Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Eurovision 2008

Ρωσία και Σαν Μαρίνο(!):




Αυτός υποτίθεται πως είναι φαβορί... Νομίζω είχε ξαναπάει στη Eurovision(όρκο δεν παίρνω καθώς δεν το πολυκατέχω το ζήτημα). Μου είναι παντελώς αδιάφορο ως κομμάτι και αυτός είναι πολύ άσχημος! Αυτά.




Πρώτη φορά για το Σαν Μαρίνο(προς τα που να πέφτει αυτό;). Σε μερικά χρόνια η Eurovision θα κρατάει δυο βδομάδες με τόσες χώρες που θα συμμετέχουν! Και το γελοίο είναι ότι ακόμη Eurovision θα τη λένε! Δεν είναι κακή συμμετοχή πάντως.

8 σχόλια:

a2a είπε...

Το Σαν Μαρίνο είναι ένα πάρα πάρα πάρα πολύ μικρό κρατίδιο μέσα στην Ιταλία! Άντε και του χρόνου να δούμε και το Λίχτενσταϊν! Και τα νησιά Φερόες!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ!
ΚΑΛΑ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ 'Η ΚΟΥΦΟΣ;
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ;;
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΕΔΩ ΔΕΣ ΠΟΣΟ "ΜΠΑΖΟ" ΕΙΝΑΙ:

http://www.youtube.com/watch?v=sogWmtaGmhA&feature=related

Ανώνυμος είπε...

KAI ΕΔΩ:

http://www.youtube.com/watch?v=6pgBFFP359Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ugl9jfiPvtQ

Annie_Hall είπε...

Δεν είμαι τυφλή απλά είναι θέμα γούστου! Άσε που δεν μου φαίνεται και πολύ φανατικός άντρας :)... Περί ορέξεως πάντως...

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ,ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΤΟΜΟ,
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΣΜΟ...

a2a είπε...

Σημαντικό μουσικό θεσμό;;; Μπφφφφφφφφ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Η Eurovision; Καλό αστείο και αυτό... Αυτά γούστα είναι βέβαια! Δεν θα πλακωθούμε κιόλας ε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΜΨΑ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΜΑ ΜΠΙΛΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Annie_Hall είπε...

Αν είσαι συγγενής του παλικαριού ή κάτι τέτοιο sorry κιόλας! Δεν νομίζω ότι το σχόλιο μου προσβάλλει την ακεραιότητα του ως άτομο (ότι δεν μου φαίνεται-προσωπικά εμένα-φανατικός άντρας είπα, δεν τον είπα και κλεφτοκοτά)!

a2a μιλάμε για το euro της μουσικής... Η Madonna νιώθει ρίγος όταν ακούει την Καλομοίρα, ο Justin Timberlake καίει τα cd του στο άκουσμα του Bilan και για να μη σου πω για τους Maiden που στα γεράματα το γύρισαν σε νανουρίσματα μόλις είδαν τους Φινλανδούς(αν και το πιο κοντά στα γούστα μου τραγούδι δεν παύει να είναι ψιλοντροπή για το metal).