Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Απ' τη Γαλλία με αγάπη...

Έλεος όμως... Τη μία ο Ζεβλάκοφ με τον ΠΑΟΚ χαρίζει γκολ. Μετά ο Τοροσίδης με τον Άρη το βάζει μόνος του(μην τους κουράσει κιόλας). Τώρα ο Ντομί το δίνει λες και είναι Χριστούγεννα και είναι ο Αη Βασίλης.


Ρε συ Ερνέστο δεν του προωθείς και τους τρεις στην επίθεση μήπως δούμε καμιά άσπρη μέρα; Και βάλε άμυνα τον Ντιόγο. Καλύτερος θα είναι!


Τίποτα, τίποτα... Το απόλυτο μηδέν. Τι να σου κάνει και η εικόνα του ΣΚΑΙ; Τους ψήλωσε καμιά δεκαριά πόντους Belluschi και Diogo αλλά ψήλωσε και τους άλλους!

Μα τρία γκολ από τους Γάλλους; Κρίμα δηλαδή! Πάντως είχαν ωραία ονόματα και ο τερματοφύλακάς τους ωραίο κεφάλι. Και όχι δεν τα πρόσεξα αυτά επειδή είμαι γυναίκα αλλά επειδή ο ΟΣΦΠ δεν βλεπόταν!


Πήραμε και το μουφαδένιο το πεναλτάκι μας! Ρε μήπως να κάνουμε και τον διαιτητή μεταγραφή; Αλλά πραγματικά μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει αυτό. Στην έδρα του, με τον κόσμο να είναι παραπάνω από θερμός, με τους αντίπαλους να είναι μια ανάσα από τον υποβιβασμό στη χώρα τους, με το διαιτητή να δίνει πέναλτι και να χάνουμε. Και όχι μόνο να χάνουμε αλλά να χάνουμε και 3-1!


Πλάκα είχε πάντως. Εκεί που καθόσουν ήσυχος κι έβλεπες τον αγώνα κι έλεγες "έλα μωρέ στην επόμενη επίθεση τους το χώσαμε" τσααακ έμπαινε το γκολάκι! Στο άσχετο και στο χαλαρό. Μπράβο μας λοιπόν που δεν είμασταν κακοί οικοδεσπότες, δεν κουράσαμε τους ξένους ανθρώπους και τους αφήσαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις μας για την φιλόξενη χώρα μας...

Live Your Myth In Greece!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα πλάκα, ο Ντιόγο, όταν γυρνούσε στην άμυνα, έπαιζε καλύτερα απ'τον Ντομί!Ο Ντομί έκανε τόσα λάθη...Έπρεπε ο Βαλβέρδε να τον έβγαζε!

Annie_Hall είπε...

Εγώ ικανό τον έχω να κλωνοποιήσει τον Όσκαρ και να τον βάζει σε όλες τις θέσεις!

exMrsAbramovich είπε...

Πράγματι, παιδαράς ο Janot. Κι ωραία ονόματα οι Γάλλοι? Κάτσε να ξαναπάω στο σαιτ τους...
Τέλος πάντων, διαιτητικά πήρατε τη βοήθειά σας επειδή ο Γκαγκάτσης στηρίζει τον Μισέλ (Πλατινί φυσικά) και ο Μισέλ του το ανταποδίδει βάζοντας μιλημένους διαιτητές.
Έτρεχαν και λίγο αργά οι δικοί σας χτες ή μου φαίνεται?
Πάω τώρα να τορπιλίσω το κίτρινο υποβρύχιο!

Erisadesu είπε...

άντε εμείς έχουμε κωλοομάδα
με κρουασάν στον κώλο της.
πως γίνεται ο ολυμπιακός στα τόσα χρόνια να είναι πάντα πρωταθλητής ελλάδος και ωστόσο να μας κάνει ρεντίκολο στην ευρωπη;

W. είπε...

Γιατί, καλύτερη ήταν η Α.Ε.Κ. που έφαγε τρία από τη Skoda;;; Κι αυτό στο λέει ένας υποστηρικτής της πρώτης ομάδας... Τέτοια ξεφτίλα...

Annie_Hall είπε...

Ναι ρε ο Γκαγκάτσης... Πως δεν το σκέφτηκα; Χαχαχαχα...

Ε όχι και ρεντίκολο... Γιατί το λες αυτό; Το κρουασάν θα μπορούσε να μας βάλει σε πολύ πονηρές σκέψεις αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι παίκτες σας δεν βλέπονται!

Η Skoda είναι τεράστια ομάδα! Ελπίζω να μη διαφωνείς γιατί σε κόβω να γίνεσαι...ανακοίνωση! Επίσης δύο δεν φάγατε;