Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Λάθος Ρώσος...


Τελικά ήταν γραφτό... Αυτή την εβδομάδα Ρώσος θα το σήκωνε! Λάθος Ρώσος όμως ρε παιδιά! Την Τετάρτη ο Abramovich, ο σωστός ο Ρώσος ο πρόστυχος είδε να πανηγυρίζουν μέσα στη Μόσχα ο κλαψιάρης ο Ρονάλντο και ο βλάκας ο Ρούνει... Αν αυτό δεν είναι αδικία τότε τι είναι;


Και μερικές μέρες μετά, έτσι απλά έρχεται ένα παιδάκι, κυλιέται στα πατώματα, ρίχνει κι ένα κλαψιάρικο τραγουδάκι(από αυτά που ο Ρονάλντο ακούει και λιώνει!), πετάει στη σκηνή έναν βιολιστή κι έναν παγοδρόμο(σε αυτόν υποκλίνομαι!) και το σηκώνει το τιμημένο! Αυτά είναι άδικα πράγματα και στον όμορφο κόσμο του τραγουδιού και του ποδοσφαίρου δεν έπρεπε να συμβαίνουν!

Όσο για τη Eurovision είναι ξεκάθαρο ότι το όλο σκηνικό ήταν στημένο... Τυχαίο είναι που πριν βγουν το βιντεάκι περιελάμβανε αρσιβαρίστες? Ο Ντίλαν ήταν ντοπαρισμένος σίγουρα! Το κόκκινο μάτι από το κλάμα ήταν; Όχι! Καλά που είμαι κι εγώ κι ανοίγω τα μάτια! Και μετά, στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ποιος μου λέει ότι αυτή η σουπιά ο Κωστάλας δεν έδωσε περισσότερα στην Ρωσία για να ευνοήσει το πουλέν του... Τώρα που είπα για το πουλέν ο Ρώσος πρέπει να είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που οι γύρω γύρω είναι πολύ πιο διάσημοι από αυτόν!

Κι ενώ οι Φινλανδοί που υποστήριζα πήγαν άπατοι, ο Ισπανός δεν ευνοήθηκε από το κοινό για ανεξήγητο λόγο και η Καλομοίρα μας εξέπληξε όλους(περιμένανε να πάει καλά αλλά τόσο;) ο Bilan έπαιρνε με άνεση την πρωτιά! Τουλάχιστον δεν θα τον ξαναδούμε στη Eurovision!!! Από την άλλη ο...άλλος Ρώσος φαίνεται το έχει η μοίρα του να μην σηκώσει την υπερκούπα! Και ο καημένος το θέλει πολύ! Δεν είναι πολλοί αυτοί που θα άλλαζαν τον Mourinho στη μέση της σαιζόν για να το πετύχουν... Αλλά έμελλε να προδοθεί εκ των έσω! Κάτι η κόκκινη του Ντρογκμπά, κάτι το γλίστρημα του Τέρι, κάτι η αστοχία του Ανελκά(εγώ αυτόν και μόνο κατηγορώ) πολύ ήθελε; Αντί να γίνουν όλα αυτά την Τετάρτη, δεν γινόταν χτες; Να φαλτσάρει το Stradivarius και να πέσει ο Evgeny; Του τελευταίου του άξιζε μια σαβούρα που καταδέχτηκε να βγει σε ιμιτασιόν παγοδρόμιο παιδικών διαστάσεων για να πλαισιώσει τον Bilan!!!

Στη Μόσχα αδερφές μου του χρόνου λοιπόν! Και μέχρι τότε ας ελπίσουμε ο δικός μας Ρώσος να το έχει σηκώσει το τιμημένο!

1 σχόλιο:

exMrsAbramovich είπε...

Τι χουνέρι ήταν κι αυτό...Η υποψία μου είναι ότι ο γκαντέμης ο Μπάλακ φταίει.Το κλάμα του Τέρι στο τέλος ήταν απλά σπαραξικάρδιο.
Αλλά είμαι σίγουρη ότι ο Ρώσος θα σηκώσει κάποτε ευρωπαϊκή κούπα
Έχεις δίκιο,το μόνο που άξιζε απο τον ρώσο(μοιάζει με τον Ιορδάνη του σταρ τσάνελ)είναι ο παγοχορευτής Evgeny.