξεπετάω στα γρήγορα τη βλακεία της Τσεχίας για να τελειώσω με το αγαπημένο μου κομμάτι, της Φινλανδίας!




Τουλάχιστον στην Τσεχία ξέρουν από καταμερισμό εργασίας και πως να τον κάνουν καλά... Η πιο ωραία τραγουδάει, οι πιο αδύνατες χορεύουν και οι πιο γεματούλες κάνουν τα φωνητικά. Και μια και βρήκαμε κι έναν άντρα και δεν τυχαίνει να είναι γκομενέτο ώστε να κάνει ντουέτο με την τραγουδίστρια ας τον κάνουμε DJ...




Δαγκωτό Φινλανδία!!! Εξηγούμαι πριν παρεξηγηθώ... Δεν είναι καλό κομμάτι. Σπίτι μου δεν θα το άκουγα καθώς δεν αντιπροσωπεύει ακριβώς την άποψη που έχω για το Metal... Από την άλλη είναι όμως είναι metal... Είναι ότι πιο κοντά στα γούστα μου πάει φέτος Eurovision και οι τύποι είναι απλά γαμάτοι. Κάνουν την πλάκα τους και δεν έχουν πάρει ούτε στο ελάχιστα στα σοβαρά τόσο το τραγούδι τους όσο και τον "θεσμό"! Έχουν πιάσει το νόημα και μαζί με Ισπανία, Γαλλία, Ιρλανδία(και κάποιες ακόμη) θα είναι από τις αποστολές που θα διασκεδάζουν και όχι από αυτές που θα αγχώνονται και θα τρέχουν να ανεβάσουν στη σκηνή μουφαδένια παγοδρόμια και τρισδιάστατα βιβλία(ναι, είδα το νεανικό δελτίο του Star εχτές).

Ακολουθεί το απίστευτα σαρκαστικό video-clip! Έχουν χιούμορ και με το βίντεο το αποδεικνύουν... Αυτός είναι και ο λόγος που τους στηρίζω! Κι επειδή δεν είναι τόσο δήθεν όσο οι Nightwish! Κι επειδή το τραγούδι είναι καλύτερο από αυτό των Lordi!


3 σχόλια:

a2a είπε...

Το βιντεοκλίπ είναι όλα τα λεφτά! Ό,τι καλύτερο σε βιντεοκλίπ που έχουν στείλει στη Eurovision! (Lol! Άσχετο: Η μάνα μου μπήκε στο δωμάτιο κρατώντας φίλτρα καφέ σαν τσαντάκι!)

Μαριλένα Ρίζου είπε...

Φοβερό το κομμάτι της Φιλανδίας! Όντως υπάρχει και καλύτερο μέταλ, αλλά δεν πειράζει! Ο επιμένων νικά! Χαχαχα! Αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί οι Stratovarius είχαν πει πως τα αγγλικά ακούγονται καλύτερα στο μέταλ!

Annie_Hall είπε...

Κανονίστε να το ψηφίσετε(αν έχετε δωρεάν χρόνο ομιλίας ή λεφτά για πέταμα εννοείται!). Αν δεν βγουν πρώτοι a2a ξέρεις ποιος θα φταίει ε?

Εβδομάδα θεαμάτων πάντως... Από τη μια το euroπανηγύρι από την άλλη το Τσου Λου θα καλοπεράσουμε...