Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Η Νύχτα έπεσε στην Παραλιακή (36)

Wee! Το θυμήθηκα! Και να σκεφτείτε κοντεύω να τελειώσω και το sequel! O_o

-------------------------------------------------

Η Άννα παρατηρούσε το Θωμά για να δει πως αντιδρούσε αφού έμαθε ότι κάτι παίζονταν μεταξύ εκείνης και του Τζιν. Πράγματι ήταν κάπως αναστατωμένος. Αλλά δεν τολμούσε να κάνει ή έστω να πει κάτι. Το έτρεμε το αφεντικό. Ο Τζιν τότε της είπε πως ήταν καιρός να βάλουν μπρος τα μεγάλα μέσα.
«Τι εννοείς λέγοντας μεγάλα μέσα;» τον ρώτησε η Άννα στο καθιερωμένο τους στέκι (το δωμάτιο με τα πανέρια).
«Εννοώ ότι κατάλαβες. Δεν αρκούν τα χαδάκια πλέον. Θα το πάμε με γλωσσόφιλα.»
Η Άννα έχασε τα μαλλιά της στο άκουσμα της λέξης. Τη βοηθούσε ο Τζιν ή την εκμεταλλεύονταν;
«ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ!»
«Έλα τώρα Αννούλα! Αφού έστειλες εκείνο το μήνυμα μπορείς να τα κάνεις όλα!»
«Αυτό ήταν άλλο… Και μιας και το έφερε η κουβέντα είχε αποτέλεσμα; Γιατί αν πήγε τσάμπα είμαι ικανή να σε σκοτώσω για το ρεζιλίκι!»
Ο Τζιν γέλασε και έκανε μια θριαμβευτική χειρονομία. «Αν έπιασε λεει! Χάρη στο ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ σου έκανα το καλύτερο ντους της ζωής μου!»
«Ουφ! Τελικά ζηλεύει ε;»
«Προφανώς. Αλλά δεν νομίζω να το παραδεχτεί έτσι εύκολα. Θέλει λίγο ακόμα τσίγκλισμα. Όπως και ο δικός σου. Για πάμε μια…» είπε ο Τζιν και άρπαξε την Άννα από το χέρι και την έσυρε μέχρι το μέρος που βρίσκονταν ο Θωμάς.
Μόλις εκείνος τους είδε, τον έλουσε κρύος ιδρώτας. Ο Τζιν την έπιασε από τη μέση και η Άννα, όντας εντελώς χαμένη, δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Έσκυψε και τη φίλησε με βία και πάθος και ο Θωμάς βγήκε από τα ρούχα του. Έσφιξε τις γροθιές του και άρχισε να τρέμει. Ο Τζιν άφησε την Άννα και τον κοίταξε σοβαρά.
«Αν στ’ αλήθεια τη θες γιατί δεν κάνεις κάτι να την πάρεις; Τόσο πολύ με φοβάσαι; Μην ανησυχείς δεν θα σου πειράξω τη δουλειά. Αν είσαι άντρας πάλεψε για χάρη της!»
Με αυτά τα λόγια ο Τζιν άφησε την Άννα και το Θωμά μόνους. Η Άννα τον κοίταξε να φεύγει και ένιωσε την καρδιά της να χτυπά περιέργως πιο δυνατά. Αυτά τα λόγια δεν τα περίμενε από το Τζιν. Ξαφνικά της φάνηκε πολύ αντρουά. Γύρισε προς το Θωμά.
«Τι συμβαίνει;» τον ρώτησε.
Ο Θωμάς την πλησίασε. Έμοιαζε θυμωμένος. Σήκωσε το χέρι του και η Άννα έκλεισε τα μάτια περιμένοντας το χαστούκι. Αλλά αντί αυτού, την αγκάλιασε. Άνοιξε τα μάτια της και τον άκουσε να της ψιθυρίζει.
«Συγνώμη. Είμαι δειλός. Ο Τζιν έχει δίκιο. Θα παλέψω…»
Στο άκουσμα αυτών των λέξεων, η Άννα ένιωσε τεράστια χαρά. Και ευγνωμοσύνη για το Τζιν. Χωρίς τη βοήθεια του θα ήταν ακόμα μες την αβεβαιότητα.
Ο Νίνο στο μεταξύ, εκείνες τις μέρες, πηγαινοέρχονταν στην Oppai Records και ετοίμαζε το ντεμπούτο του με το Γιόκο. Τα συμβόλαια είχαν υπογραφεί οπότε τώρα δούλευε τα τραγούδια του. Μαζί του ήταν και ο Σουμπαρού με τη μπάντα του που και αυτοί ετοίμαζαν το ντεμπούτο τους. Συζητούσαν περί ανέμων και υδάτων και κάπως το έφερε η κουβέντα στις σχέσεις.
«Εγώ είμαι αρκετά χρόνια αρραβωνιασμένος με μια χρυσή κοπέλα. Τη λένε Ζωή.» έλεγε ο Νίνο.
«Αλήθεια; Εγώ είμαι μπακούρι αυτό τον καιρό. Για πες μου για τη Ζωή.» του απάνταγε ο Σουμπαρού.
«Είναι πολύ καλή. Σκίζεται και δουλεύει 2 δουλειές για να μπορέσω να κυνηγήσω το όνειρο μου. Μου μαγειρεύει, μου πλένει, μου καθαρίζει. Είναι χρυσάφι.»
«Ακούγεται υπέροχος άνθρωπος. Σας εύχομαι τα καλύτερα.»
Εκείνη τη στιγμή, τη Ζωή στο κέντρο την έπιασε λόξυγκας. Ο Γιούγιας της έδωσε να πιει νερό.
«Κάποιος σε μελετάει.» της είπε χαρωπά.
Η Ζωή που αφού είδε τον Πη δεν είχε τόσα κέφια ήπιε το νερό μονορούφι και έκανε μια γκριμάτσα. «Ελπίζω για καλό…» είπε.
Το ίδιο βράδυ η Αρσινόη ένιωσε μια αδιαθεσία και έφυγε από το κέντρο αφήνοντας τη Μάκι υπεύθυνη. Καθώς έφευγε είπε να περάσει λίγο από το ΙΒ. Να δει την κατάσταση εκεί πέρα. Ο Θωμάς στην πόρτα την άφησε να περάσει αναγνωρίζοντας την εκτελέστρια των Bondage Queens. Στην πίστα τραγούδαγε ο Ρίος Νισικίντος. Ήταν ακόμα νωρίς.
Ο Κόκι δεν ήταν εκεί. Σπάνια έμενε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα. Κάθισε λίγο σε μια άκρη και έκοβε κόσμο. Τότε ήταν που την είδε ο Τζιν. Σκέφτηκε ότι ήταν ευκαιρία. Εκείνη δεν τον είχε δει ακόμα. Έπιασε την Άννα που περνούσε με ένα πανέρι από δίπλα του και πήγαν και στάθηκαν σε ένα σημείο που θα φαίνονταν.
Η Αρσινόη ήταν έτοιμη να την κάνει όταν το μάτι της έπιασε το Τζιν και την Άννα μαζί. Άσπρισε αμέσως. Ο Τζιν χάιδευε τρυφερά το μάγουλο της Άννας, η οποία στέκονταν ντροπαλά δίπλα του. Αν ήταν επιπόλαιο θα τη χούφτωνε απλά, δεν θα έκανε ζουζουνιές. Πισωπάτησε και βγήκε σφαίρα από το κέντρο.
Άρχισε να τρέχει προς το αυτοκίνητο της. Μόλις κάθισε στην καρέκλα του οδηγού κοιτάχτηκε στο καθρεφτάκι. Τα μάτια της ήταν γεμάτα δάκρυα. Έβαλε μπρος και έφυγε μέσα στη νύχτα.

2 σχόλια:

FDK είπε...

Δε κατάλαβα δηλαδή, η Ζωή είναι θησαυρός επειδή του πλένει και του καθαρίζει?Μα τίποτα δεν εκτιμούν πια!
Χαχα η Αρσινόη καίγεται για τον Τζιν!!Τσουρουφλίζεται!Έξυπνο παιδί όμως ο Τζιν.Και την Αρσινόη ξύπνησε,και τον Θωμά.Μπαλαμουτιάζει και τη σερβιτόρα.

a2a είπε...

Γκουχου γκούχου! Προκομμένο παιδί ο Τζιν! LOL