Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΑΕΚ - ΟΣΦΠ: 0-1


Ευτυχώς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον ο αγώνας γιατί θα μας έμενε ο Darko στον πάγκο... Παίξανε για δέκα λεπτά έβαλαν το γκολάκι και μετά περίμεναν να τελειώσει ο αγώνας. Ο Valverde είχε πάθει κρίση αλλά όχι αλλαγή δεν έκανε.


Τι κι αν ο Ντούντου κοιμόταν. Τι κι αν ο Τοροσίδης δεν μπορούσε να βγάλει μια σωστή πάσα. Τι κι αν ο Λέτο κράταγε τρεις μέρες τη μπάλα και την έφερνε βόλτες. Έπρεπε να φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση για να βάλει φρέσκο παίκτη.


Πάντως υπάρχει εξήγηση. Για την ακρίβεια δύο. Ή θέλει να ταρακουνήσει τη διοίκηση για να του φέρουν κανέναν παίκτη, ή σου λέει κράτα τους στον πάγκο γιατί όλο και κάποιον θα βγάλει νοκ άουτ ο Κυργιάκος, να έχω να κάνω αλλαγή.


Από το 1982 ο Στάθης Ψάλτης φώναζε στα ραδιόφωνα και μας προειδοποιούσε. Κούλαααααα πολύ κωλόπαιδο ο Κυργιάκος! Εμ Κούλα δεν άκουγες. Ιδέα μου ήταν ή όλο προκαλούσε τον Diogo. Αλλά αυτόν τον έχει μάθει από μικρό η μαμά του να μην μπλέκει σε καυγάδες με τα μεγάλα παιδάκια γιατί μπορεί να τον δείρουν.


Ο Νικοπολίδης αντέχει ακόμη... Τι κηπουρός και αηδίες. Μέχρι τα εξήντα του στον Θρύλο να κάτσει, να παίρνει τα παιχνίδια μόνος του. Γιατί οι υπόλοιποι μπάλα δεν έπαιξαν. Παρατρίχα γλιτώσαμε τα χειρότερα!


Το μόνο που σκέφτομαι είναι το γέλιο που θα έριχνα αν το έβαζε ο Τζόλε στο τέλος! Θα ήταν από τα πιο χαζά γκολ που έχει φάει τερματοφύλακας! Πάντως είδαμε καλό παιχνίδι, ανοιχτό και με φάσεις. Μετά τον ύπνο του κυπέλλου μας χρειαζόταν...Από εδώ και μπρος να δω τι θα κάνουμε που έχουμε τρία εκατομμύρια αγώνες και μηδενικό βάθος πάγκου!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Νικοπολίδης, πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, σπίτι του!Αυτός μας έχει σώσει άπειρες φορές, αυτή την χρονιά!Τι κηπουρός και αηδίες...

Annie_Hall είπε...

Εγώ το βλέπω σε δέκα χρόνια να μας ξελασπώνουν ακόμη ο Τζόλε και κι ο Αντωνάκης. Έστω και με πι!