Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Βραβεία ΠΣΑΠ

Καλά το ξέρω ότι είχα υποσχεθεί λεξάριθμους αλλά είπα να κάνω έκτακτο ποστ με τα φετινά βραβεία ΠΣΑΠ.

Πριν απο αυτό όμως ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=165262

Ξυρίστηκε λέει ο Μαιστόροβιτς στο ημίχρονο (!) (εμένα βέβαια για μούφα μούσι μου κάνει, ζωγραφισμένο με μολύβι, αλλά τέλος πάντων).Πόσο σκληρή προπόνηση κάνουν που δε προλαβαίνουν να ξυριστούν εκεί στην ΑΕΚ και ξεκλέβουν μερικά δευτερόλεπτα στο ημίχρονο?Σε λίγο θα δούμε και τον Πλιάτσικα να ανανεώνει την ντεκαπάζ, ή τον Μπασινά να κάνει εμφύτευση μαλλιών...

Τα βραβεία ΠΣΑΠ μου θύμισαν κάτι απο καλλιστεία, με την λαμπερή παρουσία της Άννας Καραμανλή και το σατέν τυρκουάζ φόρεμά της.Αρνητικό σημείο της διοργάνωσης θεωρώ ότι δεν άλλαξε ούτε μία φορά φόρεμα ή χτένισμα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.


Τα στιγμιότυπα που μου άρεσαν ήταν:

Το παρατεταμένο πλάνο στο Σαλπιγγίδη την ώρα που είχε σκύψει το κεφάλι του και έξυνε την καράφλα του.

Η γραβάτα του Κασναφέρη σε μωβ χρώμα του Επιτάφιου.



Το χουμοράκι που έκανε ο Μπάγεβιτς μετά απο ερώτηση που του έθεσε η Άννα (άλλο που δε κατάλαβα τι είπε για να γελάσω ή όχι) και το ύφος της Άννας όταν έκανε ερώτηση στον Μπάγεβιτς 'Μουαχα, βάτραχε τώρα σε ειρωνεύομαι' και το ύφος του Μπάγεβιτς '...σου πω μετά εσένα παλιοδημοσιογραφάκο...'πριν ζητήσει την επανάληψη της ερώτησης.Μετά έκανε κάποιο χουμοράκι ο Μπάγεβιτς αλλά δε κατάλαβα αν ήταν όντως αστείο για να γελάσω ή όχι.

Το σταδιακό ζουμ στα (ομολουγουμένως θαυμάσια) πράσινα μάτια του Αναστασάκου την ώρα που έκανε δηλώσεις μετά την παραλαβή του βραβείου.


Θέλει κότσια να τριγυρνάς στην Τούμπα με τέτοια φλωρομπλούζα.Θα μου πεις ο Ντάφι έτσι μαύρος που είναι, πρέπει σίγουρα να είναι ΠΑΟΚτζης.Α ρε ΠΑΟΚ παντού είσαι ακόμα και στη Ντίσνει Warner Brothers.

Ο Κοβάσεβιτς και Ο Μπλάνκο να στέκονται δίπλα δίπλα φορώντας τα ίδια ρούχα(μαύρο σακάκι, άσπρο πουκάμισο και τζιν.Απέτυχαν στιλιστικά στα μάτια μου).Και τον Μπλάνκο να παλεύει να μπει στο πλάνο όταν έκανε δηλώσεις ο Κοβάσεβιτς και τον έκρυβε.

Ο Στάθης Καραμαλίκης που φορούσε κασκόλ για να είναι chic ενώ όλοι οι άλλοι φορόυσαν γραβάτες.


Το πρωτότυπο κοστούμι του Ουμ Ντεκί.Μπεζ(ή κρεμ?) κοστούμι με τετραγωνάκια. Το καρό είναι στη μόδα φέτος πάντως.

Ο Σάλπι δίπλα στον Μπάγεβιτς.


Και ο κύριος που έδωσε το βραβείο στον Σάλπι.


Οι ερωτήσεις που έκανε η Άννα στους παίκτες την ώρα που παραλάμβαναν τα βραβεία και τους έκαναν να σκέφτονται 'Φέρτην στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου...'.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια Σαμουηλίδη η οποία δε κατάλαβα γιατί ακριβώς πήρε βραβείο.Μπράβο τους πάντως.

Αυτό που δε μου άρεσε ήταν ότι πήγε 5 και δεν έχω πάει για ύπνο ακόμα.

4 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Πόσο αστείο... Κρίμα που τα έχασα αν και είμαι σίγουρη πως θα βαριόμουν αν τα έβλεπα, ενώ εσύ τα περιγράφεις τόσο...γελοία!

Ελπίζω η επιστροφή σου να είναι δυναμική! Btw κούκλος ο Darko! Ο Σάλπι τι έπαθε;

Annie_Hall είπε...

O Duffy Duck έχει τόση σχέση με τη Ντίσνευ όση κι ο Νικοπολίδης με το George Clooney:καμία...

Βέβαια αν ο Duffy και ο George έκαναν παιδί, πιθανως να έφερνε στον Αντώνη!

maria είπε...

kserete an mporw na ta dw kapou?h na ta katebasw?

exMrsAbramovich είπε...

Χμμ, δε ξέρω.Μπορεί να βάλει κανένας κανένα στιγμιότυπο στο youtube ή να έχουν βιντεάκια σε κανένα αθλητικό σάιτ.Άμα βρω τίποτα πάντως θα βάλω το λινκ κι εδώ :)