Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι...

Τελευταία Κυριακή των Αποκριών και καρναβαλιστές σε όλα τα μέρη της Ελλάδας θα βγουν στους δρόμους να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί! Το Καρναβάλι του Ρέντη είναι από τα πιο δημοφιλή και μόνο για φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στο γήπεδο Καραΐσκάκη!

Δύο ομάδες θα διαγωνιστούν για το καλύτερο άρμα! Θα κερδίσει η πιο αστεία ομάδα, η πιο διασκεδαστική, αυτή με τη μεγαλύτερη ποικιλία!Κι επειδή στο blog κατέφτασαν πληροφορίες εκ των έσω ξέρουμε τι θα φορεθεί φέτος στο καρναβάλι!

Για την ομάδα του Παναθηναϊκού: Οι Γκούμας, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης θα ντυθούν μπαλαρίνες γιατί έτσι τους είπε ο αρχηγός της ομάδας Τεν Κάτε. Εμπνευσμένοι από τη μεγάλη οθόνη Σαριέγκι και Βύντα θα παρουσιάσουν ένα κωμικό σκετς από την ταινία Revenge of the Nerds. Όμως θα υπάρχουν στολές και από την μικρή οθόνη, με τους Μουν και Ίβανσιτς να εμπνέονται από το Lost. Ο Μουν είναι πιθανότερο να ντυθεί Τζον Λοκ ενώ ο Ίβανσιτς είναι επιβεβαιωμένο πως θα μεταμφιεστεί σε Σώγιερ!


Χριστοδουλόπουλος και Πετρόπουλος θα παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό μουσικοχορευτικό show που για μήνες προετοίμαζαν κρυφά από όλους στα αποδυτήρια. Πρόκειται να μας κόψει την ανάσα και να κερδίσει πολλά χειροκροτήματα. Λογικό είναι που το concept το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό αλλά οι πληροφορίες που κατέφθασαν μόλις τώρα μιλάνε για ένα οπτικό υπερθέαμα εμπνευσμένο από το Καρναβάλι της Βενετίας!

Τέλος τα τηλεοπτικά πρόσωπα δεν θα μπορούσαν να μείνουν απ' έξω. Έτσι ο Νίνης θα ντυθεί Μητσικώστας ενώ οι πληροφορίες που θέλουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ντυμένο Πετρούλα είναι απλά κακοήθειες.

Στην άλλη πλευρά το θέαμα δεν θα είναι τόσο πλούσιο. Η ομάδα του Ολυμπιακού κινείται σε πιο παραδοσιακούς ρυθμούς και στοχεύει να κερδίσει τις καρδιές μας με το αστείρευτο κέφι της! Τα παιδάκια θα το χαρούν σίγουρα!!!

Οι στολές αγορασμένες όλες από μαγαζί με εποχιακά, αποτελούν γνώριμη εμπειρία για τους περισσότερους από εμάς ενώ στοχεύουν και στη νοσταλγία των παιδικών μας χρόνων! Το πάρτυ θα ανοίξει ο Diogo ντυμένος Κοκκινοσκουφίτσα, πετώντας χαρτοπόλεμο από το καλάθι του και τραγουδώντας "περπατώ περπατώ μες το δάσος όταν οι Γάλλοι δεν είν' εδώ"! Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην Άγρια Δύση! Οι...παλιές καραβάνες και λάτρεις του κλασσικού, Τζόλε, Πάντος και Νικοπολίδης θα εμφανιστούν ντυμένοι καουμπόηδες πάνω σε άλογα φτιαγμένα από σκουπόξυλα! Στη σέντρα του γηπέδου μάλιστα θα έχει στηθεί ολόκληρο σαλούν με τους Μπελούτσι, Ντουντού και Πατσατζόγλου σε ρόλους χορευτριών καν-καν.


Σερίφης θα ντυθεί ο Galletti, ο οποίος σε ένα ολιγόλεπτο θεατρικό σκετς θα οδηγεί στην κρεμάλα τους Αβραάμ, Ντομί και Τοροσίδη! Οι Λέτο και Μήτρογλου θα ντυθούν ινδιάνοι.


Θέλοντας όμως να κάνουν και ένα πολιτικό σχόλιο, την εμφάνιση θα κλείσει ο Matt Derbyshire ντυμένος Μητσοτάκης θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει μια χιουμοριστική απάντηση σε όσους καταλογίζουν την κακή εικόνα της ομάδας στην αγγλικής προέλευσης γκαντεμιά που χτύπησε το λιμάνι! Τέλος θα δούμε τους Βαλβέρδε και Όσκαρ ντυμένους Ρωμαίο και Ιουλιέτα αντίστοιχα!

Υ.Γ.: Sorry που οι φωτό είναι άθλιες αλλά πρώτη φορά πιάνω photoshop και τις έκανα και σε μισή ώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: