Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Από την Ουκρανία με αγάπη...


Αν χιόνιζε δηλαδή τι θα έκαναν; Πόσο πιο παγωμένοι θα ήταν; Και άντε δεν σου βγαίνει... Θα τα ρίξεις στον καιρό, την ταλαιπωρία που πέρασες, το κάκιστο γήπεδο κ.λπ.. Άντε ας το κρατήσουμε 0-0 δεν πειράζει! Αλλά τέτοιος ύπνος τέσσερα λεπτά πριν το τέλος;


Κρίμα. Γιατί αυτή η ομάδα αξίζει κάτι περισσότερο από το να χάνει έτσι από την Ουκρανική αρκούδα(μου το διάβασα αυτό το γραφικό;). Λάθος ομάδα έπεσε σε χειμερία νάρκη!


Τραίνο πάει η Μέταλιστ ή μου φαίνεται; Και να σκεφτείς στην αρχή γελούσαμε! Οργανωμένοι πάντως: πυροτεχνήματα, μουσικές... You're simply the best να ακούγεται από τα μεγάφωνα, οι παίκτες να χοροπηδούν αγκαλιασμένοι... Πως να τους κρατήσεις κακία! Το αποφάσισα: Μέταλιστ για UEFA! Μακάρι να το σηκώσουν(καλά μη ποντάρετε και τα λεφτά σας)!


Αντίθετα η ελληνική πλευρά παραμένει γραφική! Μέσα στο κρύο ο δημοσιογράφος να ρωτάει το Ντομί Why you lost? Τι why βρε βλάκα; Because βαριόμαστε να κουνήσουμε τα πόδια μας... Because γουστάραμε να βλέπουμε τη μπάλα στον αέρα και όχι στο χορτάρι!


Όχι τίποτα άλλο, χωρίς χιόνι δεν θα χαρούν και την εκδρομούλα! Ούτε χιονοπόλεμο, ούτε χιονάνθρωπους... Ελπίζω τουλάχιστον να τους συμπάθησαν οι Ουκρανές, μην πάει και η ταλαιπωρία στους αφιλόξενους, παγωμένους, ομιχλώδεις αιθέρες τζάμπα!


Πολύ κρυουλιάρης ο Valverde! Μακρύ παλτό, γάντια κι ένα άθλιο κασκόλ! Έψαξε πολύ να το βρει; Αντίθετα ο Πάντος κι εκεί με κοντομάνικο... Πως αντέχει αυτός ο άνθρωπος; Μπράβο του πάντως!

2 σχόλια:

horny sloth είπε...

Aυτος ο Αβρααμ γιατι έπεφτε συνεχεια? Δεν ειχε καλα ελαστικά?
Ακομη και στο γκολ αέρα επιασε..παραλιγο να χτυπησει και τον Παντο
Τελικα μονο ο Πατσα ξερει να αποκρουει πανω στη γραμμη

Annie_Hall είπε...

Η αλήθεια είναι πως δεν έπαιξε καθόλου. Αλλά μήπως έπαιξε κανένας άλλος;